liliana -> RE: Trudnice u pojedinim bolnicama nazivaju i stokom (1.3.2010 14:20:49)
|
Ja sam u trudnoči ležala 6 meseci u bolnici. Nisam smela nigde ustajati osim do kupatila. Nisam smela ni sedeti. Nakon porodjaja sam uzela apartman na 3. spratu u višegradskoj, na odeljenju prof. Radunovića, gde je osoblje predivno. Elem, nakon carskog, morala sam 24h biti na odeljenju carskih rezova, koje je blago rečeno KATASTROFA. Sestre preko dana su bile divne- jedna Marina i jedna starija, plava, sa naočarima. Kada je došla nočna smena, nastao je pakao. Ni jenom nam nisu promenile čaršafe ispod nas, ušle su u sobu samo kada su delile terapiju i kada su došle da nas TERAJU da ustanemo. Kažem, TERAJU jer je biukvalno biulo tako. Ove 3 žene što su bile sa mnom su uspele da ustanu, bilo im je i po 2. dete, a ja nisam mogla. Ipak sam ja 6 meseci ležala. Kada sam zamolila sestru (jedna crnka, mlađa, duge kose- ima neko čudno ime i liči na Romkinju), da mi pomogne da sedem, a ja ču več nekako ustati, ona mi je odbrusila:"Šta? Jel ti nećeš da ustaneš?" Ja sam je kroz suze zamolila da mi da ruku da sednem, a ona mi je odgovorila:"Slušaj, mi nismo plaćene da svoju snagu trošimo na vas!!!" A da ne pričam o tome da mi je posle neke injekcije pozlilo, sva sam se tresla, a one su dežurnog doktora pozvale tek posle sat i po kada su završile sa deljenjem terapije. Pa, njih zabole uvo i da neko umre!!! Toliko o odeljenju carskih rezova u Višegradskoj!!! Jedva sam čekala kada će svanuti jutro da me vrate na odeljenje Humane reprodukcije , gde su svi od Profesora, Radunovića, doktora ,sestara jednom rečju PREDIVNI!
|
|
|
|