Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.2.2011 1:54:13
|
|
|
|
madre
|
e, bas si me nasmejala
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.2.2011 8:14:01
|
|
|
|
JMPM
|
Verolino,ocarana sam Indy,znam da znas sta mislim o tebi Brano,prelepa si sa dugom kosom Magde tebe nisam uspela da vidim kad si sklonila sliku Zene,stvarno ste divne
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.2.2011 8:40:16
|
|
|
|
jovicaa
|
ja ne vidim madre? indy bas si privlacna tijana zgodna , ne ide mi uz tebe ona prica o buticima nadam se da nisam nekog propustila
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.2.2011 9:01:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: verolino Jako lepa...I savrsena frizura hvalalal!!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.2.2011 9:04:44
|
|
|
|
jovicaa
|
verolino, predivna kosa
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.2.2011 9:31:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Bogami,malo mi fali da predjem u temu "Koga biste s RR da ste musko"
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.2.2011 9:51:18
|
|
|
|
JMPM
|
Magi,sram me bilo,tebe sam zaboravila !Divna si duso
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.2.2011 10:04:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: JMPM Magi,sram me bilo,tebe sam zaboravila !Divna si duso Samo cu reci - takodje
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.2.2011 10:30:32
|
|
|
|
tijana86
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa ja ne vidim madre? indy bas si privlacna tijana zgodna , ne ide mi uz tebe ona prica o buticima nadam se da nisam nekog propustila ja sada imam mnoooooooogo viska ! A postavila sam slike "prave" Tijane!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.2.2011 11:22:57
|
|
|
|
bebać
|
IZVORNA PORUKA: Nedja IZVORNA PORUKA: nnaaddaa IZVORNA PORUKA: Nedja Bebać, kako si ti meni poznata!!! Znam da nisi iz Srbije, a jedino mesto gde sam u Bosni mogla da te vidim je Doboj, jer sam tamo često odlazila i lumpovala, da nisi odatle? Jeste iz Doboja! Ne mogu da verujem Čekam je sad da čujem u kojoj sam je od onih kafana sretala Nedjo jarane moj daj mi slikicu da i ja vidim tebe A kafane moje mladosti su:Rupa,Kapri,Orange bar,Moskva(2004-2007)....i dok je bio 'Atlantik'(2001-2002)...ja sam ti nekad žarila i palila sad me ovaj brak ukopao
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.2.2011 11:32:53
|
|
|
|
limunada
|
IZVORNA PORUKA: tijana86 A sto je ovako mala ???? tijana bas si slatka videla sam te i na you tubu,bila si u emisiji sve za ljubav jel?
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.2.2011 11:34:43
|
|
|
|
limunada
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 Hvaja drage moje lepotica
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.2.2011 11:37:11
|
|
|
|
tijana86
|
IZVORNA PORUKA: limunada IZVORNA PORUKA: tijana86 A sto je ovako mala ???? tijana bas si slatka videla sam te i na you tubu,bila si u emisiji sve za ljubav jel? Pa hvala ! Da bili smo maja 2007. godine!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.2.2011 11:37:58
|
|
|
|
IVA 11
|
Sad tek vidim Bebać, koliko vas je treba sve pronać'.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.2.2011 12:00:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Bebać, ja sam dolazila 2004, 2005 i 2006, po nekoliko puta, i verovala ili ne, večito sam bila u Rupi i Kapriju, ponekad u Korneru, Džungli i Moskvi i nekim ne daj Bože kafanama, Neka Tri srca, valjda, i Val, al' tamo sam ušla po jednom i nikad više I još nekoliko kafića-klubova, zaboravila sam kako se zovu A mojih slika imaš koliko hoćeš Tad sam imala crvenu kosu, ček' da iskopam neku pša ću okačiti.
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 19.2.2011 12:03:16
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.2.2011 12:05:15
|
|
|
|
Brana
|
ajde gagi postavi nam tvoju skorasnju slikicu
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 19.2.2011 12:08:27
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.2.2011 12:09:56
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: gagi Nemam nesto sada ,kada se malo dotjeram pa cu onda ti si uvek lepa
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 19.2.2011 12:14:13
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.2.2011 12:27:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: JMPM Verolino,ocarana sam Hvala maco
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.2.2011 12:28:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa verolino, predivna kosa Zahvaljujem ....inache je kovrdzava, ali ovde je efekat pletenica na delu...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.2.2011 13:37:22
|
|
|
|
bebać
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Bebać, ja sam dolazila 2004, 2005 i 2006, po nekoliko puta, i verovala ili ne, večito sam bila u Rupi i Kapriju, ponekad u Korneru, Džungli i Moskvi i nekim ne daj Bože kafanama, Neka Tri srca, valjda, i Val, al' tamo sam ušla po jednom i nikad više I još nekoliko kafića-klubova, zaboravila sam kako se zovu A mojih slika imaš koliko hoćeš Tad sam imala crvenu kosu, ček' da iskopam neku pša ću okačiti. hajde okači da vidim dal te znam,a gdje su ti te slikice što su postavljene(ako si postavila)
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.2.2011 13:39:00
|
|
|
|
bebać
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Sad tek vidim Bebać, koliko vas je treba sve pronać'. Ivo svidjam ti se aaaaaa ...nije problem,gdje i kada?
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.2.2011 14:17:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Bebać, evo mog albuma KLIK Al drugaricu kod koje sam dolazila u Doboj sigurno znaš, poslaću ti PP, mislim da ste i isto godište
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?