Zemunka85 -> RE: Temperatura (sirup i čepići) (31.12.2015 9:34:41)
|
Moje dete i juce ceo dan 39-39,6 reeetko van toga. Odemo sinoc u 10 u Zemunsku Bolnicu (koju ne podnosim, jer smo tamo lezali onda sa "upalom bubrega"), crnjak - svi nas prepoznaju. Kaze da ostanemo (cak DG pise - nespecificna pneumonija). Ja odbila - pise u izvestaju. Kaze - slab apetit, kaslje, temp ne spada a pod najjacim AB je i sl .. ali da bi trebao da deluje posle 48h-72h. A tada nije bilo ni 48h kako pije. Zato sam odbila. Rekla sam da ako i preko noci bude lose, docicemo danas. Jutros u 6, opet 39.6. Ja odglumila scenu sa Deda Mrazom, dali joj paketice, spremila se za bolnicu i ajma .. ali prvo odlucimo da svratimo u DZ po jos jedno misljenjet. Tamo skroz druga prica - da je to virus (pored bakterije) da je pun DZ takvih slucajeva i da to nije nista. I u DZ kao i u bolnici, kao i privatnik pre neki dan - nista ne nalazi - ni crveno grlo, ni pluca nista nista, usi, urin,,. Jedino je DR sinoc napisala da ostrije dise, mada to DR pored nije cula. Tako da smo opet vadili krv, da vidimo da li LE padaju i koliki je CRP jer nismo to radili, pa cu da presecem. Ako nista sutra idemo u bolnicu, neka je jos vcrs kod kuce. Meni se cini da je malo bolje - jutros je doruckovala prvi put od kako ovo traje [sm=bravo.gif]. Razlika je sto su krenule ne sline, nego zeleni potociiii. Ona je puuna prepuna, tako nazalno prica i grozno zvuci, ali do juce uopste nije bilo slina, sada je grooozno .. samo liju .. zelene ... mozda je to pocetak oporavka .. ne znam nisam vise pametna. Cekam te rez pa cu da presecem ... Inace u bolnici rekose Brufen na 4h, ma aj cao svi.
|
|
|
|