RE: Upis u jaslice-vrtić (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Zabavište i čuvanje deteta

Poruka

jovicaa -> RE: Upis u jaslice-vrtić (9.1.2013 14:52:38)

treba ti potvrda iz firme o zaradama, i sa biroa, ili faksa, ne znam kako se vodis. za sve clanove porodice i to odneses u vrtic, oni ce ti sve reci tamo, najbolje da odete da pitate.. dobicete i neki upitnik. a u koji vrtic ces je upisati?

Shishica -> RE: Upis u jaslice-vrtić (9.1.2013 15:08:48)

Imam zelju da ide u Suncicu, tj. sada se drugacije zove..ne mogu da se setim, na Ruzi. Tamo sve znam i kako je i znam vaspitacice i sve, a moji zive na 5. minuta i sve mi je jedno, mm moze da je i odvede i dovede kad ide i vraca se sa posla..ako ga ne bude mrzelo.
Ali ovde u Maloj Americi mi je pred nosom, a ne znam kakvi su i to me nervira.

jovicaa -> RE: Upis u jaslice-vrtić (9.1.2013 15:12:58)

ma najbolje ti je da ide u taj koji je blizi... mislim da mozda i mora[sm=zmeden.gif]

Shishica -> RE: Upis u jaslice-vrtić (9.1.2013 15:39:52)

Moguce da mora, nisam sigurna..ali nemam neki doojam o njima posto je mali komsija stalno slinav od njih dolazio, musav i upisken...takav utisak sam stekla..

aster -> RE: Upis u jaslice-vrtić (5.2.2013 16:35:37)

Mame, mene zanima da li je neko uspeo da upiše dete u redovnom upisnom roku, a da radi samo jedan roditelj. Naime, kod nas trenutno radi samo suprug, a ja posao ni ne tražim jer sam u drugom stanju [sm=smiley1.gif]. Voleli bismo da nam sin od septembra krene u vrtić, ali ja iskreno mislim da će to biti teško iz napred navedenog razloga. Iz Beograda smo.

nela79 -> RE: Upis u jaslice-vrtić (6.2.2013 9:38:29)

IZVORNA PORUKA: aster

Mame, mene zanima da li je neko uspeo da upiše dete u redovnom upisnom roku, a da radi samo jedan roditelj. Naime, kod nas trenutno radi samo suprug, a ja posao ni ne tražim jer sam u drugom stanju [sm=smiley1.gif]. Voleli bismo da nam sin od septembra krene u vrtić, ali ja iskreno mislim da će to biti teško iz napred navedenog razloga. Iz Beograda smo.

Evo ja jesam :) Muz radi a ja ne. Vise puta smo pokusavali da dobijemo mjesto u Sremcici, ali to je bila nemoguca misija. U vecini vrtica je tako. Zbog guzvi, prvo imaju prednost djeca cija oba roditelja rade, djeca samohranih roditelja itd. E sad, posto smo mi iz Sremcice , mi djecu upisali u Meljak. Nije mi daleko da vozim a bilo slobodnih mjesta. To cak pripada drugoj opstini. Kad smo bili na roditeljskom receno je da samo mozda jos u Sopotu mogu da se djeca upisu ako neko od roditelja ne radi.
Ja vjerujem da je to i na Novom Bgd moguce jer tamo ima vrtica u svakom bloku.

Znaci, moguce jest ali ne znam u kom djelu Bg ti zivis.

aster -> RE: Upis u jaslice-vrtić (8.2.2013 14:29:29)

Mi smo na Zvezdari i ja baš sumnjam da ćemo uspeti da se upišemo. Ali, videćemo.

Veveric -> RE: Upis u jaslice-vrtić (10.2.2013 14:34:41)

Drage mame, jedno pitanjce. Primljeni smo u jaslice, a ja sam jos uvek na bolovanju zbog produzene nege, pa me zanima da li neko ima sa tim iskustva? Cula sam da, kao, ne moze u jaslice ako sam ja na bolovanju, medjutim izgubili bismo mesto da ga nisam upisala. S druge strane, znam da par njih, iako su na bolovanju, najnormalnije vode decu u jaslice. Nadam se da sam uspela da objasnim, jer meni je cela ova prica totalno konfuzna. U napred hvala. Pozdrav svima [sm=smiley1.gif]

Olga75 -> RE: Upis u jaslice-vrtić (10.2.2013 14:40:12)

mislim da ako placas svaki mesec ne gubis mesto

bojanica7 -> RE: Upis u jaslice-vrtić (10.2.2013 14:52:58)

u novom sadu ne smes da placas i dete da ne ide. tj. moze, al ako provale, leti dete iz vrtica. pr eje moglo tako da se cuva mesto a sad ne moze...

a ti, veverice, kad ti je dete primljeno, opusteno ga vodis u vrtic, niko tebe vise ne proverava. sve i da sad ni ti ni muz ne radite, det eje primljeno u vrtic i vi ga mzoete voditi bez frke [sm=smiley1.gif]

Veveric -> RE: Upis u jaslice-vrtić (10.2.2013 21:14:23)

Hvala puno devojke, sada mi je malo lakse. Veliki pozdrav od nas[sm=smiley1.gif]

brljavica -> RE: Upis u jaslice-vrtić (19.2.2013 0:09:25)

trebalo bi da upisemo cerkicu u jaslice/vrtic ove godine, ali nismo sigurni za koji od ta dva da konkurisemo jer ona krajem septembra puni 3 godine?!
bitno nam je da znamo to jer kod nas u kraju nemaju svi vrtici jasle, i obrnuto.
takodje smo mislili da tokom leta ide na privikavanje, dok sam ja jos na porodiljskom sa drugom bebom, ali naidjoh ovde na neke komentare da leto bas i nije dobro za adaptaciju. je l' ima neko sa opstine Vozdovac iskustva sa tim?
hvala unapred!

