Anoniman -> RE: Temperatura (sirup i čepići) (13.2.2012 21:54:46)
|
Da ja dam kraj našoj priči o temperaturi. Luka je 3 dana imao temp stalno. Na 4h sam mu davala Brufen i Efferalgan, i temp nije spadala. Onda se napokon preznojao, i temp se proredila na 10 sati. Pošto je taj 4ti dan temp dobio i Marko (i ja, i mm), otišli smo kod pedijatra. Luka upalu krajnika, Sinacilin, temp pala tek 6ti dan bolesti u smislu da se više nije vraćala. Marko upala uha, Hemomicin, njemu je pala temp 3ći dan. MM i ja umresmo, nismo ovako bili bolesni ima 5-6 godina. Uglavnom, danas smo bili na kontroli, Luka je zdrav, a za Marka je dr rekla da su mu uši još mutne (stavljaj kapi za nos), nepce crveno (daj belog sleza) i ima bronhitis. Neću dužiti sa tim da mislim da je dr bila uvređena mojim ponašanjem, nije bitno za ovu priču. Pošto sam ja ovaj put 99% sigurna da nema bronhitis, direktno sam otišla drugoj dr, koja je rekla da sasvim mirno diše. Ne guram problem pod tepih, da ima bronhitis ja bih prva bila za terapiju jer sam astmatičar i ako on ne može da diše, ja ne mogu da dišem jer mi njegovo sviranje izaziva gušenje, ali on ovaj put ne svira, ima šlajma ali u grlu i zrelo ga iskašljava. ČUVAJTE SE LJUDI, NEKI GADAN VIRUS HARA.
|
|
|
|