Leki 77 -> RE: Upis u jaslice-vrtić (10.5.2010 18:19:09)
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Pa da, tako sam i ja shvatila, ali deca rođena u januaru 2009 sada već imaju i-ha-ha preko godinu dana, i mislim da su se na konkurs trebali javiti prošlog maja, a krenuti ovog januara, kad napune godinu. Pred kraj prosle godine, kada sam mislila da nikada necu naci dadilju, odem ja u lokalno obdaniste (drzavno, gradsko kako-god ) da se raspitam kada da prijavim dete, a oni mi kazu-sledece godine u maju. Ja im kazem da Igor u martu puni godinu dana i sta ja da radim do maja, a oni meni kazu ovako:skupite potrebnu dokumentaciju, predate je komisiji (koja je u mom slucaju negde kod Studenjaka) i cekam da mi odobre upis. Ako odobre i ako ima mesta u mom obdanistu, sve je super, a ako ne, ond tragamo za najblizim obdanistem u kome ima mesta. Onda sam saznala za jedno dobro privatno obdaniste na B. Kosi u kome primaju i tako malu decu (valjda je dobro, drugarici idu dva deteta i ona je totalno odusevljena, a i deca). Hvala SUPER MAMA! Nisam znala za to da moze da se konkurise i u takvim slucajevima. Mada, moja kuma nece sada ispisivati klinca iz privatnog vrtica jer se dete konacno adaptiralo.
|
|
|
|