|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Omiljena serija
9.6.2012 13:50:59   
mtajcica83
Jel se nekome dopada serija Sulejman Velicanstveni?? Ja sam se bas navukla na tu seriju....A i ima neki zgodni BEg sa brcicima, nemam pojma kako se zove...user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu Mama 78)
Direktna veza do poruke: 776
9.6.2012 14:51:21   
vukosava

IZVORNA PORUKA: ribizla

IZVORNA PORUKA: minavb

Izgleda da samo ja ne gledam GOT i da samo ja nisam videla Madonin spot, ni jedan sa novog albuma. user posted image
I dalje gledam samo Dva i po čoveka, i po nekad Sredinu na HBO.

Jel to gledas od kad je `i po` porastao user posted image

Meni nije isto smesna sa Estonom Kucerom kao sa Carli Shinom.... Ne znam zasto

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 777
9.6.2012 15:00:51   
PoisonEve
Meni je i dalje "How I met your mother" najbolja serijauser posted image
Sve likove ko da poznajem u stvarnom zivotu. Naravno Barni je najjaciuser posted image
True story

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Mama 78)
Direktna veza do poruke: 778
9.6.2012 15:42:30   
dunja RR
Definitivno najbolja krimi serija ikada! Gledala sinoć pretposlednju epizodu i skroz sam se sludela, pojma nemam ko je ubica. deluje mi da je neko iz Richmondovog tabora, ona riba ili onaj tip što su sa njim u kampanji??user posted image

Svaka čast na neizvesnosti user posted image

Jedva čekam ponedeljak da skinem poslednju epizodu i uživam:)
IZVORNA PORUKA: viking RR

Ja sam spominjala još prošle godine, rekla sam vam da obavezno gledate user posted image

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ne znam da li je neko spominjao, ali ja sam se se u Srbiji poslednjih nedelja navukla na Killing, a ovde u Dubaiu je to sada popularna serija pa gledam nove epozode upravo, uz kaficu, i uzbudjenje raste. odlicna serija, preporucujem. odoh da odgledam epizodu do kraja pa krecemo na krstarenje, juhu

< Poruku je uredio dunja RR -- 9.6.2012 15:44:52 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 779
9.6.2012 15:46:40   
vukosava
IZVORNA PORUKA: PoisonEve

Meni je i dalje "How I met your mother" najbolja serijauser posted image
Sve likove ko da poznajem u stvarnom zivotu. Naravno Barni je najjaciuser posted image
True story

Barni je najjaci. A jos mi je jaci odkad sam saznala da je homoseksualac u privatnom zivotu pa mozes misliti kako dobro covek glumi user posted image L E DZ E N D E R I

< Poruku je uredio vukosava -- 9.6.2012 15:47:06 >

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 780
9.6.2012 16:11:51   
jovicaa
ja sam sad jedno vreme bila opasno navucena na peep show, nisam se smirila dok nisam odgledala sve sezone... nije dzabe jedna od najboljih bbc-jevih serija

don't shit where you eat :))

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 781
9.6.2012 16:32:42   
MicinaMama
meni je muhtesem yuzyil naj bolja serija (sultan sulejman)....ja gledam na turskom kanalu i vec sam dosla do 64-e

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 782
9.6.2012 20:19:08   
PoisonEve
Stvarno??
Nisam imala pojma. user posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 783
18.6.2012 23:29:00   
viking
Gleda li neko seriju Johan Falk? Meni je odlična! Bio je na HRT-u i Merkelov inspektor Valander, i to sam baš volela. Švedske su obe i obe su super.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 784
19.6.2012 7:40:57   
minavb
Ja ponovo, po zilionizi put gledam Mućke user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 785
19.6.2012 8:21:16   
Modessty
spremam se da gledam Game of trones. Kažu da je dobra. Upravo sam od koleginice dobila prvi serijal. Samo još vreme da nadjem

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 786
20.6.2012 15:56:41   
Totti
Da li ima mozda neki link na kome bih mogao da skinem serju Korak napred (un paso adelante)?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 787
24.6.2012 21:42:42   
viking
Mod, jesi počela? Meni je odlična!
Toti, na tvoje pitanje nemam odgovor.

Nego, htela sam da pitam (pošto ste me već iskulirali za "šveđane" user posted image ) da li neko gleda Uvek je sunčano u Filadelfiji? Ja ne gledam, nagazila sam par puta ali iskreno meni to liči na tip humora kao kad neko zgazi grabulju pa ga drška lupi po faci i onda je to kao urnebesno... Ne znam, sve mi deluje kao da je smešno a kad uzmem da gledam shvatim da nije, da nisu duhoviti već samo glasni. Ili grešim?

