Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novogodišnji paketići 9.12.2016 10:42:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Moje dete je od deda mraza tražilo leteći trkački auto, pa vi vidite što je najgore, mm je našao na netu nešto slično tome ali em je skupo em je dostava skupa. Ne pada mi na pamet da poručujem.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Novogodišnji paketići 9.12.2016 10:44:50
|
|
|
|
Zemunka85
|
Ljudi, mi imamo i kucu Sveznalicu i tu pticicu u kavezu i kucu Lusi i sve je to jedno veeeeliiiikoooo ... nista . Kucu brzo preraste, pticica je radila jedan, bukvalno jedan dan, a Lusi jedva konta sta i mi kazemo (pri tom mora da je tisina) a kamoli dete koje nema ni dobru dikciju niti razgovetno prica..glupost. Bas je danas odnela u vrtic. Mi smo ove god odlucili lego. Nzm da li znate otvorila se nova radnja u BGu dosta su jeftinije. Tu cemo joj uzeti nekoliko setova, da sklopimo lepu pricu i msm da ce biti pun pogdak. To je traizila. Cak i sanjala. Kod nas su aktuelne zivotinje, msm uvek su i bile, svake god dobije ili kucu ili macu za rodj - igracku ili neku hodajucu, tamo da cemo i neki lego set uzeti sa zivotinjicama
|
|
|
|
RE: Novogodišnji paketići 9.12.2016 10:54:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Po meni naj pametnije neke konstruktivne igracke, didakticnke, knjigice... Lego je uvek dobar izbor. Vidim u vrticu kako je dobro, sta sve naprave. A za devojcice one nizalice, savrsene za grafomotoriku. A videh pre neki dan kutijica od 500 komada i neki oblici sa iglicama i na njih se nize.
|
|
|
|
RE: Novogodišnji paketići 9.12.2016 11:35:56
|
|
|
|
suzi kju
|
Zemunka gde se nalazi ta nova radnja? A te lepeze sveznalice za koji uzrast rade?
|
|
|
|
RE: Novogodišnji paketići 9.12.2016 12:18:32
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Zemunka85 Mi smo ove god odlucili lego. Nzm da li znate otvorila se nova radnja u BGu dosta su jeftinije. Tu cemo joj uzeti nekoliko setova, da sklopimo lepu pricu i msm da ce biti pun pogdak. To je traizila. Cak i sanjala. Kod nas su aktuelne zivotinje, msm uvek su i bile, svake god dobije ili kucu ili macu za rodj - igracku ili neku hodajucu, tamo da cemo i neki lego set uzeti sa zivotinjicama Moje dete kaze da lego nije poklon, to je normalno, kao hrana zato sto ga stalno kupujemo, uglavnom narucujemo preko sajtova za lego kockice, mnogo je jeftinije nego u radnji
|
|
|
|
RE: Novogodišnji paketići 9.12.2016 13:07:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Suzi, te lepezice su od 2 godinice.
|
|
RE: Novogodišnji paketići 9.12.2016 16:21:30
|
|
|
|
mali_mis
|
Dr mr set spreman U planu jos toaletna voda paw patrol (bolje da trosi svoju, nego meni da urnise sve)
|
|
|
|
RE: Novogodišnji paketići 9.12.2016 20:30:21
|
|
|
|
suzi kju
|
Sta pokloniti decaku od 14 god? I devojcici od 12? Predlog neki. ...
|
|
|
|
RE: Novogodišnji paketići 9.12.2016 20:54:25
|
|
|
|
emicaa
|
Suzi zavisi koliko para planirate izvojiti za to
|
|
RE: Novogodišnji paketići 9.12.2016 21:04:57
|
|
|
|
lesica
|
Suzi, slatkiše i pare.
