Anoniman -> RE: Temperatura (sirup i čepići) (20.1.2009 13:52:56)
|
Juče mi se učini da Luka opet ima šlajma, i nikako mi se nije dopalo to što mu dajem lek koji smiruje kašalj, jer smatram da šlajm treba da se izbaci. Pomislila sam da mu upržim šećer sa mlekom, al posle razmišljam, ako počne da povraća, a skoči mu temp... kako ću da mu skinem temp ako bude povratio lek? Odlučim da to ostavim za danas... međutim... jao ja više ne znam. Odem kod državnog lekara jer sam do sada bila na godišnjem, nadajući se da će ovo mnogo brže proći nego što prolazi, ali sada mi je već imbecilno da trošim godišnji, i otišla sam da otvorim bolovanje. Opet dr koja ga je gledala prvi put - naravno, ne kažem joj da je privatna dr promenila terapiju, ona ga detaljno posluša, kaže PUN JE ŠLAJMA i spušta se na bronhije. Preporuči inhalaciju 2x na dan, i da ga utoplim kod kuće da ne dobije upalu pluća. Kažem VAŽI, stave ga na inhalaciju, neki Spalmotil... jedva sam čekala da sestra izađe iz ambulante da mu to skinem sa lica jer ne znam dal sme to sa terapijom koju je privatni dr prepisao. Izađemo iz ambulante, nazovem privatnu dr, ližem dup*.. objasnim da ja njoj verujem i da sam kod državnog otišla zbog bolovanja, pa onda kažem i šta su mi rekla, ona mi objasni da Luka nema šlajma (tako preko tel) i da ona danas ne može da ga gleda, da ćemo se sutra videti, da ga ja samo vodim napolje na svež vazduh. Opet sam zabrinuta. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Ne znam šta da mislim. Planiram večeras da odem kod trećeg lekara (onog što je lečio i mene i mog brata kada smo bili mali... otišla bih u startu kod njega da je tada bio u NS), da mu kažem sve i da mi kaže ŠTA DA RADIM SA OVIM MOJIM JADNIM DETETOM?! On je inače super volje, nema temperaturu Nije i dalje zainteresovan za hranu, ali ipak po malo jede i puuuuuuuno pije. Nema proliv.
|
|
|
|