Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Mini vibratori i pomagala 25.1.2012 13:13:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Hmmm ono što mene zanima je zašto "mini" vibratori
|
|
|
|
RE: Mini vibratori i pomagala 25.1.2012 13:34:26
|
|
|
|
minavb
|
Zato što su ti mini za određenu upotrebu.
|
|
RE: Mini vibratori i pomagala 25.1.2012 13:39:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Vidiš koliko sam neuka, ja mislila sve tebi treba da damo Sad bez šale, nemam nikakvih iskustava sa pomagalima, a imam u blizini zanimljivu prodavnicu, možda bih mogla da pogledam malo...mada me vibratori nikako ne zanimaju...
|
|
|
|
RE: Mini vibratori i pomagala 25.1.2012 13:40:36
|
|
|
|
maca821
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Jednom sam ušla u sexy shop, zaista kupovale drugarici poklon.. Aparat za intimno brijanje tela. kad ne propadoh u zemlju čega sve tamo ima.. Provalila sam se totalno, kada sam uzela neki vibrator koji je spojen sa još jednim i rekla, vidi, ovo ima i ručkicu, a prodavač kaže: Nije to ručkica, to su dva vibratora, jedan za vaginu, drugi za analni otvor kraljice crkla sam od smeha nego ja nešto nisam za te vibratore, kuglice itd pre bih isprobala maske recimo, to mi nekako sexy i volim sexy veš imam ga na tone...
|
|
RE: Mini vibratori i pomagala 25.1.2012 13:46:15
|
|
|
|
Shishica
|
Ja mislim da bi umrla kad bi usla tamo. Mislim bilo bi me sramota da kupujem i oni koji vide znaju sta cu da radim :D Bila je jednom ta prodavnica kod nas u gradu ispod mosta. Isli smo mm (tada momak) i ja i pokusali kroz izlog da vidimo nesto, ali bilo je sve oblepljeno..bezveze.. i onda smo videli da se neko mrda i pobegli smo Kakvi mali seljacici, a voleli bi mi
|
|
|
|
RE: Mini vibratori i pomagala 25.1.2012 13:49:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam na nekoj temi napisala da me je nekad sramota kad šetam sa Nešom jer svi znaju šta sam radila Sad me više ništa nije sramota, pa me nije ni da uđem u takvu radnju...možda bi mi bilo lakše da radi žensko, al nemam problem ni ako je muško...samo još da smislim šta bih htela da kupim
|
|
|
|
RE: Mini vibratori i pomagala 25.1.2012 13:53:50
|
|
|
|
Shishica
|
Ja sam na nekoj temi napisala da me je nekad sramota kad šetam sa Nešom jer svi znaju šta sam radila Ja uvek zamisljam ako je prodavac mustko onda je peder.. ne znam sto..
|
|
|
|
RE: Mini vibratori i pomagala 25.1.2012 13:59:42
|
|
|
|
minavb
|
Meni, jašta, samo ne znam koji će mi vrag. Ja to ne volim.Drugarica je dobila za rođendan taj mali crni, i svi smo ga prozvali bleki. I sad tu drugaricu, koja već drugo nema dečka, zezamo "Jel vodiš blekija kod mame na ručak?"
|
|
RE: Mini vibratori i pomagala 25.1.2012 14:04:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Ni ja ne bih baš vibrator, to mi se nekako ne dopada, ali bih razmislila o nekim lisicama, hm....ne znam ni šta sve tamo ima, sad moram da odem
|
|
|
|
RE: Mini vibratori i pomagala 25.1.2012 15:14:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Redovno posecujem Climax i imam sve sto vole mladi
|
|
|
|
RE: Mini vibratori i pomagala 25.1.2012 16:58:23
|
|
|
|
Meisje
|
Ja bih probala nesto,ali ne znam sta!
