Anoniman -> RE: Temperatura ne pada ... (5.4.2011 11:35:57)
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Moj Mihajlo je vec sedmu nedelju pod temperaturom [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Tacnije, prvo je navodno imao upalu usiju i laringitis, pa kad smo zavrsili sa antibiotikom (cefzil) bio je dobro 5 dana, onda je opet dobio temp. ovaj put kao virus i tako 4 dana bez lekova..... Proslo je nedelju dana, ustaje ujutro da pije mleko i gori! Sad su kao opet usi pa je dobio Alfacet. I tako 10 dana, prodje nedelja opet temperatura, pa su ga stavili na panklav (uzas od antibiotika). Nista mu nije pomogao, sve vreme je imao temperaturu, a dobio je i proliv (jeeeeeei) i sad je kao netolerantan na antibiotike jer mu nijedan nije pomgao. A temp svakih pet dana na 39-40 i tako 3-4 dana... Bili smo kod ORL kazu da je ok i da nije za operaciju krajnika (zbog upala), vadili mu krv sve uredu.... A on nikako da ozdravi. I CRP mu je odlican... Ne znam gde da ga nosim, evo i sinoc smo skidali 39,2, sad je ok,hoce pomalo da jede, ali me to ne tesi, jer moze za koji dan opet sve ispocetka. Nina, jeste li proveravali urin???
|
|
|
|