upgrade011
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: upgrade011 IZVORNA PORUKA: Tasha RR Kada se Luka rodio, mama mi je kupila baby alarm. Imao je i onaj deo što se podmeće pod bebin čaršav da alarmira ukoliko beba prestane da diše. ....... KLIK Jel ga vi koristite? Kakvo iskustvo imate? Ja polako istrazujem i pravim spisak za kupovinu. Jedna od stvari koju bi volela da imam je i dobar baby alarm. Nisam ni znala da postoje alarmi koji detektuju pokrete bebe ali sada kad znam da postoje bas bi takav htela. Kod nas nisam nasla takve i sad prvi put cujem da ovaj Chicco moze i to (na njihovom sajtu to i ne pominju ) Ali...nasla sam na Amazonu ovaj proizvod pa me zanima da li ga neko ima ili je koristio nesto slicno. Ovde je i LINK ka sajtu proizvodjaca. Nadam se da se ovo ne smatra reklamom Uf, uf, kako sam nespretno otvorila temu. Stiže pojašnjenje. Želela sam da otvorim temu uopšteno o baby alarmima, našla slikicu na Chicco sajtu i stavila, a priča sa tom podloškom je priča o mom baby alarmu čie marke nisam mogla da se setim a bila sam na poslu. Čim sam otvorila tvoj link, otišla sam u obu da proverim, moj je Angel Care, samo neki stariji model od ovog koji je na linku (pa kupljen je pre 4 godine). Naime, baza je ista, verovatno i ovde gori plavo svetlo na ovom krugu (koje se može ugasiti), a dole na plavom meri temperaturu sobe (što smatram da je izvrsno). Ovaj drugi deo što roditelj nosi sa sobom, moj je klasičan. Istog je oblika kao ovaj, samo nema taj displej. Ima neko svetlo koje blinkće sporo zeleno ako je alarma aktivan, blinkće brže kada se alarm aktivira na bebin zvuk, i pišti i blinkće narandžesto kad je prazan. Moj se ne puni ovako, već na gajtan, kao mobilni. Taj gajtan nam je crko, nikako da kupimo novi (pošto ja to i dalje koristim, verovatno ću oženiti sina uz taj baby alarm ), ali je ulaz isti kao za bazu, pa mi je danju na punjaču taj pokretni deo, a noću baza, jer ako baza nije na punjaču, cela stvar ne radi. Ona podloška... Nisam je koristila ni dana, nisam je ni raspakovala. Slušala sam svoje dete par dana kako diše. Shvtila sam da on dva minuta diše ubrzano, minut nikako, pa 5 ubrzano, pa dva min nikako... (ah ta novorođenčad), i onda sam zaključila da bi meni taj senzor - podloška (šta već) pištao svako malo, i da bih ja dobila slom živaca. Odlučih da kako druge bebe spavaju bez toga, tako će i moja. BTW, ovaj alarm je moja mama kupila u Mađarskoj, a kupila ga je jer je bio smešno jeftin spram alarma u Srbiji, i spram alarma u Mađarskoj, a ona je procenila da mu ništa ne fali. Mislim da ga je platila oko 20-30eur (ako me sećanje dobro služi). Ah ta Madjarska...Lepo mi mm kaze da odemo tamo i nabavimo sve sto nam treba pocev od odece za trudnice do svih stvari za bebca. Kad procitam ovde sta su sve tamo ljudi kupili i to za male pare... Ali... nismo izvadili nove pasose a kad bi dodali i tu stavku opet se nista ne bi isplatilo Ja isto mislim da cu biti paranoik Vec vidim sebe kako dezuram pored kreveca...sa alarmom u rukama !...za slucaj da ne cujem/vidim dobro...Sta vise da kazem :) Ovo je prvi alarm na koji sam naletela i delovao mi je sasvim ok - lepo uradjen, ima sve opcije koje bi ja htela a i cena nije velika u poredjenju sa onim sto moze da se nadje kod nas. Nisam bas tacno sracunala koliko bi kostao sa postanskim troskovima. Jedini je problem sto nema servisa i rezervnih delova ali to nije toliko bitno. Vaznije je da senzori dobro rade i da se ne mesaju frekvencije a ti nisi spominjala da si imala takav problem (osim kabla). Pogledacu jos malo sta su drugi ljudi koristili ali za sada ovo mi je favorit.
|