RE: Upis u jaslice-vrtić (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Zabavište i čuvanje deteta

Poruka

cani -> RE: Upis u jaslice-vrtić (8.6.2012 16:33:06)

Napokon je i PU 11 april objavio rezultate-mi smo upisani [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] I to u vrtic koj nam je i bio prvi na spisku,bez ikakve veze.Jupi!

peca -> RE: Upis u jaslice-vrtić (8.6.2012 16:37:25)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Upis u jaslice-vrtić (9.6.2012 12:22:30)

Nismo uspeli nista da uradimo , ostaje nam septembar i novi pokusaj ..

IVA 11 -> RE: Upis u jaslice-vrtić (9.6.2012 12:26:28)

Ako ima ko iz Pg, da zna za neki privatni vrtic neka javi. Za ostajanje tamo od 9 do 12 najkasnije.

minavb -> RE: Upis u jaslice-vrtić (9.6.2012 12:34:08)

IZVORNA PORUKA: ribizla

Nismo uspeli nista da uradimo , ostaje nam septembar i novi pokusaj ..

A šta ste radili, koga pitali, kako septembar?

Anoniman -> RE: Upis u jaslice-vrtić (9.6.2012 12:36:39)

Pa prvo sam ih ja zvala , objasnila situaciju i da nisam konkurisala uopste na svojoj opstini ( glupaca)
i ona mi je rekla da nemam sanse sada .. to mi je rekla i md sestra koja radi kao vaspitac negde u pm i da ne mogu nigde da upadnem do septembra , tada da pokusam opet da konkurisem i videcemo .. ma izglupirala sam se bezveze , ja sam to zamislila skroz drugacije a to ovde ne prolazi

tijatija -> RE: Upis u jaslice-vrtić (9.6.2012 12:41:07)

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Ako ima ko iz Pg, da zna za neki privatni vrtic neka javi. Za ostajanje tamo od 9 do 12 najkasnije.

Imas sad u drzavnim vrticima poludnevni boravak, ja sam pre neki dan decu upisivala i bas sam se iznenadila kad sam u upitniku nasla koji program ce da pohadjaju.

minavb -> RE: Upis u jaslice-vrtić (9.6.2012 12:55:08)

Primice vas u septembru, javlja mi se.[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Upis u jaslice-vrtić (9.6.2012 12:58:47)

[sm=smiley36.gif] Tad cu biti u onim porodjajnim olujama , tesko njima ako me odbiju

minavb -> RE: Upis u jaslice-vrtić (12.6.2012 10:03:34)

Juče sam bila na roditeljskom sastanku, i pazite sad ovo- da bi smo upisali decu, tj potpisali ugovor sa PU, moramo da uplatimo punu cenu za boravak deteta. Teorijski, dete može odmah da krene u ustanovu, ali praktično je bolje da ga dovedemo u septembru. Iako dete neće ići u julu i avgustu u vrtić, mi i pored već uplaćenih 8600 (ili regresiranog iznosa), plaćamo smeštaj i za jul i za avgust mesec. Ako hoćemo da platimo umanjenu cenu, moramo da dostavimo rešenje o GO ili uverenje od lekara da je zdravo dete bilo bolesno. Sve vreme su o ovome pričali, a za one druge podatke tipa kada na sistematski i ostalo, gotovo da ništa nisu rekli. Dakle, drage mame koje su već upisivale decu, kada da vodim dete na sistematski?

Modessty -> RE: Upis u jaslice-vrtić (12.6.2012 10:08:03)

ja još uvek čekam "veze" da mi jave ima li šansi da se ubacimo. Zvanični konkurs izgleda definitvno ne postoji. Ovo je da poludiš.

lesica -> RE: Upis u jaslice-vrtić (12.6.2012 10:09:59)

Mina,mi danas idemo na roditeljski,pa cu ispisati popodne sta i kako su nama rekli. Uglavnom jedino sto znam je da je za nasu opstinu upis 19.6. u upravnom vrticu a ostale generalije ce nam valjda danas reci.

