nina26 -> RE: Život ljubavnice (23.6.2011 10:00:17)
|
Uh, i ja sam se bila nasla u takvoj situaciji... Mislim nisam bila ja No2, ne ne ne, nego moja tadasnja najbolja drugarica. Kazem tadasnja jer vise nije[sm=smiley13.gif] On, uspesan, BIZMISMEN(namerno sam tako napisala), dvoje dece,zena, ona mlada,uspesna,pametna,ali bila je uvek slaba ne na ozenjene, nego jednostavno na drugacije tipove.Tako ona otpocne vezu sa njim, naravno ista prica kao sto je neko gore spomenuo:on svoju zenu ne voli, blabla,ali ne moze da se razvede,ali zato nju obozava:((( posle par meseci njegova zena trudna sa trecim detetom, OMG[sm=smiley3.gif] Ja nisam bila mnogo katigoricna po tom pitanju, mislim kad mi ne ona rekla, jer sam znala ako budem protiv, da ce mi okrenuti ledja, ali odnosi jesu zahladneli, jer sam se ja udala, za mladog,lepog ne tako bogatog,ali normalnog decka, a ona valjda to nije mogla da podnese i tako je samo prestala da mi se javlja... Zato, kad se nadjete u toj situaciji, ja opet kazem najbolja je zlatna sredina, ako znate da budete tu negde izmedju, pa da ih pustite da one donosu odluke, a vi posmatrate mirno, i podrzite. Ja sam to pokusala, ali nisam uspela ocigledno,iako je nisam osudjivala, ali opet ljudi kad su zaljubljeni se udaljavaju od svojih prijatelja koji ne odobravaju tu vezu.
|
|
|
|