Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 13.5.2010 14:38:02
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 a ja sam mislila da se ovde prvo napise kako zamisljas nekoga, pa ti onda taj neko kaze kol'ko si bio u pravu... to i jes' bila ideja ove teme
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 13.5.2010 14:38:50
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 a ja sam mislila da se ovde prvo napise kako zamisljas nekoga, pa ti onda taj neko kaze kol'ko si bio u pravu... Pa tako je bilo u prvom delu ove teme,i onda su devojke pocele da postavljaju svoje slike
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 13.5.2010 14:50:48
|
|
|
|
jelena038
|
hahaha, i sad niko ne zamišlja, jer svi znaju ko kako izgleda. super!!!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 13.5.2010 16:51:16
|
|
|
|
dijana1*
|
evo i mene, ovde jedem najbolji sladoled u BL kod teta Slavice, uf sada bi sve dala za njega
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 13.5.2010 16:51:56
|
|
|
|
cipiripi
|
sto smo lepi i mladi
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 13.5.2010 16:54:15
|
|
|
|
dijana1*
|
Cipi
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 13.5.2010 16:55:47
|
|
|
|
Snelle
|
Jao Dijana...... Sad mi skroz onaj tvoj medeni, bebeći stomačić ide uz tebe
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 13.5.2010 17:00:01
|
|
|
|
dijana1*
|
Bio meden ili ne ja sada imam 19 kg vise ali bicu ja opet ona stara, obecao je mm da ce danas da me vodi na ovaj sladoled pa sam trazila medju slikama bar da ga gledam dok on ne dodje hvala Snelle
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 13.5.2010 17:04:16
|
|
|
|
Snelle
|
Draga, ma razumemo se! Ja imam 20kg više! A videla si moje sličice pre trudnoće, i onu sa stomakom. Nego, kad već spomenu sladoled.......
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 13.5.2010 17:05:20
|
|
|
|
jelena038
|
Je l' to BL Banja Luka? Zbog sladoleda pitam
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 13.5.2010 17:10:39
|
|
|
|
anajid
|
Jao dijana1 znam gde je to,ne da je dobar,nego je atomski!Kod zagrebacke banke,jel to to?
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 13.5.2010 17:12:28
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 Je l' to BL Banja Luka? Zbog sladoleda pitam jeste Banja Luka ja obicno narucim kombinaciju cokolada i sumsko voce, ko god da ga proba svi se oduseve i vracaju. Ako nastavim da pricam o njemu moracu dupli da narucim
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 13.5.2010 17:13:47
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: anajid Jao dijana1 znam gde je to,ne da je dobar,nego je atomski!Kod zagrebacke banke,jel to to? Imenjakinjo to je to , izgleda da cu naruciti dupli
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 13.5.2010 17:16:59
|
|
|
|
jelena038
|
dok sam cekala odgovor, pitam mm: je l ima neka teta slavica sa sladoledom, kod zagrebacke banke? - vec pocinjem sama sebi da se smejem kako sam koncepirala pitanje, dumres... a on mi kaze: verovatno, bila je nekad kod sopinga... ne kontam, je l to sad znaci da ste i vas dve iz BL? nista mi nije jasno, osim da je teta slavica internacionalna zvezda
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 13.5.2010 17:21:04
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 nista mi nije jasno, osim da je teta slavica internacionalna zvezda bila je kod sopinga, sada je kod ZG banke. Ja sam iz BL ali sam se udala u BG pa sada budem i u BL i u BG ne znam ni ja vise gde sam, prvo sam trebala da se poradjam u BG a sada cu u BL to je sve zbog posla, mm i ja idemo tamo gde ima vise para
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 13.5.2010 17:26:30
|
|
|
|
jelena038
|
O, pa onda cu da dodjem na Paprikovac da te vidim i da uslikam bebu kroz ono staklo i da okacim na RR super ti je slika, a brend prvom prilikom idem da probam To se, inace, zove razmena snajki, ja ovamo, ti tamo...
< Poruku je uredio jelena038 -- 13.5.2010 17:30:38 >
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 13.5.2010 17:39:42
|
|
|
|
dijana1*
|
Jelena jesi li ti sada u Banja Luci? Ili ja slabo kontam Sada cu da promenim u BG/BL
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 13.5.2010 17:42:03
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 Jelena jesi li ti sada u Banja Luci? Ili ja slabo kontam Sada cu da promenim u BG/BL vec deset godina
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 13.5.2010 21:12:04
|
|
|
|
magde
|
gagi PREDIVA SI ZENA VECA kao da te poznajem tako ti je lice KLEOPATRA DUSO ti jedostavno si prelepa a i plus ima u tebi sarm puuuno Atena....blago tebi sa ta stava
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 14.5.2010 7:43:40
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 14.5.2010 15:40:41
|
|
|
|
micketta
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: micketta i meni je tvoj muz poznat ja sam u zarkovu pa smo se mozda sreli na vidikovackoj pijaci Mozda,mozda Jel ima negde tvoja slika da ne trazim sad... ima jedna u kako zamisljamo ostale forumasice 1 ajd okacicu se opet, samo da nadjem neku pristojnu slicicu he he
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 14.5.2010 15:45:36
|
|
|
|
micketta
|
evo vam jedna opasna hihi moje dete uopste ne lici na mene. hm, pitam se da li je dete uopste moje
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 14.5.2010 15:45:56
|
|
|
|
NinaMandarina
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 evo i mene, ovde jedem najbolji sladoled u BL kod teta Slavice, uf sada bi sve dala za njega Dijana, jel to onaj sladoled sa raznim prelivima? Ja sam bila prosli vikend kod sestre u BL i vodila me na sladoled (posle cevapa) i bio je mnoooogooo dobar . Uf sad bih smazala jedan sa sumskim vocem i cokoladom
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 14.5.2010 15:53:13
|
|
|
|
micketta
|
jos jedared (da se malo unormalim)
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 17.5.2010 13:45:13
|
|
|
|
Dudu25
|
Evo i mene napokon
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?