Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Vaše ime na indijanski način 10.4.2010 9:35:13
|
|
|
|
*Alexx*
|
Moj sin bi se zvao Ćelava Glava Prljavo Dupe
|
|
RE: Vaše ime na indijanski način 10.4.2010 16:00:17
|
|
|
|
liliana
|
Moj brat mi je davno rekao da kada bih ja bila Indijanac, sigurno bih se zvala : MALO ZAKRŽLJALO STOPALO, pošto sam visoka 180cm, a nosim obuču br 36-37!!!
|
|
RE: Vaše ime na indijanski način 10.4.2010 16:02:09
|
|
|
|
guppy RR
|
|
|
|
|
RE: Vaše ime na indijanski način 10.4.2010 16:17:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja bih bila Bledoliki Nosonja, zena poglavice Frckavog Gare,majka malog Hocu Necu Ima Nema
|
|
|
|
RE: Vaše ime na indijanski način 10.4.2010 16:58:26
|
|
|
|
minavb
|
Mene mm ponekad zove poglavica Znojavi Nosic pa neka to bude moje indijansko ime.
|
|
RE: Vaše ime na indijanski način 11.4.2010 2:12:53
|
|
|
|
choopa choops
|
Oooodlicna imena!
|
|
RE: Vaše ime na indijanski način 11.4.2010 18:33:55
|
|
|
|
Lu
|
Lujka Lu luli lulu
< Poruku je uredio Lu RR -- 11.4.2010 18:34:10 >
|
|
RE: Vaše ime na indijanski način 11.4.2010 18:54:33
|
|
|
|
afrodita
|
Moje ime bi bilo Medvedja shapa a moje sestre Ostra kandza posto nam ni indijanci nisu bili ravni u batinama dok smo bile male
|
|
|
|
RE: Vaše ime na indijanski način 11.4.2010 18:59:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Malo stopalo velika žena ........
|
|
|
|
RE: Vaše ime na indijanski način 19.4.2010 0:56:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Moj sin bi se zvao Ćelava Glava Prljavo Dupe hahahahhahahaaaaaaaaaaaaaa ...Odavno se nisam ovako nasmejala................Svaka cas_t Moje ime bi bilo- Dolina lotosa...Bas je lepo je l'' da???
< Poruku je uredio verolino -- 19.4.2010 0:58:09 >
|
|
|
|
RE: Vaše ime na indijanski način 27.4.2010 17:59:07
|
|
|
|
ja_sam_ja
|
ja bih bila... "frka žena"
|
|
|
|
RE: Vaše ime na indijanski način 27.4.2010 18:44:08
|
|
|
|
Anoniman
|
moja tea bi bila isplažen jezik
|
|
|
|
RE: Vaše ime na indijanski način 3.5.2010 18:18:31
|
|
|
|
Alexis79
|
Sigurno bi to bilo Vodozemac - Hladna. Zato sto su mi usred leta i noge i ruke ledene.Mm me stalno zadirkuje da sam dobra samo za leto
|
|
RE: Vaše ime na indijanski način 3.5.2010 18:38:38
|
|
|
|
dacca
|
Meni su na faxu difovci nametnuli Pokahontas, a ja bih sebi dala Grickonoktic nervozic
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?