RE: Omiljena serija (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga i film

Poruka

17 joka -> RE: Omiljena serija (15.9.2014 20:00:07)

ja volim da gledam Uvod u anatomiju[sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: Omiljena serija (15.9.2014 21:07:29)

ja ne pamtim kad sam pratila neku seriju..godinama nisam.a,volela sam mucke i eastenderse,kod nas preveli kao price iz predgradja..sta bih dala da opet repriziraju[sm=smiley13.gif]

emicaa -> RE: Omiljena serija (15.9.2014 21:10:33)

Kako sam upoznao vašu majku,na žalost završeno snimanje....

big mum -> RE: Omiljena serija (15.9.2014 21:11:17)

Dr.House,uvod u anatomiju,Allo,Allo[sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Omiljena serija (15.9.2014 21:14:02)

IZVORNA PORUKA: wivern

Mrtva trka izmedju The Killing i True detective.
Dunjci jel nova sezona krenula od avgusta sada?

Wiv, nisam sigurna tačno kada je krenula, ali bih rekla da je skoro. Vidim da izbacuju vesti na FB (KLIK OVDE) ali nikako da detaljno ispratim i krenem da skidam. Sve se nadam da će uskoro krenuti na FOX Crime pa da ne moram da skidam.

Cakana84 -> RE: Omiljena serija (15.9.2014 21:43:32)

Sopranovi, Breaking bad, Malcom za odmaranje mozga, Uvod u anatomiju, Bones, Castle, CSI, dr House. Sa ovog mog spiska prve 2 su vrhunski kvalitet, ostale su samo zabavne.

Da se ne lažemo, svi smo nekada gledali Kasandru.[sm=jezicek.gif] Ja sam tada bila u osnovnoj, pa opraštam sebi taj promašaj.

Kako da zaboravim Mućke, Nepristojne ljude i Apsolutno fantastične. Neprevaziđen britanski humor. Alo,alo sam takođe gledala, ali nije u njihovom rangu.

branki* -> RE: Omiljena serija (15.9.2014 21:45:33)

i ja sam gledala kasandru[sm=smiley1.gif]a,posle nje ljovisnu.svidjao mi se hesus ferer,uh!

serpica -> RE: Omiljena serija (15.9.2014 21:52:41)

I ja volim uvod u anatomiju,Privatna praksa,ocajne domacice,a gledala sam i turske serije,ne bas sve,kako vreme prolazi i kad lisce pada,a moj favorit je Sulejman velicanstveni,zao mi je sto nisam odgledala poslednju sezonu,prekinuli kad je najlepse.na netu ne mogu da gledam.[sm=smiley13.gif]

big mum -> RE: Omiljena serija (15.9.2014 22:06:11)

IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR

Nepristojne ljude i Apsolutno fantastične. Neprevaziđen britanski humor. Alo,alo sam takođe gledala, ali nije u njihovom rangu.

Jesu li to one dvije drugarice ,jedna od njih je udana ima iskompleksiranu kćerku ,a duga je neka kao riba koja stalno dimija i uzrečica joj je -O darling

branki* -> RE: Omiljena serija (15.9.2014 22:09:35)

a,daaa-apsolutely fabulous[sm=bravo.gif]..gde ste se samo setili te serije,skroz sam zaboravila na nju[sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: Omiljena serija (15.9.2014 22:13:31)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Mrtva trka izmedju The Killing i True detective.
Dunjci jel nova sezona krenula od avgusta sada?

Wiv, nisam sigurna tačno kada je krenula, ali bih rekla da je skoro. Vidim da izbacuju vesti na FB (KLIK OVDE) ali nikako da detaljno ispratim i krenem da skidam. Sve se nadam da će uskoro krenuti na FOX Crime pa da ne moram da skidam.

Dunjci skinula sam svih 6 epizoda koliko je do sada izaslo [sm=bravo.gif]
i upravo cu poceti sa uzivanjem.
Meni Breaking bad uopste nije legao, a za Sopranose, Mucke i nepristojne ljude dajem Cakani 10 poena.

jess021 -> RE: Omiljena serija (15.9.2014 22:15:20)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

True detective koliko me vuče da je gledam, toliko me i smori i onda se ja nerviram što me smara, a skinem svaku epizodu [sm=jezicek.gif]

Ček, ček, jel to Matthew McConaughey i Woody Harrelson igraju ili sam nešto pogrešno izguglala?

