|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nedostaje mi
22.6.2011 23:47:57   
IVA 11
IZVORNA PORUKA: Verus RR

Nedostaje mi neka bezbriznost u zivotu.  Kad se samo setim kako smo zurili svi da "porastemo".  Da smo samo znali user posted image

I meni, i meni! user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 751
22.6.2011 23:48:25   
jovicaa
ja se ne bih vracala bas u detinjstvo, vratila bih se u period pre srednje skole... i ne bi upisala glupu gimnaziju nego medicinsku i sad bih studirala medicinu a ne informatiku. oduvek sam zelela medicinu... eto to bih stvarno menjala... ali onda ne bih dobila aleksa.... svako "lose" ima svoje dobre strane...user posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 752
22.6.2011 23:49:57   
Inica
Ali danas je sve drugacije.. Deca vise nemaju detinjstvo.. Tj ta granica se mnogo pomerila.. Deca kratko ostaju deca..
Evo da dodam jos nesto na spisak sta mi nedostaje- to da budem kuci za vreme rucka, da jedem normalnu hranu :) a taj luksuz sebi priustim sebi samo nedeljom..

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 753
22.6.2011 23:53:23   
Anoniman
Meni nedostaje da jedem "Dobro jutro" margarin i 'lebac ujutru sa bratom, i onda gledamo crtani u 7:15 na "Jutarnjem programu" pa u školu.
Pre neki dan mi je taj margarin pao na pamet, godinama nisam pojela samo prazno parče hleba sa maragrinom, ali tih '90ih je to bila špecija čoveče ...
I sećam se da me je taj brat uvek "ubijao" u kartama uz svetlost sijalice povezane na akumulator ... restrikcije struje ...

(odgovor članu Inica)
  Direktna veza do poruke: 754
22.6.2011 23:53:54   
jabudic
Nedostaje mi nasa ljubav, mila, bez nje ovaj kurjak mijenja cud, nedostajes mi ti kakva si bila, nedostajem mi ja onako lud...

Nedostaje mi mm user posted image
Mrzim pare, ne trebaju mi, hocu mm... Da uvece pijemo nase "vino prijateljstva", posle kod sledi zna se sta, da set_amo bosi, da se ljubimo na pjesackom dok vozaci trube i lude, a nas bas briga... da se smijemo samo jer smo rekli:"Hajde da se smijemo", pa iako nista nije smjesno... Da budemo budale... Da idemo na nocno kupanje... Nedostaju mi nase poruke, od kojih si mogao da zivis pola godine, nista da ne jedes, citas ih i budes na sedmom nebu...

< Poruku je uredio jabudic -- 22.6.2011 23:58:08 >

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 755
22.6.2011 23:55:05   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: jabudic

Nedostaje mi nasa ljubav, mila, bez nje ovaj kurjak mijenja cud, nedostajes mi ti kakva si bila, nedostajem mi ja onako lud...

Balasevic user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 756
22.6.2011 23:56:05   
Ivanka 75
Nedostaje mi da, u satima dokolice, i kad je restrikcija struje, igram Ne ljuti se čoveče sa mojom bakom.... Uvek je dobijala isključivo šestice i tukla nas za 3 minuta samo tako!user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 757
22.6.2011 23:56:34   
Anoniman

Ja znam da vreme ne voli heroje...
I da je svaki hram ukaljalo...

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 758
22.6.2011 23:56:43   
jovicaa
user posted image
nemojte ionako sam previse emotivna ovih dana, rasplakacu seuser posted image
danas sam videla ( kada sam isla na fakultet) devojcicu sa narandzastim sesirom i ljubicastim carapicama na triciklu, provozala je pored mene, boze samo sto nisam zaplakalauser posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 759
23.6.2011 0:00:13   
Anoniman
Jovice, a što si se zamalo rasplakala?