*Alexx* -> RE: Upis u jaslice-vrtić (12.6.2012 10:14:34)

Ja sam potvrdu sa sistematskog donela dva dana pred polazak u vrtić, a krenuo je 1. septembra. I nismo plaćali ni jul, ni avgust, u to sam sigurna. Možda je i to od opštine do opštine?

minavb -> RE: Upis u jaslice-vrtić (12.6.2012 10:25:22)

To je novo, od ove godine se plaća svi meseci od kad se sklopi ugovor.

lesica -> RE: Upis u jaslice-vrtić (12.6.2012 10:36:01)

Cena vrtica je 8600,jel da? Ja nista tu ne kontam [sm=smiley36.gif] Ustvari to je cena regresirana od strane grada?

minavb -> RE: Upis u jaslice-vrtić (12.6.2012 10:40:52)

To je puna cena.

*Alexx* -> RE: Upis u jaslice-vrtić (12.6.2012 10:43:59)

IZVORNA PORUKA: lesica

Cena vrtica je 8600,jel da? Ja nista tu ne kontam [sm=smiley36.gif] Ustvari to je cena regresirana od strane grada?

Mi plaćamo tu punu cenu, 8666,00 [sm=smiley36.gif]

lesica -> RE: Upis u jaslice-vrtić (12.6.2012 10:46:26)

Ja pojma nemam [sm=smiley36.gif] Koliko mi budu dali da uplatim toliko cu uplatiti. Pokusala sam da iscitam onaj pravilnik o regresiranju i ne ide meni ta ekonomija.
A za sistematski,rekla ja dr kad smo bili na onom godisnjem sistematskom da je primljena u vrtic i da od jula polazi,i uglavnom dade nam ona upute za ks-u i urin,ona ju je pregledala tada kicma,noge tabani,gledala oci... I rekla je da samo pred polazak dodjem po papir.

Jeca* -> RE: Upis u jaslice-vrtić (12.6.2012 12:41:05)

na sistematski moras da ga odvedes neposredno pre nego ga uvedes u vrtic, znaci najbolje dan pre polaska.

sanji -> RE: Upis u jaslice-vrtić (12.6.2012 14:34:33)

Mina, samo ste trebali na ugovoru da upišete septembar kao mesec polaska. Mi smo potpisali ugovor i dobili uplatnice koje moraju da se plate već ove nedelje ali na njima piše da su za septembar. To je valjda da budu sigurni da ćeš dovesti dete a ako ga ne dovedeš oni ne gube ništa, u septembru će primiti drugo a tebi pare naravno ne vraćaju.

sanji -> RE: Upis u jaslice-vrtić (12.6.2012 14:37:19)

Sistematski uopšteni smo uradili sad i sve je upisano u karton koji su nam dali u vrtiću! Krajem avgusta radimo samo ks i briseve i odnesemo im rezultate kad krenemo!

minavb -> RE: Upis u jaslice-vrtić (12.6.2012 14:37:19)

Napisali smo septembar, i svi smo juče jasno i glasno pitali zašto za jul i avgust plaćamo, i rečeno nam je da je to zato što smo potpisali ugovor od 1. jula i da svako dete može da krene od jula, a naš je problem što hoćemo septembar. Ponavljam, ovo je novina i vidim da su svi roditelji iznenađeni.

sanji -> RE: Upis u jaslice-vrtić (12.6.2012 14:39:40)

Kod nas u Rakovici toga nema. Ako je od septembra prvi mesec uplate je septembar, to mi piše i na uplatnicama iako smo mi hteli još od juna da krenu i to upisali na zahtevu (u međuvremenu se predomislili i dogovorili se sa ženom kad smo potpisivali ugovor).

minavb -> RE: Upis u jaslice-vrtić (12.6.2012 14:41:11)

Jbg, kažem ti kako nam je rečeno juče. BAš sam se zbunila.

Anoniman -> RE: Upis u jaslice-vrtić (12.6.2012 14:41:18)

minavb a da da, to je najbolja fora, kada je Tamara kretala 2008 placao se jul i avgust ali pola ako se dobro secam. I mi krecemo od septembra, sutra na prijem idemo u vrtic iliti na gledanje [sm=smiley1.gif]

sanji mi smo upisali septembar kao polazak, bas cu da cu da vidim sutra

Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>