Peace*
|
Wohooo kakva tema! Nemojte me krivo shvatiti, ali u poslednje vreme pišem ovde o knjigama, eventualno frizuri i noktima , deca porasla pa se ne nalazim u tim temama - ne znam više ni savet da dam iz te oblasti. Mogla bih da pišem o borbi sa pubertetom... IZVORNA PORUKA: bubulence Ljubavnice ja stvarno ne osudjujem ono sto radis. Da ti je sve idealno u braku ne bi varala Sa ovim se slažem. Ipak, jesi probala prvo da središ brak, ili si prosto pobegla i dozvolila da ti se desi? Pročitala sam još par komentara sa kojima se slažem, ali me mrzi da ih tražim, pa ću ovako, "na suvo", da iznesem mišljenje. Pitale ste je koga više voli, pitale ste je šta se promenilo pa je muž postao takav, gde vidi budućnost sa švalerom... Mislim da ona nema odgovore na ta pitanja. Misim da o tome ne razmišlja trenutno. Realno, da razmišlja - ne bi radila to što radi. Nekada davno mi je jedna starija ženska osoba rekla da muž kod kuće zvoca za ručak, nered i sl ako ima drugu i ustvari mu se ne sedi kod kuće sa ženom. Nemam pojma dal je tako. Ali mislim da muškarci u principu beže od kuće (nikoga ne etiketiram, blago onima kod kojih nije tako) dok su deca mala, i to ne zbog toga što beže od obaveza nego zato što više nisu centar sveta ženi. Neretko sam čula da muškarac kaže da više voli svoju ženu nego decu, i kada sam razmislila o tome, nije potpuno besmisleno. Jer, bili smo nas dvoje, iz naše ljubavi su se rodila deca, koja će da odu, i ostaćemo opet mi. Ako se ne čuvamo međusobno, ne može da opstane. Ipak, smatram da žene to ne mogu tako i deca im postaju centar sveta, i bez da primete, zapostave muža. Tako nastaje začarani krug koji neki prežive a neki ne. Ja bih ovde pre postavila pitanje: kolika su ti deca? Jer, u jednom momentu, kada deca porastu a ti si izgubila sebe sve podređujući deci, nastupa dosada. Treba smisliti šta sad kad opet imaš vremena. Tako sam ja otišla na dijetu (posebno kuvala sebi ), išla u šetnje, krenula u teretanu, izlazila sa drugaricama, upisala klavir, i da imam dovoljno para, ubacila bih i strani jezik. Da li ti je muž postao takav jer si ga zapostavila zbog dece?
< Poruku je uredio Peace* -- 3.2.2020 9:25:07 >