Daca88 -> RE: baby apoteka (19.4.2010 18:48:32)
|
Ja sam nesto kupovala a nesto i imam kuci,od tih takvih stvari ja imam alkohol-kazu ako beba ima temperaturu dobro je brisati stopala njime hidrogen-ispira i cisti rane,on se u dodiru sa necistocama peni,ja ga koristim ako se posecem da isperem ranu od krvi dezderman-za dezinfekciju ruku i kucnih povrsina ili samo komodice na kojoj se povija beba providon jod-sa tim kazu da treba cistiti oko pupka rivanol-za ranu od epiziotomije,sa njim se natopi ulozak i tako se nosi bivacin ili embecin u spreju-za susenje rane i za pupak,a sprecavaju i infekciju,kao i lece vec nastalu infekciju plantrex-caj protiv grceva kod beba hansaplast,gaze,zavoji,flaster traka ona sto se secka na zeljenu duzinu,vata...mozda zatrebaju i ove stvari vigantol kapi-to je valda zamena za AD kapi[sm=zmeden.gif] Marisol-kapi za nos kamilica-za ispiranje ociju i pranje lica ako se bebica izgrebe pumpica za nosic lekovi za temperaturu,bolove,sirupi sirup za gliste-ja ga nemam ali pitali su me da li ga zelim kupiti[sm=zmeden.gif] cepici ako bebica ima zatvor daktanol krema-za onaj...sor...to belo na jeziku,ustima,unutrasnjosti obraza hidrociklin ili sinoderm-za ekceme ili neka upalna stanja na kozi pavloviceva mast-za svaki dan vlazne maramice,bebi ulje,bebi kupka,beni sampon,sapun,bebi mleko,stapici za usi vestacko mleko-ja ga nisam kupila jer mislim da dojim,ali su me i za to pitali da li zelim da kupim ako nemala ja dovoljno toplomer ja jos kupila mrezaste gace,higijenske i mrezaste uloske,al to je za mene,i pumpicu rucnu,i vestacke bradavice...
|
|
|
|