Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.4.2010 8:05:58
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Evo i mene od pre 2 dana A evo me i sa dragim ja i tebe i tvog muza odnekud znam. U kom ste kraju grada...joj kako ste mi poznati... Inace, ti i ja imamo identicne trudnicke kosulje...ja je obozavam, i sad je nosim iako imam 30kg manje
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.4.2010 8:09:26
|
|
|
|
*Alexx*
|
Meni je Nensin muž poznat Ali meni su svi poznati, ili mi liče na nekoga... Tako da se ne uzbuđujem, verovatno vas uopšte ne znam.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.4.2010 8:12:41
|
|
|
|
lothroniell
|
Ha ha ha, ala sam se sad ismejala. Koji si ti lik!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.4.2010 8:16:19
|
|
|
|
*Alexx*
|
Pa kad je tako
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.4.2010 8:31:57
|
|
|
|
Ana RR
|
I meni su poznati.. ko zna, možda sam ih nekada negde fotografisala
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.4.2010 8:39:44
|
|
|
|
*Alexx*
|
Eto, nisam jedina luda
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.4.2010 8:41:33
|
|
|
|
lothroniell
|
Sreco i bez ovoga smo znali da nisi jedina luda, ima nas jos...
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.4.2010 8:41:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Nisi draga
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.4.2010 16:35:26
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR IZVORNA PORUKA: nensi27 Evo i mene od pre 2 dana A evo me i sa dragim ja i tebe i tvog muza odnekud znam. U kom ste kraju grada...joj kako ste mi poznati... Inace, ti i ja imamo identicne trudnicke kosulje...ja je obozavam, i sad je nosim iako imam 30kg manje Hehe,izgleda da smo mi svima poznati Ja sam 26 godina zivela na Karaburmi,a sad smo na Ceraku...
< Poruku je uredio nensi27 -- 20.4.2010 16:36:13 >
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.4.2010 16:40:51
|
|
|
|
*Alexx*
|
Nensi, po tome što si rekla, nema šanse da se poznajemo No dobro, toliko sam jutros buljila u vašu sliku, pokušavajući da se setim odakle vas znam, tako da, ako vas sretnem negde u gradu, javiću vam se
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.4.2010 16:42:35
|
|
|
|
Nensi*
|
Vazi,slobodno se javi
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.4.2010 17:43:47
|
|
|
|
janajana
|
i meni je Nensin muz poznat, a i znam ga iz skolskih dana kao i sa posla
< Poruku je uredio janajana -- 20.4.2010 17:44:05 >
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.4.2010 18:19:00
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: janajana i meni je Nensin muz poznat, a i znam ga iz skolskih dana kao i sa posla A gde radis?
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.4.2010 18:21:16
|
|
|
|
lenaa
|
A meni Nensin muz lici na mog brata od strica, samo nema mindjusice, isti skroz
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.4.2010 18:22:01
|
|
|
|
Anoniman
|
A ja sam htela da pitam da niste bili na nekim emisijama ...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.4.2010 18:23:42
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja A ja sam htela da pitam da niste bili na nekim emisijama ... Nismo Au,bre,sta je ovo danas...
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.4.2010 19:40:12
|
|
|
|
lothroniell
|
Meni draga niste poznati ali ste bas lep par!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.4.2010 19:52:16
|
|
|
|
Pilence81
|
Ne snalazim se bas najbolje jos uvek na forumu i nebitan mi je izgled svih forumasica vec sam srecna sto sam nasla ovako divan forum na kome su sve same pozitivne osobe iz kojih mi je u prvom planu ona unutrasnja lepota koju sve clanice poseduju. Ljubac za sve
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.4.2010 19:59:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Pilence81 Ne snalazim se bas najbolje jos uvek na forumu i nebitan mi je izgled svih forumasica vec sam srecna sto sam nasla ovako divan forum na kome su sve same pozitivne osobe iz kojih mi je u prvom planu ona unutrasnja lepota koju sve clanice poseduju. Ljubac za sve Pilence To je i moje misljenje...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.4.2010 21:09:37
|
|
|
|
janajana
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 A gde radis? ja sam radila u Poreskoj u Cukarici, napustila sam je pre 3 godine
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.4.2010 22:03:13
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: janajana IZVORNA PORUKA: nensi27 A gde radis? ja sam radila u Poreskoj u Cukarici, napustila sam je pre 3 godine Hehe,a mm je u komunalnoj inspekciji Daj neku tvoju sliku
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 20.4.2010 23:53:23
|
|
|
|
janajana
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Hehe,a mm je u komunalnoj inspekciji Daj neku tvoju sliku znam samo da se pozabavi "ucenjem" za dodavanje slika
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 21.4.2010 18:21:59
|
|
|
|
janajana
|
and this is me negde u Kanadi
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 21.4.2010 18:58:29
|
|
|
|
Anoniman
|
A sta radis to? Bas si lepa!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 22.4.2010 11:18:34
|
|
|
|
janajana
|
kao prdrzavam ovo tj. glavu hvala, hvala
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?