dunja RR -> RE: Omiljena serija (22.5.2020 3:27:34)
|
Što se tiče Uvoda u anatomiju, nešto hoću da vas pitam već neko vreme i zaboravim - ja sam baš volela Ameliu, sećate se da je u seriji rodila dete koje je imalo problem i preminulo, to je bilo ja misim još dok je bila serija Privatna praksa, ili malo aksnije, ne sećam se tačno, ali ima dosta od tada. I cela njena priča kroz seriju prožeta je tim njenim gubitkom deteta, pa posle onaj tumor na mozgu..nisam gledala dosta sezona poslednjih, pa se i ne sećam a li je ona rodila na kraju drugo dete u seriji? Imali su jedno usvojeno neko vreme, dok baba i deda nisu došli po dete, ali ne znam da li je rodila ,, Ne znam da li ona i dalje glumi u seriji? Jel serija i dalje ide? Ja pojma nemam koju sam sezonu poslednju gledala ... A negde sam naletela na njen instagram i videh da je u međuvremenu, u stvarnom životu, rodila 3 ćerke, treću je rodila početkom ove godina čini mi se, a druga ćerka ima oko 3 godine, i ima Daunov sindrom. Najstarija ima oko 7 godina. Ako uđete na njen instagram vidćete koliko su njene slike sa ovom ćerkom a i ostale 2, pune ljubavi, mene je ona potpuno oduševila tim stavom. Znam, to su samo slike, nije možda sve tako kao na slikama, ali ja nekako verujem tim fotkama. I volela bih da znam priču, da li je znala da dete ima Daun, iskreno, prvi put čujem da neko poznat, posebno sada u vreme svih dostupnih testova rodi dete sa problemom. Ne pričam sada o tome šta bi ko uradio na njenom mestu, nego eto, volela bih da znam njenu priču, ali nisam istraživala. Nekako mi je dovoljno trebutno da vidim nju sa decom, prelepa je mama, blista, evo link KLIK I ne znam zašto sam mislila da ima više godina, ona je 5 godina mlađa od mene, a sve vreme u seriji sam imala utisak da je mojih godina.
|
|
|
|