Anoniman -> RE: Život ljubavnice (29.4.2010 0:49:17)
|
nakona teskog raskida veze od 1,5 godinu (uhvatila sam na delu bivseg sa skolkom drugaricom, bukvalno bez gaca...) polako sam pocela da izlazim. Nakon par meseci sretnem tipa koji mi se davno svidjao i kao da je u zemlju nestao, nije ga bilo par godina. Krene neka lagana prica, sto te nema, kako si, dobro izgledas bla, bla, bla... Nismo se puno upustali u pricu, koliko smo se prepustili atmosferi. Pice, muzika, ludilo. Krene neko vatanje, zvaljenje, ali ne mogu vam opisati koliko sam se zanela i opustila. Napokon! pomislila sam, ovaj mi pase, kao misli da mi cita. Tacno mu ruke idu gde treba, govori mi tik uz uvo sve sto moje usi hoce da cuju, ne urla kao svi magarci, ruke mu idu do struka i mile mu prsti po ledjima, onako bezobrazno, sklanja mi kosu sa lica....a usne... meskane, socne, krecemo da se ljubimo...i u tom mometnu neki njegov drugar nam prilazi i nesto mu govori. On se okrece i gleda,vilica mu na podu. Vidim neka devojka stoji u uglu okruzena drugaricama i place. On joj prilazi i svadjaju se. Ona otrcava. A ja[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Nista mi nije jasno. Bezim iz tog ludila i odlazim u toalet da se smirim. Kad tamo ta riba, place. Kada me je videla razvukla mi samarcinu da mi je glava zvonila. I nastavja da place. Oteram je u ... Izadjem i od magarcine koji stoji ispred cujem da mu je to verenica. Moron slavio momacko. Ne znam sta je bilo posle sa njima. Bas me briga iskrena da budem. Ali u tom momentu mi je jako zao bilo te nesretnice. Ne verujem da bi ikada mogla da gradim srecu na nesreci drugih. Samo da je taj ker rekao da je momacko ne bi ga ni takla. JBG. Bila sam ljubavnica jedno vece, a da to nisam ni znala
|
|
|
|