Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.9.2012 0:25:26
|
|
|
|
Yula
|
Ma, ti si lik nezamenjiv na rr! Da te nema trebalo bi te izmisliti I bolje sto nisi mod, ovako si opustenija bez 'titule' i odgovornosti koju ona nosi
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.9.2012 15:21:17
|
|
|
|
anajid
|
Tash sad sam se sjetila na koga mi licis jako-ona voditeljka Olja Beckovic.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.9.2012 15:37:05
|
|
|
|
NadaR
|
moja malenkost
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.9.2012 15:52:44
|
|
|
|
Jagodica*
|
Malenkosti, imas prelepe oci
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.9.2012 15:54:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Nado Lepota
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.9.2012 15:57:07
|
|
|
|
NadaR
|
hvala Toliko mi je dosadno da sam se pocela sama slikati .. Sta bi o tome rekla pokojna Mileva , ne zelim ni da znam
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.9.2012 16:01:06
|
|
|
|
Snelle
|
Nado, mnogo mi se sviđa frizura!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.9.2012 16:05:33
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Nado, mnogo mi se sviđa frizura! Hvala S. Ja je obozavam ,strasno je zahvalna za odrzavanje . Nisam nista uradila , samo osusila (onako da sagnem glavu i prolazim prstima) i malo voska da strsi po koji pramen .
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.9.2012 16:06:14
|
|
|
|
17 joka
|
Nado,prelepa si,a frizuru sam imala sličnu,extra!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.9.2012 16:35:10
|
|
|
|
minavb
|
Meni je odavno jasno kakva je Nada lepotica.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.9.2012 17:58:48
|
|
|
|
madre
|
nado pa gde si se ti krila do sada pricaj mi malo o tvojoj kosi i frizuri bas sam juce iscepila iz novina devojku sa bas takvom frizurom, da nosim frizerki jednog dana kad se usudim tako osisati zanima me kakva je tvoja kosa, tanka, gusta,masna, ravna, kovrdzava? bas mi je vazno moja je tanka pa se plasim da mi mozda ne bi to odgovaralo?
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.9.2012 18:13:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Nado
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.9.2012 19:14:15
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: madre nado pa gde si se ti krila do sada pricaj mi malo o tvojoj kosi i frizuri bas sam juce iscepila iz novina devojku sa bas takvom frizurom, da nosim frizerki jednog dana kad se usudim tako osisati zanima me kakva je tvoja kosa, tanka, gusta,masna, ravna, kovrdzava? bas mi je vazno moja je tanka pa se plasim da mi mozda ne bi to odgovaralo? Kopiracu u frizuru
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.9.2012 21:42:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: anajid Tash sad sam se sjetila na koga mi licis jako-ona voditeljka Olja Beckovic. Jao uzas, ne mogu ocima da je vidim. Ma ni glas da joj cujem.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.9.2012 21:45:08
|
|
|
|
Anoniman
|
nado, frizura ti stoji fenomenalno, i oci su ti diiiivne!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.9.2012 21:50:11
|
|
|
|
MERYEN
|
IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: anajid Tash sad sam se sjetila na koga mi licis jako-ona voditeljka Olja Beckovic. Jao uzas, ne mogu ocima da je vidim. Ma ni glas da joj cujem. Secas se vica koji si podelila sa nama za piko sekundu hahaha meni ne licis,likom ne znam na koga to neumem da procenim ni za svoju decu ali ovako zena stena
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.9.2012 23:30:38
|
|
|
|
Jole84
|
Nado
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.9.2012 23:34:33
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Meisje IZVORNA PORUKA: degu Jole lepoto naša e još da mi je da onu Hanku vidim, lepojke moje Pa Hanku smo videli,imala je sliku na avataru! Nego daj ti sliku I ja mislim da je bolje da ne komentarisemo preterano izgled,zna se sta je lepo a sta ne,a svako ce "svog konja da hvali" ma Hanka bila iz profila, ništa ja tu nisam videla. A šta će ti moja slika? Pun ti je album mojih slika
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.9.2012 23:36:45
|
|
|
|
Jole84
|
Oće da nas da na konjičke trke
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.9.2012 23:40:11
|
|
|
|
degu
|
hahaha i ona konje za trku ima ma važno da smo rasne šalu na stranu i ja komentarišem samo lepe slike, u suštini mi izgled nije bitan, kad nekog zavolim bude mi lep svakako.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 2.9.2012 0:38:40
|
|
|
|
magde
|
uf TASH a kad mene kazu licis na NATASU ona od keba kako joj bese premizem bljak ne volim je uzas.....ja samo kazem ..da ali samo oci i nos za usta ne zelim ni da vidim i konjeste zube hahaha
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 2.9.2012 0:39:53
|
|
|
|
magde
|
zaboravila sam da kazem NADo PREDIVNA SI zato sto na tvoje lice najveci ukras su tvoje tajinstvene oci i neznost ...
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 2.9.2012 0:50:32
|
|
|
|
magde
|
evo je i INDI za nju mogu da kazem da je crna ali nezna i prelepa....
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 2.9.2012 19:23:25
|
|
|
|
Meisje
|
IZVORNA PORUKA: degu hahaha i ona konje za trku ima ma važno da smo rasne šalu na stranu i ja komentarišem samo lepe slike, u suštini mi izgled nije bitan, kad nekog zavolim bude mi lep svakako. Ma mislim neku onako da ti oci dodju do izrazaja Ajde zdrebice moje
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 2.9.2012 19:29:32
|
|
|
|
indy_25
|
IZVORNA PORUKA: magde evo je i INDI za nju mogu da kazem da je crna ali nezna i prelepa.... nisqm vise crna Magde sad sam nesto kao svijetlo smedja. A ne mogu vise da stavljam slike na rr :( ne radi mi slikomat. Hvala Magde :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?