maximac -> RE: Upis u jaslice-vrtić (21.6.2016 21:30:27)
|
Ja sam uvek za akciju i "isterivanje pravde", ali mislim da ovde ne mozemo mnogo da uradimo. Mesta u vrticima nema. To je problem. Nama trebaju novi vrtici, drzavni. I privatni su puni a i pitanje je koliko dugo ce drzava da refundira. Vec sledece godine mogu da ukinu refundaciju. Jeste da se deca primaju preko veze, toga je bilo i bice uvek, to tek ne mozemo promeniti. Mozda ako se obratimo gradolnacelniku, ili predsedniku opstine, ili nekim novinama, pa neku peticiju za izgradnju novog vrtica... Mada iskreno, mislim da se ne mozemo izboriti. Znaju dobro svi koliko su nam vrtici potrebni ali niko nece da gradi vrtice. Da je trzni centar izgradili bi ga za mesec dana. I da, danas sam bila u 11. aprilu, kod upisne komisije da vidim, mozda nesto fali u dokumentaciji ili sam mozda dobila neki vrtic koji nije na spisku... A tamo, mnooogo ljudi. Mame sa decom, guzva, zagusljivo. A radno vreme sa strankama, utorkom od 13-15. Citavih 2 sata! Izasla s posla, ali sam morala da odustanem jer bih cekala par sati. Sta reci...
|
|
|
|