*Alexx* -> RE: Izgubila sam osećaj za mokrenje (30.8.2010 9:49:28)
|
IZVORNA PORUKA: inode Prvo bi hteo da pozdravim sve forumase/ce Sutra su tacno dve nedelje od kad mi se zena porodila,porodjaj je bio normalan mislim nije carski rez Porodjaj je traja dugo i tezak je bio (po recima supruge i lekara) Problem je nastao posle porodjaja da nije mogla vise da mokri,stolica je sve ok medjutim mokrenje nikako,oseca pritisak na besici ali nikako da mokri Navodno je posle porodjaja kratko nesto uspela da mokri medjutim ne dovoljno pa su onda morali da joj stave kateter Urolog izjavljuje da je sve uredu i da ce uskoro moci mokriti medjutim sestre i konpletno osoblje izjavljuju da ovakav slucaj jos nisu imali do sad pa zato i nasa briga je sve veca i veca Vidimo da i sam urolog vrda da smoga morali cekati 3 dana na pregled,navodno zbog preterane guzve medjutim mi sve vise i vise sumljamo da nemaju resenja Dali je neko imao ili cuo za ovakvu situaciju? Svake ideje,predlozi,preporuke bi dobrodosle Zahvaljujem se unapred svima IZVORNA PORUKA: choopa choops Dobro dosli nadam se da ce problem uskoro nestat. Ja ne znam skoro nista o tome, ali jedna forumasica je imala grozno iskustvo, koje je ipak rezultiralo hepiendom. Evo KLIK Nadam se da se necete uplasiti, samo hrabro i bice to sve kako treba IZVORNA PORUKA: vbjb Mozda ja mogu da vas utesim i pomognem, moja baka koja je inace 20-to godiste je imala pre tri godine provalu cira, jedva smo stigli do bolnice i tamo je pored redovne terapije imala kateter skoro mesec dana, posle 40tak dana stigla je kuci konacno ali sa kateterom. Pronasli smo medincinsku sestru koja radi privatno obilaske pacijenata kod kuce i baka je sa njom vezbala neke vezbe za besiku i posle nedelju dana skinula kateter. Ja sam kada sam cula za vezbe bila prilicno skepticna jer znam iz prica da se to tesko regulise pogotovo kod starijih ljudi ali ovo je definitivno pomoglo.
|
|
|
|