Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Tijesto: 6 jaja 25 dag secera 25 dag brasna 1 prasak za pecivo 3 kasike kakao 6 kasika vruce vode
Krema: 2 pudinga od vanilije 5 kasika brasna 1 l mlijeka 20 dkg secera 1 margarin jedna kutija piškota crna kava za namakanje
Preliv: čokolada
Priprema:
Ispeci koru i kad se ohladi razrezati,napraviti kremu od 2 pudinga od vanilije,5 kasika brasna,1 l mlijeka,20 dkg secera i u hladno dodati jedan umuceni margarin.pripremiti kutiju piskota i crnu kavu za namakanje.donju koru premazati polovicom kreme,na to poslagati piskote,premazati sa ostatkom kreme i poklopiti sa drugom korom,gore glazura od cokolade