Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.2.2011 21:30:08
|
|
|
|
sandrina 85
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Pa nisam ja baš toliko lepa I jos lepsa
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.2.2011 21:31:13
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: sandrina 85 IZVORNA PORUKA: Ana RR Pa nisam ja baš toliko lepa I jos lepsa
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.2.2011 21:32:09
|
|
|
|
sandrina 85
|
Sad cu ja da stavim jednu dok sam bila plava a jednu od sad... Znam- glasacete za plavo
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.2.2011 21:33:25
|
|
|
|
anuksunamun
|
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.2.2011 21:36:37
|
|
|
|
sandrina 85
|
A vid' ovu lepojku, isto bivsu plavojku
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.2.2011 21:47:00
|
|
|
|
sandrina 85
|
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.2.2011 21:48:57
|
|
|
|
anuksunamun
|
ti znas da si lijepa ..sta ja da ti kazem sto ti nisam vec rekla....zamalo me muz ne ostavi zbog tvoje pozadine zeno :):):)
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.2.2011 21:51:22
|
|
|
|
Ana RR
|
Sandrina, fantastično ti stoji paž frizura prelepa si!!!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.2.2011 21:51:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam joj pozadinu videla uzivo Kao lutka je Sandra
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.2.2011 21:53:47
|
|
|
|
anuksunamun
|
e pa verka meni je vise lepa nego tebi sandric je genije pre svega ..pa smemo vako da peglamo...inace ne smem vise progovorit svi se naljutise :):)
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.2.2011 21:55:39
|
|
|
|
sandrina 85
|
Ne nadjoh ni jednu sliku od sada kada sam tamnija... A htela sam da postavim i moju pozadinu... ali nije stala u "kadar" Hvalaaa Anuk... ribo, ja da sam na mestu tvog muza cuvala bi te kao malo vode na dlanu... (a verujem da je tako) Ti Verka... prosto nisam mogla da odvojim pogled od tvojih "ociju"
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.2.2011 21:57:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun e pa verka meni je vise lepa nego tebi sandric je genije pre svega ..pa smemo vako da peglamo...inace ne smem vise progovorit svi se naljutise :):) Ja se nikada necu naljutiti na tebe Sem ako mi ne ukrades muza...A volela bih te najvise na svetu, kad bi odvela moju svekrvu u Kanadu...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.2.2011 21:59:57
|
|
|
|
anuksunamun
|
nahvalismo jedni druge za sve pare...ova tema je dakle upalila... verka ..sada u petak sam deportovala svoju svekrivu u srbiju...bila mi je palacala dve nedelje ovde...dobila sam nervni slom...a kada je pred put rekla"eto mi smo vam smetali-ono kao jadna ja"rekla sam joj "Dusanka molim vas nemojte Antigonu sada pred put,svekar se pokidao od smeha...a ona ne zna da li se antigona maze na lebac ili na caju :):):):):)
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.2.2011 22:09:52
|
|
|
|
sandrina 85
|
Znam da nije tema... ali moram da dodam na Verkinu izjavu... da odvedes svekrvu u Kanadu.... i da je ostavis negde u nekom parku
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.2.2011 22:12:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun nahvalismo jedni druge za sve pare...ova tema je dakle upalila... verka ..sada u petak sam deportovala svoju svekrivu u srbiju...bila mi je palacala dve nedelje ovde...dobila sam nervni slom...a kada je pred put rekla"eto mi smo vam smetali-ono kao jadna ja"rekla sam joj "Dusanka molim vas nemojte Antigonu sada pred put,svekar se pokidao od smeha...a ona ne zna da li se antigona maze na lebac ili na caju :):):):):) 1. 2. 3.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.2.2011 22:13:35
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: sandrina 85 Znam da nije tema... ali moram da dodam na Verkinu izjavu... da odvedes svekrvu u Kanadu.... i da je ostavis negde u nekom parku jos jedna Antigona....tragedijama nikad kraja...ajde posaljite je pa cu je proslediti do koyota(ili ti koyotima)...imam ih u komsiluku :):)
< Poruku je uredio anuksunamun -- 20.2.2011 22:14:46 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.2.2011 22:15:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
anuk, trazim te ceo dan, a tebe nema
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.2.2011 22:17:27
|
|
|
|
sandrina 85
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun IZVORNA PORUKA: sandrina 85 Znam da nije tema... ali moram da dodam na Verkinu izjavu... da odvedes svekrvu u Kanadu.... i da je ostavis negde u nekom parku jos jedna Antigona....tragedijama nikad kraja...ajde posaljite je pa cu je proslediti do koyota(ili ti koyotima)...imam ih u komsiluku :):) Veki postavi sliku svoje svekrve... da budemo sigurni da se nece vratiti iz kanade, tj da ako je neko vidi da reaguje
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.2.2011 22:26:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun IZVORNA PORUKA: sandrina 85 Znam da nije tema... ali moram da dodam na Verkinu izjavu... da odvedes svekrvu u Kanadu.... i da je ostavis negde u nekom parku jos jedna Antigona....tragedijama nikad kraja...ajde posaljite je pa cu je proslediti do koyota(ili ti koyotima)...imam ih u komsiluku :):) Aha...Pa kakve sam ja srece vratila bi mi se na motoru u bajkerskoj jakni sa nekom Otawskom bandom A za sliku....Ako joj postavim sliku puci ce mi monitor...(istina nekad je bila lepa, ali je unistila kolicina otrova koje luci)
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.2.2011 22:29:25
|
|
|
|
anuksunamun
|
Aha...Pa kakve sam ja srece vratila bi mi se na motoru u bajkerskoj jakni sa nekom Otawskom bandom A za sliku....Ako joj postavim sliku puci ce mi monitor...(istina nekad je bila lepa, ali je unistila kolicina otrova koje luci) mozda bi se upajtosila i sa ovom mojom Antigonom....+ banda +koyoti...ja se ne bih iznenadila :):):)
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.2.2011 22:35:30
|
|
|
|
sandrina 85
|
Jao bre... lude ste...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 21.2.2011 15:25:57
|
|
|
|
bojana86
|
Ovo je negdje jesenas slikano,al moram naci neku blizu sliku.... ima viska nekih 5 - 6kg,al valjda ce spasti nekako,nekim cudom ...
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 23.2.2011 17:59:28
|
|
|
|
Bađa
|
IZVORNA PORUKA: gagi Drugarice moje
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 23.2.2011 18:19:58
|
|
|
|
magde
|
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 23.2.2011 18:27:47
|
|
|
|
prolece
|
magde, ti si stvarno lepotica, odavno jos sam gledala slike sa vencanja i tamo si bila prelepa. a koliko vidim, vam je nasledna osobina
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?