RE: Novogodišnji paketići (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Napravimo zajedno

Poruka

Ana RR -> RE: Novogodišnji paketići (9.12.2016 10:42:17)

Moje dete je od deda mraza tražilo leteći trkački auto, pa vi vidite [sm=smiley36.gif] što je najgore, mm je našao na netu nešto slično tome ali em je skupo em je dostava skupa. Ne pada mi na pamet da poručujem.

Zemunka85 -> RE: Novogodišnji paketići (9.12.2016 10:44:50)

Ljudi, mi imamo i kucu Sveznalicu i tu pticicu u kavezu i kucu Lusi i sve je to jedno veeeeliiiikoooo ... nista [sm=smiley36.gif].
Kucu brzo preraste, pticica je radila jedan, bukvalno jedan dan, a Lusi jedva konta sta i mi kazemo (pri tom mora da je tisina) a kamoli dete koje nema ni dobru dikciju niti razgovetno prica..glupost. Bas je danas odnela u vrtic.

Mi smo ove god odlucili lego. Nzm da li znate otvorila se nova radnja u BGu dosta su jeftinije. Tu cemo joj uzeti nekoliko setova, da sklopimo lepu pricu i msm da ce biti pun pogdak. To je traizila. Cak i sanjala.
Kod nas su aktuelne zivotinje, msm uvek su i bile, svake god dobije ili kucu ili macu za rodj - igracku ili neku hodajucu, tamo da cemo i neki lego set uzeti sa zivotinjicama

Anck Su Nmaun -> RE: Novogodišnji paketići (9.12.2016 10:54:37)

Po meni naj pametnije neke konstruktivne igracke, didakticnke, knjigice... Lego je uvek dobar izbor. Vidim u vrticu kako je dobro, sta sve naprave.
A za devojcice one nizalice, savrsene za grafomotoriku. A videh pre neki dan kutijica od 500 komada i neki oblici sa iglicama i na njih se nize.

suzi kju -> RE: Novogodišnji paketići (9.12.2016 11:35:56)

Zemunka gde se nalazi ta nova radnja?
A te lepeze sveznalice za koji uzrast rade?

milicicak -> RE: Novogodišnji paketići (9.12.2016 12:18:32)

IZVORNA PORUKA: Zemunka85

Mi smo ove god odlucili lego. Nzm da li znate otvorila se nova radnja u BGu dosta su jeftinije. Tu cemo joj uzeti nekoliko setova, da sklopimo lepu pricu i msm da ce biti pun pogdak. To je traizila. Cak i sanjala.
Kod nas su aktuelne zivotinje, msm uvek su i bile, svake god dobije ili kucu ili macu za rodj - igracku ili neku hodajucu, tamo da cemo i neki lego set uzeti sa zivotinjicama

Moje dete kaze da lego nije poklon, to je normalno, kao hrana [sm=smiley36.gif] zato sto ga stalno kupujemo, uglavnom narucujemo preko sajtova za lego kockice, mnogo je jeftinije nego u radnji

Sanjica26 RR -> RE: Novogodišnji paketići (9.12.2016 13:07:21)

Suzi, te lepezice su od 2 godinice.

mali_mis -> RE: Novogodišnji paketići (9.12.2016 16:21:30)

Dr mr set spreman [sm=smiley36.gif]
U planu jos toaletna voda paw patrol (bolje da trosi svoju, nego meni da urnise sve) [sm=smiley36.gif]

suzi kju -> RE: Novogodišnji paketići (9.12.2016 20:30:21)

Sta pokloniti decaku od 14 god?
I devojcici od 12?
Predlog neki. ...

emicaa -> RE: Novogodišnji paketići (9.12.2016 20:54:25)

Suzi zavisi koliko para planirate izvojiti za to

lesica -> RE: Novogodišnji paketići (9.12.2016 21:04:57)

Suzi, slatkiše i pare.

emicaa -> RE: Novogodišnji paketići (9.12.2016 22:36:46)

sad sam gledala sta Davidu za kupimo i sve su to neke nepotrebne gluposti,mm nije za to da mu kupujemo onog kucu sto pjeva,kaze premali je za to

