New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR da ne pisem baby apoteku koju sam imala kad se tek rodila i ono sto imam sad , obe varijante ko da je smak sveta ali ja sam uvrnuta Ja sad uporedo imam obe varijante i mm me je pitao da li je s,mak sveta. Stoga, nisi jedina. IZVORNA PORUKA: Olga RR a tu su i : hidrogen , bivacin sprej , hanzaplasti , hloramfenikol krem , probiotici razih fela , kojekakvi vitamini , fitobalm gel , raznorazni hanzaplasti , komprese , fenistil gel , repelenti ( njih po komandi kupim pa bacim ) , octanisept , fiziomer ,tantum verde , infuziona flasa fizioloskog ( trebuje se ) to sad kad je matora a kad je bila beb , ono je bilo za psihijatra bilo je tu i antibiotika i aeriusa ( nikada nam nije trebao ) presinga 9 isto nije trebao ),defrinola ,operila , kojecega edit : o daaa , kesice za urin , casice za isti , jod , sterilni tupferi zlu ne trebali , asepsol kazem , ja sam uvrnuta Ponovo - nisi jedina.