Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 3.5.2010 7:57:02
|
|
|
|
Lu
|
DG,već sam ti rekla na fb,rotkvice ja berem nakon mjesec dana od sijanja i to iz vrta,one i mladi luk su prvo što stigne od povrća Bosiljak će tek da te iznenadi, vidjećeš kako brzo raste i kako divno miriše
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 4.5.2010 8:10:36
|
|
|
|
Delijagirl
|
Bosiljak je lepo poceo i vec ga i mirođija stigla Samo ovaj persun protestuje nesto neznam koji mu je ... Inace konacno sam nasla gde mogu da kupim estragon ali u sloveniji tako da ce on da se pridruzi u junu kada se vratim Nego Lu jel mi nije kasno za jagode da ih sadim? Mada razmisljam da kupim vec posadjene teglice sto sam ih videla pre neki dan tu kod nekog u komsiluku ... Ona zardinjera valda se tako zove 150 dinara sto dodje 1,5e valda ...
< Poruku je uredio Delijagirl -- 4.5.2010 8:12:17 >
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 5.5.2010 14:23:13
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl Nego Lu jel mi nije kasno za jagode da ih sadim? Mada razmisljam da kupim vec posadjene teglice sto sam ih videla pre neki dan tu kod nekog u komsiluku ... Jagode se presadjuju u proljeće ili jesen,nemoj sad jer su već iscvjetale i imaju plodove,jedino da kupiš već posađene i ne diraš ih.
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 31.5.2010 12:16:01
|
|
|
|
bluka
|
moj kopar/mirođija je kao žbun već odavno, bosiljak iznikao, tri-četiri stabljike, već tjeraju treće listiće. ljuta papričica ima već 5-6 plodova, ali i još cvjeta. čeri paradajz buja, ali bez cvijeta za sada. vlasac, origano, majčina dušica i mažuran nisu ni iznikli. u stvari možda i jesu bili ali sam ja sve počupala jer je rasla i svakava trava (zemlja je prava, uzeta sa sela, sa mjesta gdje je nekad stajalo đubrivo). za vikend sam opet posijala ovo što nije niklo i još bosiljka, valjda više neće biti hladno da uspije izbiti.
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 31.5.2010 16:46:12
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl LU upomoc pocele su neke rotkvice mislim ono zeleno da se susi i zuti DG, pa ti si njih sad već trebala da bereš, kako su se osušile, predpostavljam da si zalijevala...jel imaju sunca treba m sunce Moje su već prošle, ono malo što je ostalo su otvrdnule i počupala sam ih. Doduše, ja nikada nisam sijala u saksije, ajd uslikaj da vidim
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 31.5.2010 16:47:38
|
|
|
|
Lu
|
Jel ikome od vas uspio vlasac u sasksiji, meni se već treći put "ukončavio" kao dlake od kose izraste i suši se
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 31.5.2010 16:50:28
|
|
|
|
bluka
|
prošle godine vlasac sam mogla kositi koliko ga je bilo. ove, prva tura nije nikla, sad ćemo vidjeti šta će biti sa drugom.
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 31.5.2010 16:52:09
|
|
|
|
Lu
|
Ja gledam na tv kako ga kuhari sjeckaju iz saksije i stavljaju onako svjež u jelo...a meni neće pa neće, da mi je znati gdje griješim
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 31.5.2010 16:55:15
|
|
|
|
bluka
|
nemam neki savjet, čak mi se čini da ama baš nikakve muke nije bilo oko vlasca u saksiji. meni je to 'boljka', kad kuvam da koristim svježe žačinske biljke koje sama uzgajam!
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 31.5.2010 16:57:34
|
|
|
|
Lu
|
Pa ja isto, evo bosiljak i i ruzmarin su mi super narasli u saksijama a ostalo je sve u vrtu. Možda mi sjeme nije valjalo jer nema tu neke mudrosti, ali 3x
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 31.5.2010 17:04:45
|
|
|
|
bluka
|
ja sam u stanu pa baš nemam neki izbor, mora u saksije. jedino sam kod svekra presadila ruzmarin i lavandu na balkon, na kojem je na krajevima duboki i široki 'kanal' sa zemljom, pa da mogu i prezimiti jer su višegodišnje biljke. kad mi ruzmarin zatreba, trčim kod njega, sreća pa je blizu
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 6.7.2010 17:11:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja sestra ima dosta toga... Zasadila je nar, limun, mandarine... Svasta... Ne znam sta jos, ona to bolje zna od mene...
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 9.7.2010 22:02:31
|
|
|
|
bluka
|
Lu, ništa od vlasca ni kod mene ove godine. sijala dva puta, ni stručka nema. uzimam od prijateljice, naraslo nam različito pa trampimo
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 9.7.2010 22:04:00
|
|
|
|
Lu
|
Eto... pa kako je kod prijateljice uspjelo
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 9.7.2010 22:07:40
|
|
|
|
bluka
|
ni meni nije jasno početnička sreća možda?
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 5.2.2011 17:38:28
|
|
|
|
Olga75
|
Mozda vlasac treba razrediti u saksiji
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 5.2.2011 19:09:32
|
|
|
|
Ana RR
|
A kako da zasadim vlašac, mislim gde da nađem seme? I kako se sadi? Ja ga baš volim ali nigde ne mogu da nađem da kupim svež već samo sušeni.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 5.2.2011 19:45:31
|
|
|
|
Lu
|
Ana kupiš sjeme u kesici u poljoprivrednoj apoteci i posiješ u saksiju, samo što evo rijetkima uspije Možda ćeš ti imati sreće
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 5.2.2011 19:50:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Valjda ima kod nas da se kupi.. a kaži mi kad se sadi (proleće, jesen..) i kakva temperatura mu treba? Jel može na terasi da mi stoji? Baš bi volela da mi uspe
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 5.2.2011 23:04:08
|
|
|
|
Lilly*
|
Ima da se kupi "gotov", zasađen u nekim megamarketimai košta nešto bzvz 100 din
|
|
RE: Zacini, voce i povrce u saksijama 5.2.2011 23:06:29
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Jel ikome od vas uspio vlasac u sasksiji, meni se već treći put "ukončavio" kao dlake od kose izraste i suši se Jel ga držiš negde gde mu je jako toplo pa brzo naraste?
|
Anketa
Koje ime vam je lepseSasa.PKristijan (
27%)
Filip (
73%)
Ukupan broj glasova: 149Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!