Zoka81 -> RE: Život ljubavnice (7.6.2009 15:20:13)
|
Drage moje evo da i ja napisem nesto iz mog zivota, znam da cete me osudjivati i ko zna sta o meni pomisliti ali to je deo moje proslosto i stidim se ponekad toga a ponekad vidim da je to jedini covek bio koga sam tako volela i jedini covek kojeg necu nikad zaboraviti ali bas nikad. Ovako je bilo.... Upoznala sam ga preko moje najbolje drugarice, ona je imala nesto sa njim ali nije htela nikad da prizna, naravno on je bio ozenjen i to smo svi znali. Vidjala se tajno sa njim a meni je on uvek bio nekako odvratan samim tim sto sam znala da je ozenjen i vara zenu. Kroz moju prijateljicu uvek je nekako bio u nasem drustvu, izlazili smo svuda sa nim, bio je pravi dzentlmen, nema sta tako da mi je sa vremenom postao drag ali nikad nisam pomislila da bi ja imala nesto sa njim, za mene je bio ljubavnik moje prijateljice i to je to. Tako je bilo sve dok se nisam u nju razocarala... Pocela je tajno da se vidja sa jednim deckom sto sam i ja sa njim nesto imala, nisam nikad bila zaljubljena u njega ali mi je bio drag. Ona je ta bila koja me je sa nji upoznala i koja je govorila da je on pravi za mene sve dok joj jednog dana nisam rekla da imam nesto sa njim. Onda je pocela da prica kako je los, duzan svima para itd da ne duzim sad sa tim. Verovala sa joj naravno jer sam je volela kao svoju sestru...umrla bi u to vreme za nju. Smanjila sam kontakt sa tim deckom ali smo se povremeno vidjali tajno, krila sam tada to sve jer nisam znala dal je to sve istina sto mi je pricala. Jednog dana je bio on kod mene i ona je navratila, izasli smo svi zajedno i kad smo se vratili ona mene dovezla kuci a njega posto je kao bio nesto popio odvezla kuci ali ne njegovoj kuci nego svojoj. To sam ja sve saznala sledeci dan. Ajde sto je to uradila nego se narednih 2 meseca vidjala sa njim a mene lagala i krila, od njega sam sve saznala, on mi je sve to dao do znanja jer je hteo da ostane sa njom. Sve je to ok bilo za mene samo da me nije lagala... Prekinula sam sve kontakte sa njima. Posle svega toga bila sam kao ranjena ptica, letela sam sa grane na granu i na kraju nisam znala kud i sta..... jako je bolelo....mesecima sam tugovala...zao mi je bilo sto sam na taj nacin izgubila prijateljicu koju sam ko boga volela ali nisam htela i dalje da cujem za nju.... Tako me jednog dana nazvao taj ozenjeni koji je do tada bio sa mojom drugaricom zajedno...i on je bio tuzan sto ga je tako posle svega odjebala...hteo je da izadjemo i ispricamo se, bilo je i nemu tesko. Ispricao mi je sve bljuvotine sto je ona o meni pricala-bila sam sokirana. Malo po malo vidjali smo se sve cesce i cesce, izlazili navece zajedno moje drustvo i njegovo drustvo sve do tog dana dok nisam od njega nesto vise pozelela. Bilo mi je tako lepo u njegovom drustvu, ne mogu da opisem. Znao je sa zenama, dizao me u nebesa, za njega sam bila citav njegov svet. Pricao mi je o svojoj zeni koju je ozenio jer je njegova familija to tako htela iako je nikada nije voleo. Razumela sam ga, bilo mi ga zao. Bila sam i sama ranjena do srzi.... Malo po malo ja sam ostila da sam se zaljubila a i on, nije me ostavljao ni trenutka samu, sve je radio za mene jel mi verujete da ni jednog mpmenta nisam osetila da sam druga. Na godisnji smo isli zajedno, svuda. Tako je to sve trajalo skoro 2 godine. Bila sam najsretnija zena na svetu tada sve dok ta moja ljubav nije postala tako jaka da nisam vise htela da ga pustim od sebe... Joj bilo je tesko kad sam ga ostavila...ni dan danas nisam progutala tu knedlu u grlu. Ostavila sam ga i odselila se daleko samo da ga vise ne vidjam jer sam znala ako u ostanem u istom gradu necemo izdrzati. Necu vise o tome mada bi sada mogla roman da ispisem Verujte mi nije lako biti druga ali ta veza je za mene bila najlepsa u mom zivotu i nikad je necu zaboraviti. Sada imam muza i cujem skoro da se razveo....mozete da zamislite kako mi je. Jos uvek pita za mene, trazi me. Ja sam se odselila al on ne zna gde sam..... Verujte mi da je tesko...[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|