|
|
RE: Mini vibratori i pomagala 25.1.2012 17:00:25
|
|
|
|
MakiJ
|
E i ja bi ali neznam sta se preporucuje
|
|
|
|
RE: Mini vibratori i pomagala 25.1.2012 17:00:28
|
|
|
|
malapufika
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Ni ja ne bih baš vibrator, to mi se nekako ne dopada, ali bih razmislila o nekim lisicama, hm....ne znam ni šta sve tamo ima, sad moram da odem ja imam lisice,kupi super je a imaju i super ves
|
|
|
|
RE: Mini vibratori i pomagala 25.1.2012 17:01:47
|
|
|
|
Meisje
|
Ma ovaj moj ce da iskida to,jedino prave Ja bih uzela jedan bic da ga preslisam malo,za pocetak
|
|
RE: Mini vibratori i pomagala 25.1.2012 17:02:42
|
|
|
|
malapufika
|
nece mei,ne moze.kupi mu pufnaste roze :)))))
|
|
|
|
RE: Mini vibratori i pomagala 25.1.2012 17:04:04
|
|
|
|
MakiJ
|
IZVORNA PORUKA: Meisje Ma ovaj moj ce da iskida to,jedino prave Ja bih uzela jedan bic da ga preslisam malo,za pocetak E ima kod kineza bic i roze lisice
|
|
|
|
RE: Mini vibratori i pomagala 25.1.2012 17:06:42
|
|
|
|
Meisje
|
Naoruzacu se dobro!!
|
|
RE: Mini vibratori i pomagala 25.1.2012 22:55:14
|
|
|
|
maca821
|
Ih nisam ni sumnajla da moje crtice neće zaviriti ovde
|
|
RE: Mini vibratori i pomagala 25.1.2012 22:56:44
|
|
|
|
maca821
|
IZVORNA PORUKA: MakiJ IZVORNA PORUKA: Meisje Ma ovaj moj ce da iskida to,jedino prave Ja bih uzela jedan bic da ga preslisam malo,za pocetak E ima kod kineza bic i roze lisice Ma ja imala taj kineski pa se brzo ofucao
|
|
RE: Mini vibratori i pomagala 25.1.2012 22:56:57
|
|
|
|
Meisje
|
Bas sam htela u crticama da kazem da sam nasla novu temu,kad vidim ti vec bila ovde.. Ccc,vidi ti Mace!!
< Poruku je uredio Meisje -- 25.1.2012 22:57:55 >
|
|
RE: Mini vibratori i pomagala 25.1.2012 22:59:51
|
|
|
|
Cuftas
|
ceo dan cekam da se skupite ovde, cccc, manite se plastike, nema od toga... nego, procitala sam ovde da su kuglice dobre za vezbanje misica za porodjaj, mozda nam to treba dok cekamo da vezbamo
|
|
|
|
RE: Mini vibratori i pomagala 25.1.2012 23:00:18
|
|
|
|
maca821
|
IZVORNA PORUKA: Meisje Bas sam htela u crticama da kazem da sam nasla novu temu,kad vidim ti vec bila ovde.. Ccc,vidi ti Mace!!
|
|
RE: Mini vibratori i pomagala 25.1.2012 23:01:57
|
|
|
|
maca821
|
i trudnice u ovoj temi,ccccccccccc
|
|
RE: Mini vibratori i pomagala 25.1.2012 23:04:16
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Cuftas ceo dan cekam da se skupite ovde, cccc, manite se plastike, nema od toga... I mm kaže, nema plastike pored njega živog Videćemo ga za 10 godina
|
|
RE: Mini vibratori i pomagala 25.1.2012 23:05:57
|
|
|
|
Meisje
|
Ama ja bih to samo da probam pa nek stoji posle,ne bih ja menjala mm za plastiku!!
|
Anketa
najlepse po vama jepisuljicaDea (
7%)
Ina (
8%)
Lia (
1%)
Lea (
14%)
Tea (
23%)
Mia (
47%)
Ukupan broj glasova: 155Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!