Verus
|
Samo pitaj, ako znam ja cu ti pisati! Prvu nedelju sam uzela slobodne dane, nesto zbudzila na poslu da mogu tako...pa sam je vodila jedan dan 2 sata, pa drugi 3, pa opet 2 i zadnji 4 (sada ostaje 6 sati dnevno). Vodila sam je u vreme kada ne mora da spava, nego samo da ruca i pije mleko. A zadnji dan, kad je bila duze, sam je ostavila da spava tamo, i taj prvi dan je odspavala sat vremena! Za divno cudo. Onda su nastali problemi oko spavanja. ONa je navikla da puno spava, a tamo nije mogla. Zamrace oni sve, ali recimo, ima neki mali decko koji se stalno njari, i vec tako mali pravi probleme. Primetila sam da uvek duze spava ako on taj dan nije tamo. Tako da ima raznih faktora, pa eto i nekih takvih. Ne bi bilo lose, ako imas izbora, da Matiju krenes polako, pa ako imas 2 nedelje da ga ostavis malkice da se samo igra i rucka tamo pa onda jedan dan i da odspava itd. Ako ne daju, zamoli ipak da on ima svoje cebence, ili nesto sto mu je drago od kuce sa njim. Polagano i navici ce se sigurno, cak ce i zavoleti. Deca jako vole drustvo druge dece. A meni je bilo sigurnije ovo nego neko kod kuce koga ne znam....pa ne znam ni sta mi cini sa detetom...to mi je jel mi verujes, gora misao. A opet, koliko njemu moze biti zabavna neka bakica u odnosu na decicu istog uzrasta, igracke, pesme i sl? ZNAM kako ti je, znam od srca veruj mi. I dalje mi bude tesko sto je tamo: ali samo zato sto eto, nisam ja sa njom. To je ta majcinska sebicnost gde bi uvek volele da smo sa njima, a moramo ih vec tako rano pustiti da se osamostale. Kao sto kaze ona pesma da se ljubav uvek vrati ako je prava, tako ja mislim da ako nasim pticima damo njihova krila, bice srecniji, i do kraja zivota ce zeleti nazad u nas zagrljaj. A ako im zavezemo ta njihova mala krila, nece biti srecni...
|