lenaa -> RE: Život ljubavnice (12.4.2011 16:18:44)
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR IZVORNA PORUKA: lenaa e zene ne izvrcite njene reci nego citajte kako je pisala A stvarno ima mnogo zena koje kad se udaju se zapuste a ima takvih i muskaraca [sm=smiley36.gif] Lena , ima muskaraca koji su jednostavno skotovi mozda bih i ja trebala da se stavim na anoniman ali moja tetka je bila u braku 20 godina , razbolela se i imala histerektomiju njen muz je u medjuvremenu , dok je ona bila zauzeta svojom bolesti nasao zensku , da ne kazem ruznu rec opravdanje mu je bilo : ona ce umreti a meni treba zena moja tetka je sad hvala Bogu ziva , zdrava i srecno razvedena ali je tek nakon 20 godina shvatila da je cesala jaj. jednom skotu Olga ima naravno, garancije ne postoje, svakako je bilo mnogo bolje da je ona na pocetku otkrila da je on takav a ne tek nakon 20 godina braka, barem meni,,, ako mi je muz idiot bolje sad nego kad stvorimo mnogo vise, iako vec imamo dosta zajedno - prvenstveno dete.... Steta sto je ona morala da zivi sa njim 20 godina da shavti kakav je on covek, ili steta sto je njemu trebalo toliko godina da pokaze svoje pravo lice, ili----trebao je prvi problem da on okrene ledja- jadno od njega, nije trebao da tako uradi. Moja mama je ostala udovica sa 32 godine i kraj mog tate odmah podigla i sebi spomenik ---nikad se vise nije udavala, zao mi je nje, premlada je ostala sama, ali ona ima svoje razloge i ocito jaku veru u sebe
|
|
|
|