Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 26.11.2012 17:01:39
|
|
|
|
dunja RR
|
Trto mačkonjo
< Poruku je uredio dunja RR -- 26.11.2012 17:41:57 >
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 26.11.2012 22:51:24
|
|
|
|
17 joka
|
evo moje današnje slike
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2012 11:40:02
|
|
|
|
Verolina
|
Joki, bas si smrsala
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2012 11:47:40
|
|
|
|
Meisje
|
Joko super si,jesi uvek bila crna? Mada cini mi se da ti ta i najbolje stoji zbog tena
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2012 11:48:45
|
|
|
|
Dani.kv
|
joko lepa si
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2012 21:48:22
|
|
|
|
17 joka
|
Hvala vam drage moje. Mei, bila sam i plavuša i crvenokosa, šatirana a već duze vreme crnka. Verka, ima još 15 kg da se smrša
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 29.11.2012 0:42:10
|
|
|
|
17 joka
|
Bany moja dušiča i ja
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 29.11.2012 10:56:08
|
|
|
|
Leptiric123
|
Trt Joko jesi jesi u odnosu na one slike koje sam ja pre videla bravo Lepe ste
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 29.11.2012 11:17:22
|
|
|
|
Jole84
|
Eeej da,pa vi ste se kafile Baš ste nam cakane
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 29.11.2012 11:35:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Leptiriću, hvala, ne prokomentarisah ti slike onda jer nisam mogla da nađem vilicu, ispala mi negde kad sam te videla. Inače, volim ja tako te seminare, fudbale...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 30.11.2012 12:48:20
|
|
|
|
17 joka
|
Hvala
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.12.2012 13:07:53
|
|
|
|
Biserce
|
mm i ja pre 2 god kod drugarice na svadbi i bidermajer:)))))
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 2.12.2012 8:26:54
|
|
|
|
17 joka
|
divni ste!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 7.12.2012 13:19:56
|
|
|
|
Leptiric123
|
Trt hvala draga Biserce preslatki ste
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 26.12.2012 21:00:13
|
|
|
|
jovana13
|
Od 1.strane sam citala ovu temu, RR je puna lepotica za neke sam se iznenadila kako izgledaju,npr Micina, Tija, jole84, Leptiric narocito zamisljala sam je kao neznu plavusicu kad ono bomba!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 30.12.2012 21:54:19
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja i moj bata
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 10.1.2013 22:49:02
|
|
|
|
jovana13
|
e morala sam da skoknem ovde da vidim "malu i debelu" 17 joku. A sad kad sam videla i da te priupitam nesto.. Zeno znas li ti sta je debelo?? P.s. Koliko imas godina cini mi se da si mlada i da smo tu negde istih godina?
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 10.1.2013 22:52:28
|
|
|
|
17 joka
|
23 ja sebi uzasna imala sam 53kg pa sam sebi
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 10.1.2013 22:59:21
|
|
|
|
jovana13
|
ubola sam i godine! Ja 21. Pa to si samo u glavi skontala da si debela, u stvarnosti nisi!! Nemam razlog da lazem jer te i ne poznajem i ne volim da lazem. A i draga si mi citala sam tvoje postove na crticama i ti i jos par cura ste mi zapale za oci i zbog vas i citam crtice..
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 10.1.2013 23:02:34
|
|
|
|
17 joka
|
Hvala draga, eto ja 23 u maju a zelja za bebanom sve veca da u crticama imaju divne devojke
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 10.1.2013 23:06:52
|
|
|
|
jovana13
|
ispunice ti se zelja samo imaj veru.. Od sveg srca zelim da prvo vi koje ste mi posebno drage a zatim i ostale crtice zatrudnite i iznesete do kraja trudnocu. A inace ima dosta divnih da ne kazem retko koja da nije divna devojka sa rr. Zato i visim ovde stalno
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 10.1.2013 23:16:45
|
|
|
|
17 joka
|
Hvala mila si veliko nadam se ispunjenju te nase cudesne zelje prvo mojim divnim crtama pa sebi ja ne znam kad cu opet u Prag ali sam se zarazila RR muzic ce me zbog toga ubiti
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 10.1.2013 23:22:58
|
|
|
|
jovana13
|
i mene mm vidim viri adulence nasa vrsnjakinja i ti si draga preslatka kao i sve rr-jke
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 10.1.2013 23:24:36
|
|
|
|
17 joka
|
adulence je jako divna Adulenceeeee javi se
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 10.1.2013 23:33:43
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
kako postavljate slike?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?