Ana RR -> RE: Temperatura (sirup i čepići) (16.10.2011 15:17:27)
|
Bili smo kod lekara, otišli smo u dežurni DZ pošto ovak privatni nije radio, i tamo smo naišli na našu doktorku, ona danas dežura. Pluća su ok, grlo nije crveno, ne kašlje, nema znakova da su uši u pitanju tako da ona sumnja na bakteriju u mokraći. Pitala me da li sam primetila da se ponekad strese, a on to često radi tj. tada znam da se upiškio i/ili ukakio. Kaže da to može biti znak infekcije. Noćas da mu stavim kesicu za urin i ujutru da odnesemo da mu urade urin i urinokulturu i sutra u 13h da dođemo kod nje da ga još jednom pregleda i da vidimo rezultate. Na 6 sati da mu dajem febricet. Temperatura mu je danas bila spala na 37,4 on je bio raspoložen, normalno jede, jedino neće da pije ni vodu ni čaj, kao i obično. Uzeo je samo par gutljaja. Pre sat vremena sam mu opet dala sirup (sa špricem) i tad je otplakao turu i sad spava. Samo da ne bude više temperature, uh. Ma ja inače nisam paničar, mene stigne kad sve prođe ali sve se menja sa detetom. Baš sam se uplašila, strah me visoke temperature, strah me da neću na vreme odreagovati ili primetiti da nešto nije u redu. Mm je jedva otišao, poludeo je što nije kući. Ali bezveze je da ispali ljude, on je jedini fotograf na tom venčanju. Sad će mi doći sestra mada bih se najradije i ja zavukla u krevet pored Marka i odspavala malo.
|
|
|
|