New Mom -> RE: baby apoteka (18.5.2012 22:46:59)
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR da ne pisem baby apoteku koju sam imala kad se tek rodila i ono sto imam sad , obe varijante ko da je smak sveta [sm=smiley29.gif] ali ja sam uvrnuta[sm=smiley13.gif] Ja sad uporedo imam obe varijante i mm me je pitao da li je s,mak sveta. Stoga, nisi jedina.[sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: Olga RR a tu su i : hidrogen , bivacin sprej , hanzaplasti , hloramfenikol krem , probiotici razih fela , kojekakvi vitamini , fitobalm gel , raznorazni hanzaplasti , komprese , fenistil gel , repelenti ( njih po komandi kupim pa bacim ) , octanisept , fiziomer ,tantum verde , infuziona flasa fizioloskog ( trebuje se [sm=smiley36.gif] ) to sad kad je matora a kad je bila beb , ono je bilo za psihijatra bilo je tu i antibiotika i aeriusa ( nikada nam nije trebao ) presinga 9 isto nije trebao ),defrinola ,operila , kojecega [sm=smiley13.gif] edit : o daaa , kesice za urin , casice za isti , jod , sterilni tupferi zlu ne trebali , asepsol kazem , ja sam uvrnuta [sm=smiley13.gif] Ponovo - nisi jedina.[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|