Anoniman -> RE: Upis u jaslice-vrtić (16.6.2012 0:19:35)
|
I mi smo bili, iako krecemo od septembra, placamo od jula, full cenu, ali to je ja mislim za dva meseca, a za one koji krecu od oktobra, kao sa punih godinu dana, od sptembra placaju ?! Miiisliiiim, mada tako je zakukuljeno zvucalo u interpretaciji rukovodioca vrtica, da sam se par puta nasmejala, dobra stvar je to sto ne moram da nosim prosek plate za drugo polugodiste 2011 jer smo donosili za starije, samo zahtev smo predali u direkciju PU Bosko Buhe,. ALi zato u sptembra treba obnoviti prosek plate i dostaviti do 01-og oktobra ... nekad mi se bljuje od papira i procedura[sm=smiley36.gif] E tek sad procitah prethodnu stranu, cekaj oni su ustvari pogresno protumacili zakon ili pravilnik ili sta ti ja znam?! Naravno da je apsolutno nelogicno da dete za koje je navedeno da krece od septembra placam jul i avgust, i jedan roditelj je pitao takodje da li onda moze da krene da dolazi od jula, ova je rekla nesto neodredjeno, pa kao moze. Hm ne znam, ali ovakav sistem je bio i 2008 kad mi je starija cerka kretala u vrtic, racunalo se od jula. Dakle dali su nam danas uplatnicu na kojoj pise akontacija za jul 2012, a vidim da su jednu od mama danas zvali da joj daju ispravljenu uplatnicu? Dakle, mozemo da odemo u ponedeljak u direkciju i da trazimo ispravak uplatnice?
|
|
|
|