RE: Omiljena serija (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga i film

Poruka

jess021 -> RE: Omiljena serija (26.12.2020 15:13:33)

Ana, meni je bas dobra, tako ima lepe ruke, sva je nekako zenstvena. Divan joj je onaj zeleni kaput😁

mama Jo -> RE: Omiljena serija (26.12.2020 15:22:51)

Jess, ja sam jednu celu noc gledala Slom, prosto nisam mogla da odolim. Super je sto ima samo 6 epizoda, jedino sto su dugacke.

Slazem se za Hjua, mada mozda su ga tako i nasminkali, da mu te bore dodju jos vise do izrazaja.
Slazem se sa Anom za Nicole... I meni je totalno neprirodna. Mada je nikada nesto posebno nisam volela, ovde mi je odlicno iznela svoju ulogu, ali mi je sva vestacka, uzas. U nekim momentima kad namesti usta pomislim da ce joj otpasti svakog casa.

jess021 -> RE: Omiljena serija (27.12.2020 11:25:02)

Odgledao sinoc, zadovoljna sam. Ocekivala sam mozda neki obrt, ali dobro je i ovako. Hju je super odglumio psihopatu na kraju.

Ima li jos nesto dobro na Hbo, da iskoristim dok je otkljucano🙃

mama Jo -> RE: Omiljena serija (27.12.2020 11:34:16)

I ja tragam za jos nekom serijom. Videla sam da preporucuju Industrija, Normalni ljudi i Stjuardesa.... Ali nisam nijesnu jos ni pocela.

Sanjalicaaa -> RE: Omiljena serija (27.12.2020 12:03:56)

Ja juce odgledah sve epizode Sloma. Stvarno je dobra. Bas sam nekako bila pod utiskom posle. I Hji i Nikol su mi super. 

smeško -> RE: Omiljena serija (27.12.2020 12:36:35)

IZVORNA PORUKA: mama Jo
U nekim momentima kad namesti usta pomislim da ce joj otpasti svakog casa.

Ne mogu da prestanem da se smejem. [sm=jezicek.gif]

dunja RR -> RE: Omiljena serija (27.12.2020 16:38:15)

Meni je i u Slom-u ista, i u Big little lies, gornja usna joj je skoz utrnulo nepokretna od botoksa. Hju mi ok izgleda.

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Jess, ja sam jednu celu noc gledala Slom, prosto nisam mogla da odolim. Super je sto ima samo 6 epizoda, jedino sto su dugacke.

Slazem se za Hjua, mada mozda su ga tako i nasminkali, da mu te bore dodju jos vise do izrazaja.
Slazem se sa Anom za Nicole... I meni je totalno neprirodna. Mada je nikada nesto posebno nisam volela, ovde mi je odlicno iznela svoju ulogu, ali mi je sva vestacka, uzas. U nekim momentima kad namesti usta pomislim da ce joj otpasti svakog casa.

dunja RR -> RE: Omiljena serija (27.12.2020 16:40:03)

Ja sam gledala u poslednje vreme Šifra crno, bolnička, ali mi je bila dobtra, gledala sam je u pauzi, noću dok radim, da restarujem mozak. izgleda da se završila, nema je više na Novoj, moraću da vidim da li ima još koja sezona.
Na kraju ove sezone izbija epidemija, kao da su znali ...

mama Jo -> RE: Omiljena serija (27.12.2020 20:50:42)

Dunja bas tako. A i ona ima godina, bas mi je nekako plasticna jako.
Ja sve kao necu da se vezujem za seriju jer onda gledam danima i nocima, ali realno gleda mi se nesto.

Ivanka 75 -> RE: Omiljena serija (27.12.2020 23:07:36)

Dunja, ja vec istrazila, Sifra crno ima jos dve sezone. I meni se svidela. 

Sorry za gresku, pricam s mamom i seriji Slom i Sifra crno i pobrkah informacije. Mama nagluva 😊

Duškić -> RE: Omiljena serija (27.12.2020 23:09:56)

Od Ivanke info iz prve ruke.
Laku noc. Uvalih se u krevet .

dunja RR -> RE: Omiljena serija (27.12.2020 23:17:23)

Iv evo ja bacih pogled, ima još jedna sezona, ukupno 4 sezone, kod nas su bile 3, evo je 4. KLIK

Pretposlednja sezona je ova koja se završava epidemijom KLIK

I što Rob Lov i dalje dobro izgleda [sm=love.gif], zanimljivije je od kako je on ušao u seriju.