|
|
RE: Novogodišnji paketići 9.12.2016 22:36:46
|
|
|
|
emicaa
|
sad sam gledala sta Davidu za kupimo i sve su to neke nepotrebne gluposti,mm nije za to da mu kupujemo onog kucu sto pjeva,kaze premali je za to
|
|
RE: Novogodišnji paketići 9.12.2016 22:50:04
|
|
|
|
Animsaj9
|
sve to sto peva, pisti i ciči nrzo dosadi, a stvarno Frozen, I te sape kako god se zvase, ispiraju mozak time deci
|
|
RE: Novogodišnji paketići 19.12.2016 17:03:59
|
|
|
|
Mala Elena
|
Brzo dosade ali kada se istrose baterije pa dok se kupe nove , opet postanu zanimljive! Nisam pametna sta da kupim E .Nesto za 3+g sigurno ali da li mini kuhinjicu ili dve igracke tipa mini usisivac ili mikser/blender ili neku magnetnu tablu..ali videh je samo preko neta. Ne znam. A za P cu neku kucicu sa zvucima domacih zivotinja i ono cudo sa oblicima.
|
|
|
|
RE: Novogodišnji paketići 19.12.2016 17:43:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod nas jedan dedica vec bio. Od mojih Uglavnom slatkisi i odeca , a sutra stize drugi od firme sa igrackama
|
|
|
|
RE: Novogodišnji paketići 19.12.2016 18:06:41
|
|
|
|
Mala Elena
|
Moja firma uplacuje pare ali nakon 25.dec., a mi moramo pre da ih spremimo. A dopada mi se i ta varijanta ili vauceri za neku deciju radnju.
|
|
|
|
RE: Novogodišnji paketići 19.12.2016 18:15:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod nas je super, od mm firme paketici bas vredni a od moje vauceri za markete , tako da nam bas super ispadne.
|
|
|
|
RE: Novogodišnji paketići 20.12.2016 9:58:18
|
|
|
|
sonyasha
|
Svekijevci biseri rekli V da nacrta deda mrazu šta želi, i on nacrtao vatreni mač(bukvalno od vatre) i šta sada, biseri nek mu nađu vatreni mač pritom je bio sriktan da neće ni crveni ni svetleći jer to ima nego vatreni... IZVORNA PORUKA: Ana RR Moje dete je od deda mraza tražilo leteći trkački auto, pa vi vidite što je najgore, mm je našao na netu nešto slično tome ali em je skupo em je dostava skupa. Ne pada mi na pamet da poručujem.
|
|
RE: Novogodišnji paketići 20.12.2016 10:31:33
|
|
|
|
Mala Elena
|
Hajde da je trazio leteci helikopter, ali leteci auto tesko... Sonyasha, mozda neki mac sto svetli zuto ? Ove godine spremamo 7 paketica. A vi?
|
|
|
|
RE: Novogodišnji paketići 20.12.2016 10:43:44
|
|
|
|
emicaa
|
Mi 4 ove godine ali dobicemo 7
|
|
RE: Novogodišnji paketići 20.12.2016 10:49:44
|
|
|
|
Mala Elena
|
A jel kupujete gotove slatke paketice plus igracku ili sklapate sami?
|
|
|
|
RE: Novogodišnji paketići 20.12.2016 11:17:55
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena A jel kupujete gotove slatke paketice plus igracku ili sklapate sami? Desi se da kupim gotov slatki paketic, ali prvo moram dobro da proucim spisak stvari koje su u kesi, jer mi je bezveze da kupim, a unutra pola stvari ne jede ili ne voli.
|
|
|
|
RE: Novogodišnji paketići 20.12.2016 13:19:48
|
|
|
|
MishMash
|
Pravimo sami, ubacimo ono provereno što znamo da voli i da je ok kvaliteta. Prošle godine je dobila gotov paketić od babe i ni na jednom slatkišu nije bilo deklaracije i roka trajanja.
|
|
RE: Novogodišnji paketići 20.12.2016 13:21:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi ove godine spremamo samo dva paketica za nasu decicu. I one ni od koga ne dobijaju.
|
|
RE: Novogodišnji paketići 20.12.2016 15:54:13
|
|
|
|
emicaa
|
Elena mi sami spremamo,ovde u stvari i nema za kupiti paketica kao kod mas.
|
|
RE: Novogodišnji paketići 20.12.2016 16:03:57
|
|
|
|
Mala Elena
|
I ja pogledam naravno sta ima unutra. Ali mm nije za te gotove nikako. Mislila sam da olaksamo jer smo u frci sa vremenom ali valjda cemo nekako uspeti. Do sada smo pravili sami, i realno troduplo vise potrosimo novca.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Da li vam se sviđa imelelaigorMiona?da (
39%)
ne (
61%)
Ukupan broj glasova: 761Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!