RE: Omiljena serija (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga i film

Poruka

pngpme -> RE: Omiljena serija (16.5.2016 20:34:08)

Ja gledam već 10 dana Uvod u anatomiju, ali stare, od prve sezone sam polako krenula. Ne znam kako ću se ikada navići kad stignem do ovih poslednjih sezona gdje je samo nekoliko starih likova... Ja sam teška za promjene, godinama izbjegavam da pogledam poslednje sezone jer mi nedostaju originalni likovi... Ne baš svi, ali većina.

emicaa -> RE: Omiljena serija (16.5.2016 21:38:09)

I meni je njega žao,do tog još trebam doći da se ona pojavi u seriji jer i ja gledam od početka.Sad sam na drugoj sezoni,osma epizoda

Mariya -> RE: Omiljena serija (17.5.2016 13:28:48)

Žene,koja je to epizoda o kojoj ste pisale,gde se Meredit po'vatala sa Rigsom? Je li to ono što je bilo u četvrtak na Fox lifeu (koju ja nisam gledala) ili? Šta je bilo sa Ejpril i njenom zabranom prilaska koju je uručila Ejveriju?

Ana RR -> RE: Omiljena serija (17.5.2016 13:55:18)

Mariya, fox malo kasni sa epizodama, koliko se sećam. Mi gledamo online.

isidora88 -> RE: Omiljena serija (17.5.2016 15:59:09)

Marya nema vise zabrane, dzekson i ejpril se sada slazu zbog bebe i dogovorili su se da se ne svadjaju, dogovorili su se cec gde ce beba za bozic,uskrs i slicno. Nadam se da ce na kraju njih dvoje biti zajedno.
A ova dzo ako nece alexa hocu ga ja[sm=jezicek.gif]

emicaa -> RE: Omiljena serija (17.5.2016 16:45:46)

Ja ne znam gdje sam pročitala da će se oni pomirit zbog bebe ali sad će kraj sezone tako sa bih rekla da od toga nema ništa.A alex mi je bolji macan sad kad je stariji nego na početku serije.Bio je dobro smiješan [sm=smiley36.gif]

Mariya -> RE: Omiljena serija (17.5.2016 16:54:45)

Hvala Isi!
Meni je Alex nikakav,nikad mi se nije dopadao ali zato je Džekson Ejveri[sm=zz_inlove.gif]

isidora88 -> RE: Omiljena serija (17.5.2016 18:39:41)

Meni je dzekson recimo nista posebno, ali u alexxa sam zaljubljena od pocetka serije[sm=smiley9.gif]

emicaa -> RE: Omiljena serija (17.5.2016 18:43:55)

Dzekson ima divne oči a Alex ima ono nešto [sm=smiley36.gif]

pipi_coco -> RE: Omiljena serija (17.5.2016 20:34:03)

Ja mislila da je 23 zadnja epizoda sezone,ali nije ima još jedna što izlazi za dva dana jupi[sm=bravo.gif]

I meni je trenutno Đekson najslađi u seriji, a Alexa mi je baš žao, on uvjek s nekim luđaknjima se spetlja pa izvisi [sm=smiley1.gif]

Je li neko prati Game of Thrones ?? , ja sam oduševljena serijom, jedva cekam ponedeljak i novu epizodu [sm=bravo.gif]

emicaa -> RE: Omiljena serija (17.5.2016 22:45:14)

Zar nije 25 epizoda [sm=zmeden.gif]
Ja sam sad na sredini druge sezine i petljao je nešto sa inom plavom Izzy,nje naravno nema u novim.Jedva čekam da se i ovi sadašnji glumci počnu pojavljivati

Ana RR -> RE: Omiljena serija (17.5.2016 23:06:27)

Eeee biće tu svašta sa Izzy [sm=smiley1.gif]

Trebalo bi da ima 24 epizode u ovoj sezoni.

pngpme -> RE: Omiljena serija (17.5.2016 23:17:20)

Ja sam sad kod 4. sezone. Tačno mi je muka dalje da gledam jer mi svaka serija prisjedne kad se tako razvlači do u nedogled plus novi likovi... Mala nevjesta.
Ali kad ostaje Miranda, sve je super, ona i šef su mi omiljeni. Meredit nikad nisam voljela.

emicaa -> RE: Omiljena serija (18.5.2016 7:55:40)

Mene trenutno nervira onaj doktorčić što živi sa Mer i Izzy,nadam se da će otići na kraju druge sezone.on mi je primjer kakvo muško ne treba biti [sm=smiley36.gif]

pipi_coco -> RE: Omiljena serija (18.5.2016 8:08:03)