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Totti)
Direktna veza do poruke: 788
24.6.2012 21:50:22   
minavb
Mislim da znam na koju seriju mislis, ne deluje mi zanimljivo. Inace, jedno vreme u teretani se bez prestanka vrteo Fox crime. Ja nisam mogla da verujem kakve se sve gluposti snimaju.
Nego kad si vec tu, kako rece da se zove ona stara lutkarska serija koju pomenusmo?

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 789
24.6.2012 21:52:15   
viking
Lutkomendija :) nije greška, sa N.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 790
24.6.2012 21:54:48   
minavb
Ododh da trazim, pa da pustam Vanji.user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 791
24.6.2012 21:55:16   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: viking RR

Ja ne gledam, nagazila sam par puta ali iskreno meni to liči na tip humora kao kad neko zgazi grabulju pa ga drška lupi po faci i onda je to kao urnebesno... Ne znam, sve mi deluje kao da je smešno a kad uzmem da gledam shvatim da nije, da nisu duhoviti već samo glasni. Ili grešim?

Isto mislim, baš mi ne prija ta serija.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 792
24.6.2012 21:57:15   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: mtajcica83

Jel se nekome dopada serija Sulejman Velicanstveni?? Ja sam se bas navukla na tu seriju....A i ima neki zgodni BEg sa brcicima, nemam pojma kako se zove...user posted image

user posted image user posted image
Uuu bas je dooobarrrrrr!!!!!! Bali-beg

Inace ih ne volim al ova mi nije klasicna sapunica pa sam pocela da gledam! Super je! Cak znam i neke muskarce koji su poceli da je gledaju!
Zna li nekom sta ce da se desi user posted image

Inace ja sam zavisnik od Fox Life injihovih serija!

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 793
24.6.2012 22:58:28   
Krcko
Sjajna!Pre dve nedelje sam pogledala zadnju epizodu drugog serijala i sad pauza do aprila sledece godineuser posted image .
Knjige po kojima je snimljena serija za svaku preporuku(obozavam EF)user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 794
24.6.2012 23:18:32   
Krcko

IZVORNA PORUKA: Krcko

Sjajna!Pre dve nedelje sam pogledala zadnju epizodu drugog serijala i sad pauza do aprila sledece godineuser posted image .
Knjige po kojima je snimljena serija za svaku preporuku(obozavam EF)user posted image

Ups..nisam dobro citirala poruku od Modessty,moj odgovor se odnosio na seriju Game of Trones

(odgovor članu Krcko)
Direktna veza do poruke: 795
24.6.2012 23:22:00   
pepeljuga
Viking, i ja sam probala da gledam It's always sunny in Philadelphia i nesto mi nije islo... Trenutno ne gledam nista, ne postizem, jedino bacim oko po milijarditi put na Mucke u osam svakog dana na Avali, znam ih napamet ali Mucke su Mucke user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Krcko)
Direktna veza do poruke: 796
24.6.2012 23:25:20   
lesica
Ja sam skinula "Svi vole Rejmonda" ,i nekako mi je nekako...prepoznatljiva u nekim situacijamauser posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Krcko)
Direktna veza do poruke: 797
5.7.2012 15:34:18   
nina26
Ne znam ko je spomenuo bese ovde seriju "The Killing" ali hvala mu na predloguuser posted image

Najbolja krimi serija koju sam gledala do sada!

U roku od deset dana sam pogledala obe sezone, prosto nisam mogla da stanem dok je nisam zavrsilauser posted image

Jel imate jos neki predlog za tako neku krimi seriju???

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 798
5.7.2012 15:46:01   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: lesica

Ja sam skinula "Svi vole Rejmonda" ,i nekako mi je nekako...prepoznatljiva u nekim situacijamauser posted image

Pre mesec dana sam uhvatila jednu epizodu i bila mi je bolno prepoznatljiva user posted image Jedino što nemam sveki sa ekipom da mi upada u kuću.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 799
5.7.2012 23:56:11   
viking
Ja sam je spominjala, ako ti se dopada pogledaj seriju Luther, inace ima samo dve sezone za sada, glavna uloga Idris Elba tako da nema greske :-) mozda je jos napetija od Killinga.
A kad pominjemo Killing, onaj mali Joel Kinnaman sto glumi pomocnika glavne detektivke igra u svedskoj krimi seriji Johan Falk. Ako nadjes prevod, mozes i to da pogledas, meni je dobra.

IZVORNA PORUKA: nina26

Ne znam ko je spomenuo bese ovde seriju "The Killing" ali hvala mu na predloguuser posted image

Najbolja krimi serija koju sam gledala do sada!

U roku od deset dana sam pogledala obe sezone, prosto nisam mogla da stanem dok je nisam zavrsilauser posted image

Jel imate jos neki predlog za tako neku krimi seriju???

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here