Mariya -> RE: Omiljena serija (6.5.2017 0:23:55)
|
Mene ta Shots fired uopšte ne privlači, ne volim ni filmove ni serije sa tom tipičnom američkom tematikom crnci-belci, a pogotovo crnci policajci i beli policajci... IZVORNA PORUKA: Milena18 Otkrili su na kraju, ali i to je nešto zamršeno, sačuvaj bože, da me sad neko pita ko je A, ne bih znala [sm=smiley36.gif] Ali jeste zanimljiva i vuče te da uvek pogledaš sledeću epizodu. Evo danas je bila poslednja epizoda u kojoj je Mona priznala da je ona A. A ustvari nije, jer se pravi A. pojavio kod nje u ludari, i pošto je spominjala A-tim, kontam da je tu umešano više ljudi, sumnjam na Dženu, Gareta, Melisu, možda i Džejson mada mi je morbidno da ubije svoju sestru ili radi sa njenim ubicom, a sumnjiv mi je i Noel Kan. A i Mona mi je bila sumnjiva, pretpostavljala sam da je i ona upletena nekako. Kao i ona psihijatrica, ne mogu da se setim kako se zove. IZVORNA PORUKA: jess021 Pocela sam da gledam Uvod u anatomiju, ali se Mila probudila, pa mislim da se necu vracati u dnevnu. Prethodna epizoda sa Dzeksonom i Ejpril je bila odlicna! A meni je ta bila smor, ova sad u četvrtak mi je bila mnogo bolja[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|