Zemunka85 -> RE: Upis u jaslice-vrtić (3.3.2016 15:18:31)
|
Jaoj Ana, sve te razumem. Ja sam u opstoj panici kada Lara provodi vise vremena sa mojom mamom. A njena pomoc mi je prekopotrebna. Ali tacno se vidi razlika. Sada u januaru kada nije isla ceo mesec .. pa da odlepi sam htela. Taaaaacno primetis koliko je disciplina popustila. Ja sam smisleno pre vrtica otisla na Zlatibor da je reset_ujem malo. Ono je uzas zivi. A sve je mala koristi, tacno zna kako ... Kada sam napisala "moranje" mislila sam na privatni vrtic tj ne moranje uopste da se krene u vrtic (jer jbg nesto mora da se plati) nego ko mora privatni jer zaista ne moze da upadne u drzavni. E tu jeste zeznuto, jerk, kazem ti bude par hiljada preko u odnosu na drzavni, svakog meseca .. sem basbas kada ide dete sve dane, a to je bas retko. Vidi, krenute, pa polako ... Ja se secem na vrtic. Kunem. Obozavam, ALI zaista jeste to veliki zdravstveni udar. Ali mora i to nekada ... Razumem i finansija sto se tice, naravno sve. Kod nas je situacija da je ovo nasih "5minuta" ali nije tako oduvek bilo, tako da mi je se poznato. A obzirom da smo placali i punu cenu pre ovoga ja sam sad u fazonu "Daj sta das". Ali ako se on lepo uklopi, dolazi zadovoljan, voli da ide, svaki dan gradi taj socijalni zivot, ti budes zadovoljna kako rade sa njim i brinu se o njemu .. onda i da zazmuris na (do) 2000din 3000din vise, jer vredi ... Vidis, meni L pri polasku u vrtic nije nista pila i saaaaaasvim je lepo gurala, sta vise za prvu god vrtica nema popijen ni jedan AB, ali evo ove zime je zakazala. Ono sto je definitivno je da nam je treci krajnik stradao, od tih sitnih, hronicnih virusnih infekcija pod kojim je bila kao posledica zdravstvene adaptacije, ali ja sam generalno zadovojlna ...
|
|
|
|