Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.4.2012 13:28:13
|
|
|
|
tammy.ka
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve IZVORNA PORUKA: MaliMis Tash, bas ti je brzo porasla kosa. Svidele bi vam se moje ruke onda, em su bele em cim ih mrdnem par puta ili podignem nesto sve vene mi poiskacu Isto! Moje su takve, a to me bas nervira nekad... ne izgleda mi lepo, jos kada ne stignem da "sredim nokte" uzas jedan!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.4.2012 13:28:59
|
|
|
|
tammy.ka
|
...al jeste sexi kod muskaraca
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.4.2012 13:29:19
|
|
|
|
Lilla
|
Ih, pa nisam ja dzabe Indi metnula na spisak Peco, imas divnu boju ociju. Aaa, evo mojih razvaljenih kukova i bijelih nogu. Mislim da je ovo jedna od rijetkih slika gdje se vidim cijela, uvijek sjecem od pasa pa dole P.S. To je ta dubina koje se ne bojim
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.4.2012 13:36:02
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: indy_25 I znate sta jos volim volim kad su izrazene vene po rukama i kod muskarca a i kod zene. to i ja volim. Onda biste se vas dvije odmah zaljubile u mene!!!!!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.4.2012 15:07:27
|
|
|
|
madre
|
dzaba vam, pored mene nemate sanse, ja imam i vene i podocnjake
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.4.2012 15:28:59
|
|
|
|
liliana
|
E, JBG, ja nemam podočnjake...
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.4.2012 22:48:11
|
|
|
|
peca
|
Lilla hvala puno, mnogo su lepse kad me ne probude i slikaju, sad su vise crvene nego plave, a i lose je svetlo Indy naravno da imam sliku i sa skinutim viklerima Svi se skockate pa slikate, ili stavljate svoje najlepse slike, a ja sam se bas namerno odlucila za najgoru i najsmesniju Ne moramo sve da budemo lepe
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.4.2012 22:55:58
|
|
|
|
indy_25
|
Ma Peco preslatka si a mogu misliti tek sa make up i kad pustis lokne. Hajde stavi jednu i takvu. Meni su sve zene lijepe na svoj nacin. Neke imaju lijepe ruke, neke imaju lijepe usne itd. A volim isto zene koje su pozitivne i nasmijane i onako snene e te su mi najljepse. O boze pisem ko da da dam lezbejka.
< Poruku je uredio indy_25 -- 27.4.2012 23:04:38 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 29.4.2012 16:07:47
|
|
|
|
peca
|
Hvala indy Ja sam jedna od takvih kakve volis IZVORNA PORUKA: indy_25 Ma Peco preslatka si a mogu misliti tek sa make up i kad pustis lokne. A volim isto zene koje su pozitivne i nasmijane i onako snene e te su mi najljepse. P.S. Ne sminkam se
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 29.4.2012 21:02:54
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 29.4.2012 21:04:24
|
|
|
|
indy_25
|
Gagi mackice :)
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.5.2012 23:20:44
|
|
|
|
bojkica
|
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.5.2012 23:35:19
|
|
|
|
Nestrpljivaa
|
Sve ste mi lepe.... Ja kada bi stavila sliku mislili bi da sam neka devojcica od 15 god .
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.5.2012 23:37:24
|
|
|
|
bojkica
|
A koje si god.?
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.5.2012 23:40:42
|
|
|
|
Nestrpljivaa
|
IZVORNA PORUKA: bojkica A koje si god.? 88
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.5.2012 23:44:56
|
|
|
|
bojkica
|
Mladja si od mene 9god.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.5.2012 23:51:50
|
|
|
|
Nestrpljivaa
|
Pa eto kazem ja...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 2.5.2012 10:45:53
|
|
|
|
Figaro88
|
Nestrpljiva ja i ti smo isto godiste,ja sam stavila sliku na kojoj sam strasno ozbiljna,pre neki dan su me pitali jesam li sestra mom detetu
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 2.5.2012 11:02:30
|
|
|
|
hanka
|
Gagi
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2012 15:22:20
|
|
|
|
Jole84
|
Ovaj naš forumić ko harem breee,sve lepojka do lepojke
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 7.5.2012 18:18:04
|
|
|
|
viking
|
Sad sam videla Nenju u drugoj temi i moram da kazem da je UOPSTE nisam tako zamisljala. Zamisljala sam dugokosu crnku :-)
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.5.2012 23:19:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Pre nedelju dana...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.5.2012 23:23:45
|
|
|
|
Silvi TD
|
gagi pa ti meni uopste ne izgledas kao neko ko ima razloga da bude depresivan. Na stranu stvaaaaarno dobar fizicki izgled, al delujes mi kao neko sa cvrstim stavom i zracis nekom pozitivnoscu, dok nisam videla fotku nisam te uopste tako zamisljala.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 28.5.2012 9:46:40
|
|
|
|
lanajelena
|
Evo i mene ako ste me zamisljale uopste,neki su videli na fb,ovo je slika za one koji nisu
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 28.5.2012 9:49:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Koja si od ove dve
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?