RE: Omiljena serija (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga i film

Poruka

emicaa -> RE: Omiljena serija (24.2.2017 22:27:59)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Anci stigla sam do 10 epizode prve sezone [sm=smiley36.gif]

Ajde ubrzaj se malo da imam sa kim da komentarišem [sm=smiley36.gif]

ne stizeeem [sm=smiley13.gif] moram sad preko vikenda odgledati jos koju

mati -> RE: Omiljena serija (25.2.2017 0:49:23)

O cemu se radi u toj seriji, koji zanr? Mozda da krenem sa nekom

Ana RR -> RE: Omiljena serija (25.2.2017 15:14:41)

Mati, to je neka krimi drama, recimo.

Adriana83 -> RE: Omiljena serija (3.3.2017 19:46:11)

IZVORNA PORUKA: wivern RR

Wohooooo, ko god nije gledao Taboo, a voli spooky serije, neka pocne...

Na tvoju preporuku sam je pogledala. Odlicna je! Sad mi treba nesto novo za gledanje,da su izasle bar 2-3 sezone ,smara me vec cekanje novih epizoda,pogotovo kad prave pauze...

Sanjalicaaa -> RE: Omiljena serija (4.3.2017 19:50:02)

Ja gledam Prijatelje[sm=smiley36.gif]

Mariya -> RE: Omiljena serija (26.3.2017 19:09:15)

Jesam li dobro videla da će Game of Thrones početi tek u julu? I da ima samo 7 eoizoda[sm=zz_eek.png]

Milena18 -> RE: Omiljena serija (4.4.2017 21:48:35)

Gleda li neko "Feud"? Ja sam počela pre par dana, tj. odgledala sam prvu epizodu, a ima ih osam. Dopada mi se baš.

Ana RR -> RE: Omiljena serija (4.5.2017 23:06:22)

Mi pratimo Prison break, za razonodu. Da li neko gleda Shots fired? Deluje kao dobra serija, odlični su glumci.

Mariya -> RE: Omiljena serija (5.5.2017 0:05:24)

Ja počela da gledam Pretty little liars na fox lifeu, gleda li neka od vas tu seriju?

Milena18 -> RE: Omiljena serija (5.5.2017 0:18:57)

Mariya, ja sam je odgledala dok sam bila trudna, simpatična je, onako za opuštanje, mada mi se kasnije sezone ne sviđaju, nekako priča postaje nategnuta i konfuzna.

Mariya -> RE: Omiljena serija (5.5.2017 0:25:07)

Meni se dopada što se u svakoj epizodi desi nešto novo i što se završi uvek tako dramatično pa jedva čekam da vidim šta će biti u sledećoj. Ali jeste malo i previše zakukuljeno [sm=jezicek.gif]Danas počinje nova sezona. A jesu li otkrili ko je A.?

nata11 -> RE: Omiljena serija (5.5.2017 12:20:28)

Ja sam jos davno pokusala da pratim PLL ali nije islo [sm=smiley1.gif]

Milena18 -> RE: Omiljena serija (5.5.2017 12:42:04)

Otkrili su na kraju, ali i to je nešto zamršeno, sačuvaj bože, da me sad neko pita ko je A, ne bih znala [sm=smiley36.gif] Ali jeste zanimljiva i vuče te da uvek pogledaš sledeću epizodu.

Ana RR -> RE: Omiljena serija (5.5.2017 12:45:41)

Emice, gledaš li Grey's?

emicaa -> RE: Omiljena serija (5.5.2017 16:29:30)

Anci naravno,veceras cu odgledati novu epizodu.Ne znam sta cu kad se zavrsi ova sezona

Ana RR -> RE: Omiljena serija (5.5.2017 16:47:53)

Imaćeš vremena da gledaš Htgawm [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Omiljena serija (5.5.2017 17:00:30)

E to da,njih opet ne gledam.

jess021 -> RE: Omiljena serija (5.5.2017 22:46:10)

Pocela sam da gledam Uvod u anatomiju, ali se Mila probudila, pa mislim da se necu vracati u dnevnu. Prethodna epizoda sa Dzeksonom i Ejpril je bila odlicna!