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Dunja, ja vec istrazila, nema druga sezona Sifre crno. I meni se svidela. 

Ivanka 75 -> RE: Omiljena serija (27.12.2020 23:21:25)

Sifrq crno mi bas nekako legla ovih dana, bi mi zao kad se zavrsila. 

dunja RR -> RE: Omiljena serija (27.12.2020 23:21:43)

Nego, sada skontah da nemam pojma šta se desilo sa ovo dvoje (levo), on mi je bio super, kud nestade, znam da je prešao na sprat kod Kembela, ali Kembel je i dalje tu, a njega nema?

[img]https://i.postimg.cc/qvFyVFC2/code-black-cbs.jpg[/img]

dunja RR -> RE: Omiljena serija (27.12.2020 23:22:30)

Iv, pa ima još jedna sezona, stavih ti link gore vidi.

Sifrq crno mi bas nekako legla ovih dana, bi mi zao kad se zavrsila. 

dunja RR -> RE: Omiljena serija (27.12.2020 23:23:30)

A Mama je car [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Omiljena serija (28.12.2020 0:14:30)

Prvi put sam cula za ovu seriju. Cim se Dunji sviđa onda ce i meni. 😊 Moracu malo da virnem. 

dunja RR -> RE: Omiljena serija (28.12.2020 0:45:41)

Sanjice ja je nisam gledala od početka, ali jesam duže, od kada sam je uhvatila na Novoj, posle sam je redovno gledala, sigurno 2 sezone, minimum. Liči na uvod u anatomiju, ali ima manje patetike, više medicine, jer je radnja zapravo u hitnoj pomoći, urgentno odeljenje, Dobra je.

Ivanka 75 -> RE: Omiljena serija (28.12.2020 0:45:49)

Dunja, ja vracala 2 epizode unazad da vidim da nisam prespavala neku scenu kad njih dvoje odlaze. 😊 Izgubili se ljudi... 
A pricam mami da sam skroz zaboravila na seriju Slom i da bi mogle da je gledamo ujutru uz kafu, u isto vreme citam ovde o Sifri crno i pobrkam sve u glavi... Slusam mamin monolog, ne mogu da je pratim uopste, ona pita ima li jos koji serijal ja kucam sta njoj odgovaram i tako odeeeee.... 😊 I opet me malopre pitala a jel samo 6 epizoda 😄A sedim joj pored gluvog levog uveta, ko mi je kriv 😊

dunja RR -> RE: Omiljena serija (28.12.2020 0:50:20)

Pazi kada sam isto pomislila, garant prespavah, i da ladno su se izgubili. Ajd on, otišao je gore na hirurgiju ali ona gde nestade, pojma nemam. Mislimda je otišla kada se pojavila ona njegova bivša, crnkinja, ali je posle i crnkinja nestala.

Dunja, ja vracala 2 epizode unazad da vidim da nisam prespavala neku scenu kad njih dvoje odlaze.
😊 Izgubili se ljudi... 
A pricam mami da sam skroz zaboravila na seriju Slom i da bi mogle da je gledamo ujutru uz kafu, u isto vreme citam ovde o Sifri crno i pobrkam sve u glavi... Slusam mamin monolog, ne mogu da je pratim uopste, ona pita ima li jos koji serijal ja kucam sta njoj odgovaram i tako odeeeee.... 😊 I opet me malopre pitala a jel samo 6 epizoda 😄A sedim joj pored gluvog levog uveta, ko mi je kriv 😊

jess021 -> RE: Omiljena serija (28.12.2020 7:31:41)

Ide nova sezona serije Younger, meni se bas dopada. 

Lilly5 -> RE: Omiljena serija (28.12.2020 8:18:00)

Jel gospodja iz te serije i dalje juri mladice? 🤭

Ana RR -> RE: Omiljena serija (28.12.2020 10:47:21)

IZVORNA PORUKA: jess021

Ide nova sezona serije Younger, meni se bas dopada. 

E to bih mogla da nastavim, baš super što si me podsetila.

nata11 -> RE: Omiljena serija (28.12.2020 12:14:58)

Ma ajte molimmm vas[sm=smiley36.gif][sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]
Najdosadnija zena na svetu. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

jess021 -> RE: Omiljena serija (28.12.2020 14:06:47)

Natoooooo, sto si takvaaaaa

Meni je bas ok, onako laganica

Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>