Shishica -> RE: Upis u jaslice-vrtić (19.2.2013 7:55:53)

Mi se razmisljamo da li da je upisemo. Vec sam vam trazila savet i dobila ga, ali opet se premisljamo jer bi verovatno placali punu cenu i to je blizu 7000, a jos plus sto traze svasta svaki mesec..
Stvarno mnoooogo para, mnogo.

Ali jos cemo videti.. i htela bih u taj dalji vrtic da je upisem pa da se raspitamo moze li.. ali mislim da cemo ipak preskociti ovu godinu..

jovicaa -> RE: Upis u jaslice-vrtić (19.2.2013 13:43:23)

kako 7 hiljada[sm=zmeden.gif]
koliko vam je prosek primanja? pa to jedino ako imate vise od 50 000 primanja mesecno i vise... nema sanse plus ce vas biti cetvoro

Tiziana -> RE: Upis u jaslice-vrtić (19.2.2013 13:49:38)

U Bgd je za jedno dete oko 9000din.Poskupelo je od NG. MEni idu dvoje pa imamo onaj neki popust od 20% i placamo 7100 po detetu.
Mislim da dete ne moze na adaptaciju tokom leta,tj verovatno zavisi od vrtica do vrtica. Mi smo na Vracaru i kod nas nije moglo.Ja sam htela da dam sina preko leta da se navikne pre nego sto ja krenem da radim,ali nije moglo.Sa cerkom nisam ni pokusavala.
brljavice, sa 3 godine deca idu u obdaniste,nisu vise u jaslama! jasle su do 3god.

Shishica -> RE: Upis u jaslice-vrtić (19.2.2013 13:53:20)

Jovice jeste vise od 50000 jer sam i ja prijavljena da radim (placamo sada samodoprinose da bih imala platu sledecih godinu dana kao porodilja, od drzave).. tako da bi nas to najskuplje izaslo..

Ivence -> RE: Upis u jaslice-vrtić (20.2.2013 18:39:25)

IZVORNA PORUKA: Veveric

Drage mame, jedno pitanjce. Primljeni smo u jaslice, a ja sam jos uvek na bolovanju zbog produzene nege, pa me zanima da li neko ima sa tim iskustva? Cula sam da, kao, ne moze u jaslice ako sam ja na bolovanju, medjutim izgubili bismo mesto da ga nisam upisala. S druge strane, znam da par njih, iako su na bolovanju, najnormalnije vode decu u jaslice. Nadam se da sam uspela da objasnim, jer meni je cela ova prica totalno konfuzna. U napred hvala. Pozdrav svima [sm=smiley1.gif]

Meni dete ide, ja sam na bolovanju, i bez problema je pošla... Još bolje da ide dok si ti još na bolovanju, da se navikne :)

Veveric -> RE: Upis u jaslice-vrtić (20.2.2013 21:56:07)

Hvala puno na odgovoru [sm=smiley1.gif] Inace se mucenik razboleo, posle dva odlaska od po sat vremena, tako da je sad kod kuce, pa cemo ponovo morati da idemo na privikavanje kad nam dr. odobri. Pozdrav [sm=smiley1.gif]

elenica4ever -> RE: Upis u jaslice-vrtić (11.3.2013 13:17:48)

U unutrasnjosti Srbije, za neke vrtice je potrebno da oba roditelja rade, ne znam kako je u Beogradu i vecim gradovima.

aprilija -> RE: Upis u jaslice-vrtić (25.3.2013 15:26:53)

Mi evo zivimo na NOVOM BEOGRADU. ja bih da ona krene ujaslice u toku sledecg meseca. jer ja 1 maja pocinjem da radim. onasada ima 11 meseci. u vrticu nam rekose da ne moze da krene dok ne napuni godinu dana. MENIJE ZAISTA HITNO JER SMO OBJE ZAPOLSENINEMA KO DAJE CUVA. STA DA RADIM???

vikiii -> RE: Upis u jaslice-vrtić (25.3.2013 16:06:23)

Raspitaj se u drugim vrticima,sigurno ima neki koji prima decu mladju od godinu dana. To njima zavisi od uslova u vrticu,pa tako neki primaju mladju decu,a neki ne.

aprilija -> RE: Upis u jaslice-vrtić (25.3.2013 16:31:47)

ja bila u centralnoj upisnoj komisiji za novi beograd i tamo mi tako rekose. mislim, jel postoji nesto recimo upis dece po hitnom postupku ili nesto slicno???? hvala na odgovorima.. zaista mi je jako vazno...

vikiii -> RE: Upis u jaslice-vrtić (25.3.2013 16:43:22)

Ne znam kakva je procedura oko upisa van konkursnog roka,ali znam da postoje vrtici koji primaju decu od sest meseci.

Anhelito -> RE: Upis u jaslice-vrtić (26.3.2013 21:13:14)

Aprilija predaj dokumenta sada a bebac nek krene cim napuni godinu dana, koliko razumem napuniec godinu dana pre nego sto ti pocnes da radis?

aprilija -> RE: Upis u jaslice-vrtić (27.3.2013 11:04:43)

anhelito da ona puni 27 aprila godinu dana, a ja pocinjem 1 maja raditi, mislim posle svih ovih praznika .. tj 7 maja.. a kako da izvedem da krene cim napuni godinu dana. da idem ovih dana da ih prirtiskam da krene tada???

Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>