George? Uh i mene je on nervirao, nestat ce on iz serije brzo ne brini.
Ja sam prosle zime gledala sve sezone od pocetka i bas sam uzivala.
Od starih likova mi fale Christina i Derek

Trcosava -> RE: Omiljena serija (18.5.2016 8:14:18)

IZVORNA PORUKA: pipi_coco

Je li neko prati Game of Thrones ?? , ja sam oduševljena serijom, jedva cekam ponedeljak i novu epizodu [sm=bravo.gif]

Pratim ja, samo iskreno me polako već smorila. Poubijaše sve žive normalne, ostali su samo oni koji mi idu na živce. Ona Sansa pogotovo, zlo mi je kad je vidim. Neću ni X men gledati zbog nje.

Mm i ja gledamo ponovo Rim. Ostalo moje šta stignem od mojih.
Čeka me Penny već nedeljama da odgledam i Outlander.

emicaa -> RE: Omiljena serija (18.5.2016 8:17:26)

E da Pipi,George.Pussy [sm=smiley36.gif]

isidora88 -> RE: Omiljena serija (18.5.2016 11:55:38)

Uf george pravi metiljavko.
Jel gleda neko modern family?

jess021 -> RE: Omiljena serija (19.5.2016 16:06:48)

Sinoc pocela da gledam GOT, zaspala na pola prve epizode.
Elem, moje pitanje je sledece. Da li se vi secate svega iz prosle sezone?? Ja kad sam sinoc pocela da gledam sve nesto kao kroz maglu, tesi me sto sam i tad bila trudna[sm=smiley36.gif]

A za Uvod u anatomiju, i meni je Dzekson odlicannnnn.

isidora88 -> RE: Omiljena serija (19.5.2016 16:37:09)

Ja seriju gledam godinama, pre neken2 godine sam gledala sve od 1.sezone i opet se ne secam niceg[sm=smiley36.gif]

Mariya -> RE: Omiljena serija (20.5.2016 11:10:27)

Ja se sećam svega,pitajte me[sm=zz_biggrin.png]
I mene je Sansa nervirala do sad,ali kako počinje da bude zla i osvetoljubiva, sve je bolja!
I meni je žao silnih poubijanih dobrih likova,ali eto,valjda tako mora. Ja princa Oberina ne mogu prežaliti [sm=smiley19.gif]
Meni ni Deneris nije neka,ali sad kad je zapalila one kalove go*nare da izvinete, pa izašla iz vatre neoprljena, ma vrh scena[sm=bravo.gif]
Pa znate šta ja sad mislim? Pošto će ona,po nekim predviđanjima vladati 7 kraljevstva, a po drugom predskazanju će Džon Snou, da se neće možda na kraju njih dvoje sresti i onda rule the world together?

Ana RR -> RE: Omiljena serija (20.5.2016 12:30:37)

Odgledala poslednju epizodu Grey's anatomy, baš je bila dobra. Naravno, Amelia i Jo me nerviraju do bola ali ajde. Meredith i Riggs su mi ok par, meni je on od početka bio baš onako njami [sm=smiley9.gif]. A Jackson je mmmmmm [sm=love.gif]

emicaa -> RE: Omiljena serija (21.5.2016 8:56:12)

Odgledala i ja sinoć,a da sam znala ne bih [sm=smiley36.gif] previše je to sad za mene.
Žao mi onog što ga Alex uze u šake ni krivog ni dužnog [sm=smiley1.gif]
Riggs mi se nikako ne svidja,ima mi nešto odbojno na sebi,bolji mi je Owen [sm=smiley1.gif]
aJackson bi bio savršen da malo pusti kosu [sm=smiley36.gif]

jess021 -> RE: Omiljena serija (21.5.2016 10:53:44)

Marya, sad si ista kao ja[sm=smiley1.gif]
Nisam pogledala jos cetvrtu epizodu, ali kako si ispricala, jedva cekam, kao i Uvod u anatomiju[sm=smiley1.gif]

jess021 -> RE: Omiljena serija (22.5.2016 15:36:28)

Marya, sve si rekla sem da khaleesi iz vatre izadje malo golisava[sm=smiley1.gif]
Pogledah i Uvod u anatomiju, joj kakva epizoda. Isplakah se k`o kisa zbog Kepnerove, zao mi Alexa, Jo je bas kucka. Ovo sa Maggie na kraju mi je bilo vrh, e to me nasmejalo.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>