Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Islandski vulkan Ejafjalajokul 17.4.2010 23:59:51
|
|
|
|
Delijagirl
|
Pa neznam ko mi pricao valda muz da smo i pusaci uogrozeni zbog nasih pljuca i da nebih trebali da se ispostavljamo mislim neznam sigurno nije bas bas bezopasno ...
|
|
RE: Islandski vulkan Ejafjalajokul 18.4.2010 9:52:52
|
|
|
|
lenaa
|
Ovde kod nas na Tv-u niko nije opomenuo da je ta prasina opasna i da treba da ostanemo u kuci u odr. vreme. Jutros sam bas slusala vesti, kazu i da je opet proradio vulkan.
|
|
|
|
RE: Islandski vulkan Ejafjalajokul 18.4.2010 11:55:48
|
|
|
|
eni26
|
Ja moram u Pariz 26.apr.Cime ici ako su letovi otkazani,a zakazali i strajkove sindikati,tj.da zaustave saobracaj 5 dana!pff...najbolje sad pesice da krenem polako!
|
|
|
|
RE: Islandski vulkan Ejafjalajokul 18.4.2010 11:57:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eni26 Ja moram u Pariz 26.apr.Cime ici ako su letovi otkazani,a zakazali i strajkove sindikati,tj.da zaustave saobracaj 5 dana!pff...najbolje sad pesice da krenem polako! Jel? Kada će da štrajkuju? Ja treba da idem 22.4. u Pariz.
|
|
|
|
RE: Islandski vulkan Ejafjalajokul 18.4.2010 14:11:20
|
|
|
|
Dora
|
Ko mu dade ime :)))))))
|
|
|
|
RE: Islandski vulkan Ejafjalajokul 18.4.2010 14:45:30
|
|
|
|
marince1
|
Dora,ja ne smem ni da kazem na sta me asocira
|
|
RE: Islandski vulkan Ejafjalajokul 18.4.2010 15:14:34
|
|
|
|
lenaa
|
evo i ja postavila link odavde da ne mislite da lazem
|
|
|
|
RE: Islandski vulkan Ejafjalajokul 18.4.2010 16:19:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma nisam ja mislila da ti lažeš, nego ne mogu da verujem....
|
|
|
|
RE: Islandski vulkan Ejafjalajokul 18.4.2010 16:49:28
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: eni26 Ja moram u Pariz 26.apr.Cime ici ako su letovi otkazani,a zakazali i strajkove sindikati,tj.da zaustave saobracaj 5 dana!pff...najbolje sad pesice da krenem polako! Jel? Kada će da štrajkuju? Ja treba da idem 22.4. u Pariz. od cetvrtka sad!!!sr*nje!!!
|
|
|
|
RE: Islandski vulkan Ejafjalajokul 18.4.2010 16:51:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa to je 22gi. A sad, ja sam malo debil... sindikat??? Šta to znači?
|
|
|
|
RE: Islandski vulkan Ejafjalajokul 18.4.2010 16:51:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim, znam šta je sindikat, ali šta znači tačno ta najava... Npr: JaT ne leti? Ili šta tačno?
|
|
|
|
RE: Islandski vulkan Ejafjalajokul 18.4.2010 16:53:38
|
|
|
|
eni26
|
moj prijatelj radi kao kondukter u vozu iz mog grada po Pariza! I hoce svi da strajkuju od cetvrtka do daljnjeg! hoce ljudi bolje plate!!!
|
|
|
|
RE: Islandski vulkan Ejafjalajokul 18.4.2010 16:54:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Svi? Vozovi? Busevi? Avioni? Svi? Sem autom nikako do Pariza?
|
|
|
|
RE: Islandski vulkan Ejafjalajokul 18.4.2010 16:56:11
|
|
|
|
eni26
|
Avioni zbog ovog Ejafolkkkkhkhk..ili kako god ...haha .. A vozovi zbog strajka! Za bus ne znam,ako im se i oni ne pridruze!
|
|
|
|
RE: Islandski vulkan Ejafjalajokul 18.4.2010 16:57:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Kontaš da u četvrtak JAT neće leteti za Pariz?Da se neće smiriti situacija?
|
|
|
|
RE: Islandski vulkan Ejafjalajokul 18.4.2010 16:59:21
|
|
|
|
eni26
|
UHHH...pa sad ne znam iz BG kako ce ici,ali sumnjivo mi je...
|
|
|
|
RE: Islandski vulkan Ejafjalajokul 18.4.2010 17:05:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Ništa mi ne preostaje nego da čekam...
|
|
|
|
RE: Islandski vulkan Ejafjalajokul 18.4.2010 17:31:31
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ništa mi ne preostaje nego da čekam... je li ti hitno?
|
|
|
|
RE: Islandski vulkan Ejafjalajokul 18.4.2010 17:33:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ili idem sad ili ne idem. Drugarica ima jednodnevni seminar, a ja idem da taj dan otpadam sama, a ostalih 3 sa njom...
|
|
|
|
RE: Islandski vulkan Ejafjalajokul 18.4.2010 18:58:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Tasha, malopre je bilo na vestima kako se polako otvaraju aerodromi! Moguće da će do tada biti ok.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Islandski vulkan Ejafjalajokul 18.4.2010 22:38:32
|
|
|
|
viking
|
Jeste, evo Nikola Tesla otvoren od ponoći :)
|
|
RE: Islandski vulkan Ejafjalajokul 18.4.2010 23:50:37
|
|
|
|
Modessty
|
mi šetali i danas i juče. Ako je tako štetno da ne treba izlaziti, da li to znači da ne treba ni prozore otvarati?! Pa mi bi se pogušili u stanu, koliko je toplo!!!
|
|
RE: Islandski vulkan Ejafjalajokul 19.4.2010 7:15:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: viking Jeste, evo Nikola Tesla otvoren od ponoći :) Prvi avion posle blokade avio-saobraćaja u Srbiji mogao bi da sleti na prestonički aerodrom "Nikola Tesla" već danas, saznaje "Blic". To ne znači da se može normalno putovati s obzirom na to da je Evropa u avio-kolapsu, a u 23 zemlje vlada potpuna ili delimična blokada vazdušne plovidbe. (BLIC) Ne zavisi samo od Nikole Tesle.
|
|
|
Anketa
Strah od nove trudnocePansophiaDa li posle porodjaja imate strah od nove trudnoce?Da (
41%)
Ne (
44%)
Ponekad (
14%)
Ukupan broj glasova: 70Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!