Animsaj9 -> RE: Novogodišnji paketići (9.12.2016 22:50:04)

sve to sto peva, pisti i ciči nrzo dosadi, a stvarno Frozen, I te sape kako god se zvase, ispiraju mozak time deci

Mala Elena -> RE: Novogodišnji paketići (19.12.2016 17:03:59)

Brzo dosade ali kada se istrose baterije pa dok se kupe nove , opet postanu zanimljive![sm=smiley36.gif]
Nisam pametna sta da kupim E .Nesto za 3+g sigurno ali da li mini kuhinjicu ili dve igracke tipa mini usisivac ili mikser/blender ili neku magnetnu tablu..ali videh je samo preko neta. Ne znam.
A za P cu neku kucicu sa zvucima domacih zivotinja i ono cudo sa oblicima.

Anck Su Nmaun -> RE: Novogodišnji paketići (19.12.2016 17:43:30)

Kod nas jedan dedica vec bio. Od mojih
Uglavnom slatkisi i odeca , a sutra stize drugi od firme sa igrackama [sm=bravo.gif]

Mala Elena -> RE: Novogodišnji paketići (19.12.2016 18:06:41)

Moja firma uplacuje pare ali nakon 25.dec., a mi moramo pre da ih spremimo. A dopada mi se i ta varijanta ili vauceri za neku deciju radnju.

Anck Su Nmaun -> RE: Novogodišnji paketići (19.12.2016 18:15:33)

Kod nas je super, od mm firme paketici bas vredni a od moje vauceri za markete , tako da nam bas super ispadne.

sonyasha -> RE: Novogodišnji paketići (20.12.2016 9:58:18)

Svekijevci biseri rekli V da nacrta deda mrazu šta želi, i on nacrtao vatreni mač(bukvalno od vatre) i šta sada, biseri nek mu nađu vatreni mač[sm=smiley36.gif] pritom je bio sriktan da neće ni crveni ni svetleći jer to ima nego vatreni...[sm=smiley36.gif]
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Moje dete je od deda mraza tražilo leteći trkački auto, pa vi vidite [sm=smiley36.gif] što je najgore, mm je našao na netu nešto slično tome ali em je skupo em je dostava skupa. Ne pada mi na pamet da poručujem.

Mala Elena -> RE: Novogodišnji paketići (20.12.2016 10:31:33)

Hajde da je trazio leteci helikopter, ali leteci auto [sm=zmeden.gif] tesko...[sm=smiley36.gif]
Sonyasha, mozda neki mac sto svetli zuto ?[sm=smiley36.gif]
Ove godine spremamo 7 paketica. A vi?[sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: Novogodišnji paketići (20.12.2016 10:43:44)

Mi 4 ove godine [sm=smiley1.gif] ali dobicemo 7 [sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Novogodišnji paketići (20.12.2016 10:49:44)

A jel kupujete gotove slatke paketice plus igracku ili sklapate sami?

mali_mis -> RE: Novogodišnji paketići (20.12.2016 11:17:55)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

A jel kupujete gotove slatke paketice plus igracku ili sklapate sami?

Desi se da kupim gotov slatki paketic, ali prvo moram dobro da proucim spisak stvari koje su u kesi, jer mi je bezveze da kupim, a unutra pola stvari ne jede ili ne voli.

MishMash -> RE: Novogodišnji paketići (20.12.2016 13:19:48)

Pravimo sami, ubacimo ono provereno što znamo da voli i da je ok kvaliteta. Prošle godine je dobila gotov paketić od babe i ni na jednom slatkišu nije bilo deklaracije i roka trajanja.

Sanjica26 RR -> RE: Novogodišnji paketići (20.12.2016 13:21:58)

Mi ove godine spremamo samo dva paketica za nasu decicu. I one ni od koga ne dobijaju.

emicaa -> RE: Novogodišnji paketići (20.12.2016 15:54:13)

Elena mi sami spremamo,ovde u stvari i nema za kupiti paketica kao kod mas.

Mala Elena -> RE: Novogodišnji paketići (20.12.2016 16:03:57)

I ja pogledam naravno sta ima unutra. Ali mm nije za te gotove nikako. Mislila sam da olaksamo jer smo u frci sa vremenom ali valjda cemo nekako uspeti. Do sada smo pravili sami, i realno troduplo vise potrosimo novca.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>