Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.11.2010 20:47:06
|
|
|
|
pepeljuga
|
mina a ja te stalno zamisljam kao megi
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.11.2010 20:49:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Jeco, ja te sad prvi put videh...prelepa si, imaš tako milo lice, i vidi se da si dobrica. A o transformaciji...nemam reči Mina, navijam za paž, imaš savršene crte lica koje paž može samo još lepše da istakne
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.11.2010 20:50:31
|
|
|
|
Jeca*
|
transformaciji je pre bilo mestu u temi koliko ste se ugojile u trudnoci...ali prebacicu prvom prilikom
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.11.2010 20:51:25
|
|
|
|
viking
|
Minavb, gde si beše postavila svoje slike sa svadbe? U Venčanicama ili Fotke sa venčanja? Sećam se da sam komenatrisala kako ti je lepa haljina, tamo se baš lepo vidiš
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.11.2010 20:52:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Mina i ja navijam za paz. Bas mi je neobicno kad vas vidim. Virkala sam malo i po albumcicima, puno lepih mama i jos lepse decice
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.11.2010 20:52:58
|
|
|
|
JMPM
|
Nemam ni jednu sliku od skoro da sam sama na njoj
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 19.11.2010 20:54:40
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.11.2010 20:54:59
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga mina a ja te stalno zamisljam kao megi zuta i coskasta Imate slike sa vencanja u mojim albumima a ima i na temi fotke sa vencanja. Tu imam i malo kracu kosu nego sad. Moram da se sisam, sejem dlake po kuci i to me uzasno nervira.
|
|
[Obrisana poruka] 19.11.2010 20:56:42
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.11.2010 21:07:22
|
|
|
|
viking
|
aaaaaaaaa ignorisale ste moj post!!! klanovi! klanovi!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.11.2010 21:12:25
|
|
|
|
Maya21
|
ja se izvinjavam sto sam malo off... viking imas li ti pp od mene? malopre ti poslah :) zeza me RR
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.11.2010 21:12:28
|
|
|
|
choopa choops
|
Wow Jeco Ja ne da sam promasila kako izgledas, nego Ja te zamisljala kao crnku od minimum 1.80cm Inace sve ste prelijepe minavb kao sto sam i mislila, jedna njezna crnka Magde miss Ma sve ste zene lijepe, stvarno nema price
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.11.2010 21:23:08
|
|
|
|
Anoniman
|
evo i glodara . Posto nemam ogledalo u kuci, ovako proveravam sminku i frizuru
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.11.2010 21:25:01
|
|
|
|
viking
|
Mali misu, moj si tip Majče, nisam :(
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.11.2010 21:28:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Mišu, ja sam te tako i zamišljala...kao urbanu lepu ženu sa kratkom kosom (doduše, u glavi mi je bila malo tamnija boja...)
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.11.2010 21:29:29
|
|
|
|
anajid
|
Misu,opa Ti nisi mis,ti si cicos macos!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.11.2010 21:31:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa na ovom forumu je cicos macos trend koliko sam ja uspela da vidim
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 19.11.2010 21:31:29
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.11.2010 21:32:00
|
|
|
|
choopa choops
|
Misu super izgledas Podsjecas me na jednu moju priju.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.11.2010 21:34:08
|
|
|
|
pepino
|
Zene sve ste vau!!!! Nego meni cudno sto kazu neke da sada vide prvi put Jecu,Minu,duze su od mene na forumu,pa sam mislila da sve uglavnom znate izmedju sebe kako izgledate Ja sam sve to jos davno snimilaaaa
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 19.11.2010 21:36:49
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.11.2010 21:37:29
|
|
|
|
Dada81
|
Ženice,sve ste PRELEPE!a,Jeco,ti to strelac?Strelčevi su uvek puuuni pozitivne energije i najčešće,tako prijatnog lica. Mis'im da se zna i ja sam strelac
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.11.2010 21:39:32
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: gagi Znamo Pepino ali tvoje slike nema nigdje ne pika se sto sam te vidjela uzivo Ima,ima Gagi,u temi sa susreta
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.11.2010 21:40:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Kako ste mi leeeepeeeee
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 19.11.2010 21:40:30
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?