Anoniman -> RE: Život ljubavnice (20.3.2009 9:59:20)
|
IZVORNA PORUKA: lu Eh ključna riječ "prava",koja je prava[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] To jako ima veze sa godinama muškarca i godinama žene. Najčešće prevare kod muškarca uslede u njihovom drugom pubertetu (oko 40-te), kada imaju potrebu da imaju dobru ribu bar 15god mlađu. Ta mlađa nije dovoljno zrela da zanoveta, ne zvoca jer zašto bi zvocala kada tog muškarca viđa samo kada je čist, ispeglan, namirisan, i ima pare u džepu koje su odvojene za večeru i sobu u hotelu. Nema zašto da zvoca. Njegova supruga, s druge strane, kod kuće pere i pegla veš u kom on izlazi, gaji njegovu (i svoju decu), kuva mu, sprema mu stan, uglavnom ne stiže da ima frizuru... i naravno zbog svega toga zvoca. Ono što muškarci ne shvataju je, da ako se razvedu, ako se ožene tom mlađom, za godinu dana, i ta mlađa će biti kao njihova žena. Ovo sam napisala globalno, naravno da ima izuzetaka, i da ovo nije pravilo. Ono što ja ne razumem je, kako ta mlađa (uopšte ne mora biti mlađa u celoj ovoj priči... ali eto, nek ostane mlađa kao znak raspoznavanja u textu)... dakle, kako ta mlađa ne shvata da i od nje postoji mlađa? Kako ne shvata da je i ona zamenjiva, baš kao što je i muškarčeva prva supruga bila zamenjiva? Kako uspeva takvom muškarcu da veruje? Ima još jedna stvar u celoj ovoj priči, koju sam prošla kod čak dva bračna para u mojoj blizini: Kada žena ima 40ak, a muškarac recimo 45, i on počne da je vara... Šta će da uradi žena? Hoće li ga ostaviti, ili će baciti na vagu i reći ovako: Ja ne želim sada da se navikavam na novog muškarca koji će podjednako imati mane kao i ovaj moj, ja ne želim da ova mlađa bude "majka" mojoj deci, a još manje želim da moja deca ostanu bez svega jer im se tata zaljubio i svu imovinu prepisao toj mlađoj. Ja ne želim da budem pogažena od strane te mlađe, pa pobogu, ja sam starija, ja sam iskusnija, ja ga bolje poznajem - i dobiću ga nazad. Zato je meni mama uvek govorila, tako sam vaspitana: Nemaš garderobu za kod kuće i za napolje. Ne treba da budeš lepa komšiji i slučajnom prolazniku na ulici. Treba da budeš lepa sebi, jer ako si lepa sebi, još si lepša drugima, treba da budeš lepa svom mužu, jer on nije oslepeo kada se oženio, i moraš da možeš da pariraš drugim ženama na ulici. Moraš da budeš supruga i ljubavnica, dama i kurva, majka, domaćica i poslovna žena, sexy a fina... Mislite o tome... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/rozica.gif[/image]
|
|
|
|