Verus -> RE: Život ljubavnice (20.3.2009 22:12:22)
|
Bravo mihi![image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] Ne kazem ja da nisu te zene manipulisane u te veze, i ne stajem ni na ciju stranu, ali znam sta bih ja htela da se ne daj Boze to meni desi... kad sam cula ovo za tatu mog druga, odmah sam pomislia "jbt koji skot", fuj fuj fuj.....A iskreno, mislim da ima i zena koje su "istog kova" i bez problema ce da rasture porodicu zbog koristi ili novca, ili pak samo ako su se zaljubila, a treba se zapitati, sta da se to desi meni??? ne znam kako im to ne padne na pamet.....Ne znam sta zivot nosi i ne mogu reci da se necu zadesiti u nekoj cudnoj situaciji, ali sigurno ne bih usla u vezu sa ozenjenim covekom, ako osetis da se situacija menja, i da pocinjes da gajis osecanja, moras biti bolji covek, jak, okrenuti se i pobeci glavom bez obzira, jer to nista dobro nece doneti....druga je stvar ako je on BIO ozenjen, pa ste se zaljubili i sada ste zajedno. Moja mama je druga zena ali bukvalno! Znaci upoznala tatu kada je vec bio razveden.... i tako, ali eto to je moje misljenje, svi smo drugaciji...
|
|
|
|