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 760
23.6.2011 0:02:59   
jovicaa
pa nekako mi je to bilo... ne znam, jako sam se raznezilauser posted image ja sam emo sta da ti kazem user posted image
stvarno sam emo, ma nosi me u ......user posted image

< Poruku je uredio jovicaa -- 23.6.2011 0:03:35 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 761
23.6.2011 9:32:58   
NadaR

Mrzim pare, ne trebaju mi, hocu mm...

O ovome razmisljam zadnjih dana . Bilo nam je puno bolje kada smo imali manje a nismo ovoliko radili i jurcali za ovim zivotom . user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 762
23.6.2011 9:43:39   
minavb
IZVORNA PORUKA: jovicaa

ja se ne bih vracala bas u detinjstvo, vratila bih se u period pre srednje skole... i ne bi upisala glupu gimnaziju nego medicinsku i sad bih studirala medicinu a ne informatiku. oduvek sam zelela medicinu... eto to bih stvarno menjala... ali onda ne bih dobila aleksa.... svako "lose" ima svoje dobre strane...user posted image

Eto, ja bih upisala gimnaziju a ne medicinskuuser posted image  uvek je trava zelenija negde drugdeuser posted image
Meni nedostaje nedeljno popodne sa mojima. Mama ode da vrslja po ranchu sa majstorima, a tata i ja kuvamo gulas, slusamo The Doors i listamo NIN i Vreme. Onda mama dodje, mi je nahranimo i zezamo kako kuvamo bolje od nje.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 763
23.6.2011 9:46:55   
bebać

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Mrzim pare, ne trebaju mi, hocu mm...

O ovome razmisljam zadnjih dana . Bilo nam je puno bolje kada smo imali manje a nismo ovoliko radili i jurcali za ovim zivotom . user posted image

Mi tako jurcamo od samog našeg početka....u neka doba čovek se fizički navikne,ali psihički nešto slabijeuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 764
23.6.2011 9:48:05   
lanajelena
Testo...nisam ga jela neko vreme user posted image

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 765
23.6.2011 10:51:12   
mama kukunka
Kafa na Skveru...kupanje
...i malo para user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 766
23.6.2011 11:08:31   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mama kukunka

Kafa na Skveru...kupanje
...i malo para user posted image

joooj... meee toooo ....user posted image

(odgovor članu mama kukunka)
  Direktna veza do poruke: 767
23.6.2011 11:14:06   
mama kukunka
Ma cim  pocnu vrucine ja se uzvrpoljim! A ovogodisnji odlazak mi je pod znakom pitanja...tek posle 5. jula cu znati da li imam dozvolu za more, pod uslovom da otkazem amnio..i sve bude kuc kuc ok..Zato sebicno jos ne dajem dozvolu mojom mami da vodi dete, jer, ukoliko ja moram da sedim u bg celo leto, a dete mi nije tu, krajem  avgusta ce me naci u`` Lazi``

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 768
23.6.2011 13:23:19   
Brana
Nedostaje mi da se rashladim...leti mi nedostaje zima,a zimi mi nedostaje leto...user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 769
23.6.2011 13:40:16   
pepeljuga
Nedostaje mi more user posted image
Prosla godina je prva u mom zivotu da nisam isla na more, ovo ce biti druga. Pokusavam da nagovorim mm da ipak odemo u sred gomile obaveza koje imamo i renoviranja stana, ali ne vredi, on za razliku od mene ima zdrav razum user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 770
   [Obrisana poruka]
24.6.2011 17:15:12   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu pepeljuga)
  Direktna veza do poruke: 771
24.6.2011 17:20:31   
Sanjica26 RR
Cestitam gagiuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 772
24.6.2011 17:26:27   
Ana RR
Gagi čestitam  user posted image user posted image želim ti lepu i laku trudnoću user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 773
24.6.2011 17:35:42   
Olga75
cestitam Gagi user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 774
24.6.2011 17:37:41   
jabudic
Gagi, super, cestitam user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here