Anoniman -> RE: Život ljubavnice (20.3.2012 12:23:44)
|
Anonimna, reći ću ti iz svog aspekta, žene će da skoče na mene kako šuketam, pa eto, naglašavam da je ovo moj ugao gledanja. Trudna si, i sada bi trebalo sve da bude lepo. Onda ćeš da se porodiš, i svet će da stoji naglavačke. Prvo ćeš sva vesela doći iz porodilišta, a onda kreću grčevi, ragade, izmlazanja, nosanja, curenje nosa, temperature, osipi, ojedi... (pobrojah ono gadno što se dešava, lepo sam preskočila, lepe stvari nas ne brinu...), posle 2-3 meseca ćeš biti ljuta što je tm stalno na poslu a ti sama sa bebom, bez dovoljno vremena za sebe... Ako tome budeš dodala ovo što si sada saznala, ako ne uspeš da zaboraviš do tada, bićeš pod užasnim pritiskom, i neće valjati. Da ne kažem da mi je nemalo drugarica koje su nedavno porodile postavilo pitanje kako sam se nosila sa mišlju da mi muž možda švrlja dok ja ljuljam bebu kod kuće... Znači, nije to neprirodno da se pomisli... Hoću da kažem da toga nekako, na neki svoj način MORAŠ da se rešiš, moraš da zaboraviš i nastaviš dalje... Za svoje dobro. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|