Zemunka85 -> RE: Novogodišnji paketići (6.12.2017 12:01:13)
|
Masnice, ja sam Lari htela to, ali - ipak sam se odlucila za PlyMobil kucicu. Prvo, ja sam zapravo htela jos vec - tako da je to ipak mnogo prostora u kuci, a mi bas nemamo, sve i da imamo, kucica je ogromna i u njoj se igra sano sa vecim lutkama sto Lara nema, od onih sitnih ima miiiiiliiiiio tako da stalno moze da menja. Dalje, kada negde idemo, ne mozemo da je ponesemo, a super je poneti da se igra i trece - sve te kucice imaju minimalno namestaja, sto je glupost, jer generalno igru sa tom kucicom cini namestaj i te sitnice, a te kucice imaju po 10ak komada namestaja i ne mozes se ni igrati kako valja :D. Mi smo Lari sad za peti rodj uzeli Play Mobil kucicu feeeenomenalna je, fenomenalna! Kosta 5000 ima 4 prostorije i tooonu namestaja stvari i stinica. lutkice se savijaju, pomeraju ruke i noge i sve drze u rukama, detalji su nenormalni. Kucica je kao kofercic i Lara je svuda nosi. Ne postoje reci da opisem koliko je ooobooozaava, svaki dan se s njom igra i svi dolaze kod nas da se igraju sa tim. Kada sma bila u porodilistu B joj je kupio jos setova za kucicu a ona je toliko odlepila da je sada od deda mraza trazila tj nacrtala sta zeli a to je - jos jedan set za kucicu - bolja decija soba. Mi sada imamo ozbiljnu kolekciju i kada krenemo da se igramo napravimo gradic ceo. Planiram da joj uzmem i akva park i igraliste - od nas za NG i mislim da ce do plafona skakati .... Eto cisto pogledaj, playmobil kucicu kao lego je samo jeftinije.
|
|
|
|