Mariya -> RE: Omiljena serija (6.5.2017 0:23:55)

Mene ta Shots fired uopšte ne privlači, ne volim ni filmove ni serije sa tom tipičnom američkom tematikom crnci-belci, a pogotovo crnci policajci i beli policajci...

IZVORNA PORUKA: Milena18

Otkrili su na kraju, ali i to je nešto zamršeno, sačuvaj bože, da me sad neko pita ko je A, ne bih znala [sm=smiley36.gif] Ali jeste zanimljiva i vuče te da uvek pogledaš sledeću epizodu.

Evo danas je bila poslednja epizoda u kojoj je Mona priznala da je ona A. A ustvari nije, jer se pravi A. pojavio kod nje u ludari, i pošto je spominjala A-tim, kontam da je tu umešano više ljudi, sumnjam na Dženu, Gareta, Melisu, možda i Džejson mada mi je morbidno da ubije svoju sestru ili radi sa njenim ubicom, a sumnjiv mi je i Noel Kan. A i Mona mi je bila sumnjiva, pretpostavljala sam da je i ona upletena nekako. Kao i ona psihijatrica, ne mogu da se setim kako se zove.

IZVORNA PORUKA: jess021

Pocela sam da gledam Uvod u anatomiju, ali se Mila probudila, pa mislim da se necu vracati u dnevnu. Prethodna epizoda sa Dzeksonom i Ejpril je bila odlicna!

A meni je ta bila smor, ova sad u četvrtak mi je bila mnogo bolja[sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Omiljena serija (6.5.2017 10:27:08)

Biće još bolje [sm=smiley1.gif]

Milena18 -> RE: Omiljena serija (6.5.2017 10:37:48)

Mariya, neću ti reći jesi li na dobrom tragu [sm=smiley1.gif]

Mariya -> RE: Omiljena serija (6.5.2017 23:35:41)

Milena [sm=smiley36.gif]
Ja inače volim da mi se ispriča šta će se desiti u filmu,knjizi,seriji. Onda mi je još slađe gledati/čitati kad znam šta će biti.
Ali sad nemoj da mi kažeš ko je A.tim [sm=smiley36.gif]provaliću ih sama,bar ću da pokušam. [sm=smiley1.gif]

Mariya -> RE: Omiljena serija (24.5.2017 0:33:37)

Ja od danas obožavam PLL! Obično imam nos za takve stvari, detektiv u meni brzo provali ubicu u filmovima, serijama i romanima, ali ovo nisam očekivala! Znala sam da je sve oko Pejdž nameštaljka i da A.hoće da joj smesti, ali mislila sam da je Mona samo nečija marioneta, ona u ostali štreberi koje je Ali maltretirala, a sad kad sam videla da ona organizuje sve, i da joj je pomagač Tobi [sm=zz_eek.png][sm=zz_eek.png] E to nisam očekivala! Jedino mi nije jasno je li Nejt bio sa njima u A.timu, ili se on samo upetljao u sve zbog Maje?

Milena18 -> RE: Omiljena serija (24.5.2017 1:10:55)

Uh, toga se jedva sećam, ali čini mi se da se on se ne pojavljuje u kasnijim sezonama, tako da mislim da nije povezan sa A. Ali nije ni on baš čist [sm=smiley36.gif]
Ja sam počela da gledam "Big Little Lies". Ima samo sedam epizoda, ali ja i onako gledam jednu po dva-tri dana jer beba ne da drugačije, pa će mi potrajati.

emicaa -> RE: Omiljena serija (24.5.2017 6:35:50)

Mariya koja je to serija?
Zavrsi se uvod,do septembra nista.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>