Dunja, jesto to je ta serija. Meni je odlicna, Matthew je meni u toj seriji neverovatan, totalno drugaciji od nekih njegovih dosadasnjih uloga. Cula sam da ce u sledecoj sezozni biti neki drugi par glumaca. Pored toga pratim Game of thrones, House of cards, Walking dead.

doktorkakristal -> RE: Omiljena serija (15.9.2014 22:17:24)

dr house,greys anatomy

big mum -> RE: Omiljena serija (15.9.2014 22:22:55)

IZVORNA PORUKA: branki RR

a,daaa-apsolutely fabulous[sm=bravo.gif]..gde ste se samo setili te serije,skroz sam zaboravila na nju[sm=smiley1.gif]

Evo ih KRALJICE [sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif]

branki* -> RE: Omiljena serija (15.9.2014 22:25:30)

super serija,sad se podsetih[sm=bravo.gif]

Mala Elena -> RE: Omiljena serija (15.9.2014 22:35:30)

Volim Seranove ili u nasoj domacoj verziji Sindjelice, [sm=smiley1.gif], Privatni doktor, Gossip girl, Na terapiji...ali ko je zaludan sve to da isprati...[sm=smiley4.gif]

dunja RR -> RE: Omiljena serija (15.9.2014 22:44:37)

Da se ne lažemo, svi smo nekada gledali Kasandru.[sm=jezicek.gif] Ja sam tada bila u osnovnoj, pa opraštam sebi taj promašaj.

Jao pa nismo sviiii [sm=smiley36.gif] ja nisam, niti jednu od tih hispano i ovih indijskih, turskih, prosto mi ni 3 minuta takve serije nisu držale pažnju.

Cakana84 -> RE: Omiljena serija (15.9.2014 22:45:58)

IZVORNA PORUKA: big mum

Nepristojne ljude i Apsolutno fantastične. Neprevaziđen britanski humor. Alo,alo sam takođe gledala, ali nije u njihovom rangu.

Jesu li to one dvije drugarice ,jedna od njih je udana ima iskompleksiranu kćerku ,a duga je neka kao riba koja stalno dimija i uzrečica joj je -O darling

Da, da Peti sa punđom i cigarom, a ćerka ove druge je štreber. Moje omiljene.

BM hvala za link. [sm=smiley31.gif]

dunja RR -> RE: Omiljena serija (15.9.2014 22:48:27)

Najbolja novija engleska serija sa naglašenim njihovim humorom mi je The Worst Week of My Life, bukvalno sam piškila u gaće od smeha, a glavnog glumca gledam u još nekim serijama, odličan je! Ko nije gledao The Worst Week of My Life a željan je smeha, preporuka!

dunja RR -> RE: Omiljena serija (15.9.2014 22:51:15)

IZVORNA PORUKA: jess021

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

True detective koliko me vuče da je gledam, toliko me i smori i onda se ja nerviram što me smara, a skinem svaku epizodu [sm=jezicek.gif]

Ček, ček, jel to Matthew McConaughey i Woody Harrelson igraju ili sam nešto pogrešno izguglala?

Dunja, jesto to je ta serija. Meni je odlicna, Matthew je meni u toj seriji neverovatan, totalno drugaciji od nekih njegovih dosadasnjih uloga. Cula sam da ce u sledecoj sezozni biti neki drugi par glumaca. Pored toga pratim Game of thrones, House of cards, Walking dead.

Uh, skinuću onda, volim Matthew-a, jel to prva sezona sa njim, ili ih ima više?

Ipokrisia -> RE: Omiljena serija (15.9.2014 22:56:18)

Prijatelje i Dva i po muskarca ne znam ni sama koji put gledam [sm=bravo.gif] a volela sam da gledam i dr hausa i ocajne domacice .super mi bila i ona serija capri[sm=smiley1.gif] ali posle se odala kontroli nisu znali kako da je zavrse tako da nista od nje...

wivern -> RE: Omiljena serija (15.9.2014 22:59:30)

Uh, skinuću onda, volim Matthew-a, jel to prva sezona sa njim, ili ih ima više?

Samo jedna sezona do sada. U sledecoj sezoni ce biti drugi glumci

Cakana84 -> RE: Omiljena serija (15.9.2014 23:10:19)

Meni Breaking bad uopste nije legao, a za Sopranose, Mucke i nepristojne ljude dajem Cakani 10 poena.

Hvala Wiv. [sm=smiley1.gif]

Kako da zaboravim svoju omiljenu domaću seriju Otvorena vrata i moju Cakanu, preporuka KLIK.

Još jedna odlična domaća serija (drama) Na terapiji, Miki Manojlović kao psihijatar.

Anoniman -> RE: Omiljena serija (16.9.2014 9:14:43)

ja sam volela Downton Abbey ali nigde ne mogu da nadjem 4u sezonu (zapravo ne znam ni da li imam sve iz trece). Sad gledam neku Masters of sex po istinitim dogadjajima, doktoru koji je bio jedan od prvih (ili prvi) koji se bavio istrazivanjem seksualnosti, tamo negde 60ih godina.

wivern -> RE: Omiljena serija (16.9.2014 9:48:45)

Od domacih sam volela i Crnog gruju ali samo dok ga je igrao Sergej, on mi je bas za tu ulogu

Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>