Ana RR -> RE: Upis u jaslice-vrtić (10.6.2013 15:18:15)
|
IZVORNA PORUKA: bea83 Ana što bi vas izbacili iz Barajeva? Jutros nisu izašli ni u našem vrtiću spiskovi, videćemo u toku dana Mi smo konkurisali i u Barajevu jer smo bili sigurni da nas nigde drugde neće primiti (mm nije prijavljen). Kada smo tamo predavali papire, ona je odmah počela da se buni kada sam ja rekla da ćemo konkurisati i na Čukarici, rekla je da to već tri godine ne može i da će automatski biti izbrisan kod njih ako ga prijavimo i tamo. Ja odem na Banovo brdo, kažem šta mi je ona rekla, oni me pogledaju bledo (u fazonu, ko je ta ćurka) i kažu da normalno mogu da prijavim dete na više opština ali da se posle odlučim gde će ići, ukoliko ga prime na dva mesta. I, zove mene ta iz Barajeva u petak i drsko mi kaže kako sam ja konkurisala na Čukarici iako nisam smela (!?) i pita me da li to znači da odustajem od Barajeva, ja kažem da ne odustajem jer ne znam ni da li je primljen negde i da ako ga ne prime na Čukarici onda može i Barajevo (to je u stvari u Meljaku, nije mi usput, nije da mi odgovara ali prosto ga negde moram upisati) i ona mi kaže pozvaću za vas za 5 minuta i kad je pozvala rekla mi je sređeno je, u Meljaku ste. Ja kažem, to znači da je primljen, ona kaže da. I tek posle razmišljam, zašto bi ona mene zvala ako nije nekako imala uvid u listu za Čukaricu, verovatno je bio i tamo primljen (ali lista tu nije izašla i ja to ne znam) i zvala me da se odlučim. Ali do kraja razgovora ja nisam znala da je on primljen bilo gde, ni jednog momenta nije rekla. Odmah sam zvala komisiju na brdum objasnila im, oni su se svemu nasmejali i rekli da može biti primljen i na Čukarici i da sačekam listu. A lista nikako da izađe, danas sam bila, rekli su sutra. Odmah idem da se žalim ako ga nema na slisku za Čukaricu. Besna sam na sebe jer me ova ćurka zbunila.
|
|
|
|